Beoordelingen Autobedrijf van Dijk BV

9,1
204 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 204 beoordelingen

Aad uit Maasland

05-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor de 3e keer een auto bij dit bedrijf gekocht !
Ditmaal een Ford B-MAX , een prachtige en fijne jong gebruikte auto met weinig kilometers
Weer zijn wij heel erg goed geholpen door Dennis.
Professioneel en eerlijk bedrijf en wij weten nu al zeker dat ook de 4e auto hier gekocht gaat worden.
Vriendelijke mensen met goede kennis van auto's.


Ja, ik beveel dit aan

Leon en Ingrid uit Barendrecht

29-04-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een paar maanden geleden een Mazda cx 5 gtm gekocht bij van Dijk. Een zeer fijne auto waar we veel plezier aan beleven.
Wij zijn zeer goed geholpen door vader en zoon. Zij hebben een eerlijk verhaal, leveren goede service en je krijgt waar voor je geld.


Ja, ik beveel dit aan

Leon uit Barendrecht

29-04-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een paar maanden geleden een Mazda cx 5 gtm uit 2017 bij van Dijk gekocht. De auto bevalt zeer goed en wij zijn enorm fijn geholpen door vader en zoon.
Je krijgt bij van Dijk een goede service, een eerlijk verhaal en waar voor je geld.


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Westland

21-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag al weer voor de tweede keer bij fam van Dijk.

Nu om na drie jaar naar alle tevredenheid te hebben gereden in hun MAZDA CX5 b.j. 2015,deze in te ruilen voor wederom een MAZDA CX5 b.j. 2018.

De deal, auto en service waren weer 👍


Ja, ik beveel dit aan

M uit Westland

01-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden geholpen met een Mazda CX-5
Vriendelijke mensen .
Aan te bevelen als je gebruikte auto zoekt.


Ja, ik beveel dit aan

M uit Deventer

31-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima. Goede en eerlijke informatie.


Ja, ik beveel dit aan

Danielle uit Vlaardingen

29-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij hebben Autobedrijf van Dijk als zeer positief ervaren. Leuke open sfeer, afspraak is afspraak dus betrouwbaar, vlot in afhandeling van zaken en heldere communicatie. Super goeie auto gekocht. Wij zijn erg blij met onze nieuwe Kia Sportage.
Dennis bedankt en succes verder!


Ja, ik beveel dit aan

Pa&zn uit Zbl

21-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag een nieuwe gebruikte Mazda cx-5 gekocht.
Super geholpen door de heren. Keurige auto voor een nette prijs. Transparant verhaal en duidelijk.
Heren bedankt voor de fijne samen werking!
Namens vader en zoon


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Arie & Wil
Zeer tevreden met een prachtige auto,
Fijn geholpen,
voor een andere auto zeker een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

M uit Leiden

09-12-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super leuke mensen laten je lekker kijken en zitten niet gelijk klaar met verkoop praatjes
Een bedrijf met goed geprijsde nette auto’s die er in top conditie bij staan eigenlijk verkopen de auto’s dr zelf maar als je vragen hebt staan de mannen gelijk voor je klaar ik heb er een prachtige wagen gekocht en zal ieder die plannen hebben voor een nieuwe auto hier zeker aanraden om heen te gaan als je hier heen gaat hoef je niet verder te zoeken top zaak zal hier zeker nog eens een auto kopn


Ja, ik beveel dit aan