Beoordelingen Autobedrijf Ruud van Mensvoort

9,0
52 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 52 beoordelingen

Arno uit Grubbenvorst

31-03-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een Renault Megane RS een maand geleden gekocht. Heel blij met de auto. Communicatie met beide heren verloopt goed. Eerlijke verkoop, wat ik altijd fijn vind.

Na aankoop paar kleine mankementen maar dit wordt meteen voor je opgelost. Ruud en Ferry staan je netjes te woord en kijken naar oplossingen. Momenteel nog een mogelijk 'versnellingsbakprobleem', maar je belt gewoon op en je kan daarheen gaan en gaan ze het voor je bekijken.

Ik als autoliefhebber heb er een goed gevoel bij en zou graag nog eens een auto daar kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Louis uit Maarheeze

20-03-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ruud is net als een dokter zonder scanapparatuur hij ziet in 9 van de 10 gevallen wat er mis is met de wagen.
Erg prettig bedrijf met een snelle service.


Ja, ik beveel dit aan

R uit Duiven

19-03-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij vinden dit bedrijf betrouwbaar en klantvriendelijk.
Prima.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Breda

27-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer tevreden met dit bedrijf! Al geruime tijd onze (aldaar aangeschafte) Renault Scenic bij hen in onderhoud. Betaalbaar autorijden voor een prima prijs! Daarom er voor gekozen om ook onze 'stadsauto' (een Opel Agila) voor onderhoud bij Ruud te brengen. Dat betekent niet alleen een besparing van 100% in euro's met eenzelfde beurt bij de Opel-dealer, het is een stuk makkelijker plannen en zeker een stuk gezelliger. Daarnaast bleek dat bij de laatste beurt bij de Opel-dealer in Breda de aftapplug van de olie onvoldoende was vastgedraaid en daar dus een lekkage zat. Dat had dus een stuk onprettiger af kunnen lopen.. Ik kan oprecht niet anders dan iedere autobezitter, die financieel bewust is, aanbevelen naar Ruud van Mensvoort en zijn prettige en bekwame monteurs te gaan. Vanuit Breda steeds weer een stukje rijden, maar het is het dik waard!


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Kootwijkerbroek

08-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prima bedrijf. betrouwbaar is mijn ervaring. ik heb er een auto gekocht zonder dat ik hem gezien had en hetgeen Ruud mij verteld had klopte gewoon.


Ja, ik beveel dit aan

M uit Woerden

06-01-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Op 3 januari 2017 heb ik mijn Mazda CX5 opgehaald en het afgelopen jaar met veel plezier in gereden. In december 2017 ontdekte mijn garage bij de APK keuring een probleem met de koplamp. De auto werd goedgekeurd voor APK , maar ik wilde het toch oplossen. Ik belde met autobedrijf Ruud van Mensvoort. Ik heb het probleem voorgelegd en kon ik 5 januari 2018 een nieuwe koplamp ophalen die geheel gratis werd geleverd en gemonteerd. Top afgewerkt! Hartelijk dank voor deze service!!


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Sleeuwijk

16-12-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Wilbert uit Asten

20-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik werd prettig geholpen. Voel me, als nieuwe klant zijnde, zeer gewaardeerd. Geen flauwekul maar goede informatie over auto, vervolg van het aankooptraject en voorwaarden. En dat alles in een zeer gemoedelijke sfeer


Ja, ik beveel dit aan

Antoon uit Valkenswaard

15-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk en goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Putra uit Moordrecht

13-11-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super service! Had wat problemen met het ACC systeem van mijn pas gekochte golf 7. Omdat ik 145km verderop woon van Ruud van Mensvoort heb ik mijn Golf 7 bij de VW dealer gebracht. Alle kosten (+/- €700!!) nam Ruud helemaal voor zijn eigen rekening. Gewoon klasse! Ik beveel iedereen Ruud van Mensvoort aan want hier weet je dat je een goeie auto koopt en mocht er iets zijn is Ruud bereid om heel ver te gaan voor zijn klant.


Ja, ik beveel dit aan