Beoordelingen Autobedrijf Sanders B.V.

8,0
7 beoordelingen
  • Service 8
  • Deskundigheid 8,1
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 7 van 7 beoordelingen

W. uit Bredevoort

17-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie occasion aangeschaft. Keurig ontvangen. Alle medewerking was uitstekend. Alles verliep precies zoals afgesproken. Alle vertrouwen in dit mooie bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Bobby uit rotsterhaule

07-01-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima autobedrijf, al ruim 30 jaar klant naar volle tevredenheid.


Ja, ik beveel dit aan

Ja uit Wachtum

02-03-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Echt geweldig bedrijf, top service , monteurs, dame bij de balie en zeker Jeffrey Sanders eigenaar.


Ja, ik beveel dit aan

Aj uit Geesbrug

11-04-2015
1,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto bedrijfs Sanders het personeel zijn nette mensen zeker FRANK monteur bij het bedrijf, echter de eigenaar JEFFERY. SANDERS IS EEN KOOPMAN KAK DIE ZIJN AFSPRAKEN NIET NAKOMT , LIEGT ALLES AAN ELKAAR OM MAAR ONDER ZIJN GEMAAKTE AFSPRAKEN OF OVEREENKOMSTEN UIT TE KOMEN BELT NIET TERUG ALS JE HEBT GEBELD IK BEGRIJP NU OOK WEL WAAROM.
Wij hadden een leuke Mercedes 230 e op marktplaats gevonden, gebeld en we konden lang komen was voor ons niet in de beurt maar op de foto,s zag hij er goed uit.
Auto bekeken en een MONDELINGE KOOPOVEREENKOMST GESLOTEN MET JEFFERY SANDERS NOG GEVRAAGD OF WE EEN AANBETALING MOESTEN DOEN maar was niet nodig zij hij heeft ons adres en telefoonnummer opgeschreven zou de auto nog even na kijken omdat de distributie ketting iets te los stond weken duurde het en we belden Elke week het was druk was het antwoordt van JEFFERY SANDERS er zijn nu 5 weken verstreken en ik belde weer omdat ik had gezien dat de auto van de bedrijfs voorraad af was gehaald ik dacht hij zal nu dan wel klaar zijn maar het tegendeel was JEFFERY SANDERS heeft de auto verkocht aan iemand anders terwijl we een mondelinge overeenkomst hadden. JEFFERY SANDERS EIGENAAR VAN AUTOBEDRIJF SANDERS IN MUSSELKANAAL IS VOOR MIJN EEN WAARDELOOS FIGUUR DIE DE BOEL AAN ELKAAR LIEGT EN BEDRIEGD en kan dit aardig volhouden met zijn leugens als je belt heeft hij wel weer een andere leugen dat heb ik zelf evaren JEFFERY SANDERS VERKOOPT AUTO,S ZONDER ZIJN AFSPRAKEN NA TE KOMEN.


M. uit Oude Pekela

07-02-2012
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Onze Mercedes had last van een probleem met de koude start. Dit laten traceren en verhelpen door Sanders. Het bleek de luchtmassameter te zijn. Verder hier meteen een beurt laten doen en de APK. Alles is naar tevredenheid afgehandeld en wij zijn zeer tevreden over de geleverde prestatie.

Dit was onze eerste ervaring met autobedrijf Sanders. Overigens had de vorige eigenaar van onze auto deze van nieuw af aan in onderhoud bij Sanders. Toen wij deze hebben aangeschaft hebben wij de auto in onderhoud gegeven bij een andere garage maar inmiddels is de auto dus weer terug bij Sanders en zal dat ook zeker blijven want wij zullen zeker voor volgend onderhoud zeker weer naar Musselkanaal gaan.


Ja, ik beveel dit aan

G uit Valthermond

09-04-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

frans uit musselkanaal

08-04-2011
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goede service en deskundige medewerkers


Ja, ik beveel dit aan