Beoordelingen Autobedrijf van Dijk BV

9,1
159 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 159 beoordelingen

Paul uit Velp

26-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al vanaf het eerste contact is het plezierig en vertrouwd. Waar nodig wordt informatie gegeven en verder wordt er op geen enkele manier druk uitgeoefend. Het voelt vrij om daar te kijken welke auto je het beste past. Aan te bevelen! Onderhandelingen over inruil en aankoop verliepen soepel. Wij zijn superblij met de nieuwe Qashqai.


Ja, ik beveel dit aan

Arie uit Oosterhout

02-05-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor de 4e keer met groot succes een auto gekocht bij Dennis. Deze keer een Nissan QQ van slechts 10 maanden oud. Bevalt UITSTEKEND.
Wel accu vervangen maar dat alles onder garantie van de dealer.
Bij de 5e keer wel graag een bosje bloemen :-)


Ja, ik beveel dit aan

Koos uit Alphen aan den Rijn

12-04-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben in februari bij vader en zoon van Dijk een Mazda CX5 gekocht. Op ons verzoek hebben wij de auto begin maart opgehaald. Gezien de kilometerstand (23.000 km) heeft onze plaatselijke Mazda dealer conform de onderhoudshistorie een kleine beurt gegeven en mede daardoor loopt de Mazda garantie nog een jaar door. Het was met Dennis en zijn vader heel prettig zaken doen waarbij zij een eerlijke auto verkocht hebben. Wij hebben met Dennis de afspraak gemaakt om over 3 jaar weer zaken te doen en dit zal zeer zeker gebeuren. Inmiddels zijn wij op wintersport geweest met deze geweldige Mazda CX5 en geen moment spijt gehad van onze aankoop. Wij bevelen iedereen aan om bij de van Dijkjes bij aanschaf van een auto in ieder geval te gaan kijken. Mooie auto's tegen een zeer concurrerende prijs!!


Ja, ik beveel dit aan

Mart uit Budel

06-04-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Voor de 2e maal een auto gekocht bij dit bedrijf een mazda cx5.Een eerlijk familie bedrijf met een goede service.Had een slechte accu,dit euvel werd naar tevredenheid opgelost.
Mensen zijn lekker heel gewoon geen stropdassen.
Wij komen vanuit het zuiden maar hebben het er wel voor over.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Breukelen

25-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Direct gevonden wat we zochten, prachtige staat van de auto voor een goede prijs. Duidelijk in bod vaninruilauto's. Tevreden onderhandeling en je krijgt het gevoel dat je allebei er blij mee bent. Deskundig en vriendelijk familiebedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Sjaak uit IJsselstein

23-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: recent onze tweede Nissan QQ bij dit bedrijf gekocht. De eerste gedurende 7 jaar probleemloos gereden. Geholpen door Dennis, hij heeft een mooie inruil geregeld. Bij het ophalen van de nieuwe auto kon ik een complete set winterbanden met velgen voor een mooie prijs kopen.
Al met al wij rijden nu weer in een mooie auto, en wat rijd die fijn!!! Dennis tot over een aantal jaren voor de 3e.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel en Natasha uit Warmond

04-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Inmiddels zijn wij al weer ruim een week de trotse bezitters van een prachtige Nissan QQ, gekocht bij van Dijk: een eerlijk en zeer klantvriendelijk bedrijf, waarbij je je door de persoonlijke benadering direct welkom voelt. Naast goed advies hebben wij de service en het geduld als heel prettig ervaren. Fijn dat er in het soms 'gladde' wereldje van autoverkoop nog bedrijven bestaan die echt snappen waar het om gaat! Dennis en vader van Dijk, nog heel veel succes verder!


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Tilburg

25-01-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: maand geleden Mazda CX5 gekocht. Vriendelijk geholpen met goede en eerlijke informatie over herkomst auto. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Alle papieren aanwezig bij auto. recente navigatie-update.


Ja, ik beveel dit aan

Arie/Leny uit Naaldwijk

02-12-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na het vinden van onze favoriete auto bij Auto van Dijk zijn we even gaan kijken met het idee van oriƫnteren,na het bekijken een proefrit gemaakt en een goed gesprek,tot overeenstemming gekomen,inderdaad geen poespas maar gewoon zoals het is,goede auto,en goede afspraken,Het was een buitenkansje en wij mochten de gelukkige zijn.Een top auto


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Best

02-12-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Via internet gezocht naar een Nissan Qashqai van recent bouwjaar. Autobedrijf van Dijk had er meerdere, allemaal prachtexemplaren, weinig kilometers en absoluut zeer scherp geprijsd. Ook andere merken met dezelfde kenmerken overigens. Weg is pech.

Er is geen super de luxe showroom en geen strak in het pak gedoe. Je hebt alle tijd en rust om de auto's te bekijken. Bij vragen staan Dennis en zijn vader graag voor je klaar.

Wij hebben een mooie deal kunnen maken (bedankt daarvoor Dennis!) met inruil van onze oude auto.
Onze nieuwe Nissan QQ rijdt fantastisch, wij hopen hier weer vele jaren mee te kunnen doen.

Wij zijn super tevreden over dit bedrijf. En met mij meerdere klanten, want van heinde en verre weten zij dit autobedrijf te vinden. En terecht! Dennis en vader, succes met jullie business en wellicht tot ziens...


Ja, ik beveel dit aan