Beoordelingen Autobedrijf van Dijk BV

9,1
154 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 154 beoordelingen

Sjaak uit IJsselstein

23-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: recent onze tweede Nissan QQ bij dit bedrijf gekocht. De eerste gedurende 7 jaar probleemloos gereden. Geholpen door Dennis, hij heeft een mooie inruil geregeld. Bij het ophalen van de nieuwe auto kon ik een complete set winterbanden met velgen voor een mooie prijs kopen.
Al met al wij rijden nu weer in een mooie auto, en wat rijd die fijn!!! Dennis tot over een aantal jaren voor de 3e.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel en Natasha uit Warmond

04-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Inmiddels zijn wij al weer ruim een week de trotse bezitters van een prachtige Nissan QQ, gekocht bij van Dijk: een eerlijk en zeer klantvriendelijk bedrijf, waarbij je je door de persoonlijke benadering direct welkom voelt. Naast goed advies hebben wij de service en het geduld als heel prettig ervaren. Fijn dat er in het soms 'gladde' wereldje van autoverkoop nog bedrijven bestaan die echt snappen waar het om gaat! Dennis en vader van Dijk, nog heel veel succes verder!


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Tilburg

25-01-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: maand geleden Mazda CX5 gekocht. Vriendelijk geholpen met goede en eerlijke informatie over herkomst auto. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Alle papieren aanwezig bij auto. recente navigatie-update.


Ja, ik beveel dit aan

Arie/Leny uit Naaldwijk

02-12-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na het vinden van onze favoriete auto bij Auto van Dijk zijn we even gaan kijken met het idee van oriƫnteren,na het bekijken een proefrit gemaakt en een goed gesprek,tot overeenstemming gekomen,inderdaad geen poespas maar gewoon zoals het is,goede auto,en goede afspraken,Het was een buitenkansje en wij mochten de gelukkige zijn.Een top auto


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Best

02-12-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Via internet gezocht naar een Nissan Qashqai van recent bouwjaar. Autobedrijf van Dijk had er meerdere, allemaal prachtexemplaren, weinig kilometers en absoluut zeer scherp geprijsd. Ook andere merken met dezelfde kenmerken overigens. Weg is pech.

Er is geen super de luxe showroom en geen strak in het pak gedoe. Je hebt alle tijd en rust om de auto's te bekijken. Bij vragen staan Dennis en zijn vader graag voor je klaar.

Wij hebben een mooie deal kunnen maken (bedankt daarvoor Dennis!) met inruil van onze oude auto.
Onze nieuwe Nissan QQ rijdt fantastisch, wij hopen hier weer vele jaren mee te kunnen doen.

Wij zijn super tevreden over dit bedrijf. En met mij meerdere klanten, want van heinde en verre weten zij dit autobedrijf te vinden. En terecht! Dennis en vader, succes met jullie business en wellicht tot ziens...


Ja, ik beveel dit aan

Aernout uit Utrecht

28-10-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dank voor de goede service en de zeer goede deal. We zijn erg blij met de auto en komen graag terug.


Ja, ik beveel dit aan

Heidi

25-10-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super bedrijf. Erg klantvriendelijk!!


Ja, ik beveel dit aan

Rm uit Ridderkerk

17-10-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We werden erg prettig geholpen. Alle ruimte om de auto goed te bekijken. Uiteindelijk een mooie prijs gekregen voor onze auto die we wilden inruilen. Een heerlijke Rotterdamse mentaliteit. Niks geen strak in het pak gedoe, maar wel kennis van zaken.


Ja, ik beveel dit aan

John en angela uit Zundert

07-10-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het is geen poespas bedrijf.het is wat het is.je moet snel beslissen.weg is pech...
Goed te onderhandelen.wij zijn zeer tevreden.
Mooie nette auto's.


Ja, ik beveel dit aan

koert uit Papendrecht

30-07-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldig auto bedrijf alles is bespreekbaar afspraak is afspraak
Alle ruimte om alles te bekijken en eventueel proefrit te maken geen probleem vele QQ met weinig km (aanrader)recente bouwjaren.
Goede prijs verhouding inruil - vr.prijs


Ja, ik beveel dit aan