Beoordelingen Autobedrijf Rutten Roermond B.V.

9,7
8 beoordelingen
  • Service 9,9
  • Deskundigheid 9,8
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 8 van 8 beoordelingen

Tonki uit De Meern

24-04-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Recent een nieuwe V40 T2 gekocht. Bij binnenkomst direct al heel hartelijk ontvangen en we voelden ons direct "thuis". We wisten eigenlijk wel wat we wilden omdat we ons op internet al terdege hadden georiƫnteerd. Proefrit gemaakt en daarna was de koop snel gesloten. Prettig en professioneel. Niets dan lof!


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Echt

19-04-2016
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Beesel

20-11-2015
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Professionele en deskundige behandeling en afhandeling van de jaarbeurt van mijn Volvo C 30. Service en dienstverlening zijn hier dus in goede en betrouwbare handen.


Ja, ik beveel dit aan

pieter

28-11-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Nieuwe xc60 gekocht. Deskundige, enthousiaste verkopers. Uitstekende afhandeling.


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Maasniel

04-08-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige maand een gebruikte V50 gekocht bij Volvo Rutten. Zelfs na aflevering nog meerdere kleine reparaties onder garantie laten doen. Top service, zelfs leenauto wordt thuis opgehaald!


Ja, ik beveel dit aan

jo uit nunhem

25-06-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: zeer goed!! ook de Volvo card service.
de afhandeling was snel, het advies was goed en de reparatie in de garage ging snel.
niets dan lof


Ja, ik beveel dit aan

Edith

12-03-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Pas een gebruikte S40 gekocht.Ondanks dat het al een wat oudere Volvo is, had ik het gevoel alsof ik een hele dure nieuwe auto had gekocht. De auto stond er bij aflevering top bij en ik werd voorgesteld aan de mensen van de service. Hier voel ik mij echt klant, chapeau Volvo Rutten!


Ja, ik beveel dit aan

Ines uit Roermond

01-09-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel klant vriendelijk, kwaliteit goed. Maar dat mag je ook wel verwachten voor wat het kost


Ja, ik beveel dit aan