Beoordelingen Autobedrijf Ruud van Mensvoort

9,0
73 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 73 beoordelingen

Leo uit Den Hoorn

14-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In een woord geweldig. Enthousiasme van de koper wordt gewaardeerd.
Beetje uit de buurt.......


Ja, ik beveel dit aan

R

10-04-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Direct goed, duidelijk en vriendelijk telefonisch contact met Ruud ivm de interesse in een VW Golf Variant. Na een drietal telefoontjes naar Maarheeze gegaan en na een goed gesprek de aankoop verricht. Zeer tevreden over de auto en over de fijne contacten met Ruud. Verder (vooralsnog:) zeer tevreden over de auto.


Ja, ik beveel dit aan

M.J.J. Martien van den uit Sint Hubert

09-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Reden bezoek: Aanschaf van bijna nieuwe gebruikte auto (7000 Km.).

Ervaring: Wij hadden direct al een goed gevoel i.v.m. het werkplaatsbezoek en de betrouwbaarheid van de heer Ruud van Mensvoort.

Een goed gesprek met hem gehad en hij was zelfs bereid om ons op Carnavalsmaandag te laten komen kijken, ondanks dat ze gesloten waren.

Verder hebben we geen uitgesproken mening. Wel heeft hij een uitgesproken nette en opgeruimde Autogarage. We hebben een fijne auto gekocht en de tijd zal het leren of alles blijft zoals het nu is, maar gezien de vele lovende reacties, ook uit eigen woonplaats, zal dat naar verwachting best goed gaan.

Conclusie: Tot nu toe zijn wij erg blij met onze nieuwe aanwinst.


Ja, ik beveel dit aan

Els uit Teteringen

01-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hadden direct een goed gevoel w.b.de betrouwbaarheid van de heer van Mensvoort.
Goed gesprek gehad en hij was zelfs bereid om ons op zondag te laten komen kijken.
Verder heb ik geen uitgesproken mening.Ik heb een fijne auto gekocht en de tijd zal het leren of alles blijft zoals het nu is.Tot nu toe ben ik erg blij met mijn nieuwe aanwinst.


Ja, ik beveel dit aan

paul uit Sint Odilienberg

31-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: bedrijf kwam deskundig en vertrouwt over.Hierdoor toch uit alle aanbod van autos,voor hun gekozen.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit hapert

31-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima , goede ontvangst en geen verkooppraat door een gladde verkoper, maar met een luisterend oor naar de wensen .


Ja, ik beveel dit aan

R uit Duiven

26-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voorjaar 2018 een Mazda CX5 bij Ruud gekocht.
Prima auto.
Eind 2018 was er lichte lakschade bumper voor.
Na overleg met Ruud is dit prima hersteld, kosteloos.
Een prima service .
Ik vind het een goed en vriendelijk bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Jochem uit Gemert

13-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Maarheeze

13-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Almere

13-11-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan