Beoordelingen Autobedrijf Saris

8,8
270 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 270 beoordelingen

Peter uit Amsterdam

09-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer goed vriendelijke medewerkers


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Hendrik Ido Ambacht

23-05-2018
7,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Een prettig bedrijf waar men (als het niet te druk is) tijd voor je heeft en vragen beantwoord zoals je het mag verwachten.
Voor mij persoonlijk zijn de bezoeken die ik aan Saris breng voor bijvoorbeeld diverse accesoires zeker waard en neem de rit van 200 km heen en weer voor lief.
We zijn tenslotte liefhebbers van auto's en het rijden ermee.
Tevens is de cappuccino van Suzan een aanrader :-)


Ja, ik beveel dit aan

Bob uit Ijmuiden

14-05-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede en snelle service, Ik ben er heel blij mee heeft mijn offroad reis gered


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Reeuwijk

08-05-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prettig (klantvriendelijk) en deskundig bedrijf.
Van mijn Volvo XC70 (10 jaar oud) moest het differentieel worden vervangen. Bij Saris heeft men deskundige monteurs die het differentieel kunnen reviseren.
Met het vervangen van de lagers loopt hij weer als een zonnetje. En het scheelde meer dan de helft op de prijs van een nieuw differentieel.


Ja, ik beveel dit aan

Tom

07-05-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Uitstekende deskundigheid en heldere communicatie.


Ja, ik beveel dit aan

Floor uit Gorinchem

04-05-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vlak voor onze vakantie naar Frankrijk met onze Opel Frontera werden we onaangenaam verrast door een lekke vulleiding van de benzine tank.
We konden meteen de volgende dag bij Saris terecht, waar we grandioos geholpen zijn door Jeffrey en Jelle.
Petje af voor deze mannen.

Jullie zijn allemaal TOPPERS.


Ja, ik beveel dit aan

geert uit valburg

04-05-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Betrouwbaar - Deskundig - Correct!


Ja, ik beveel dit aan

Kurt uit Batenburg

04-05-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Serieus bedrijf... Goed advies en communicaie
over de bestelde onderdelen


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Terheijden

24-04-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Roscha vof uit hegelsom

24-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Vriendelijk vakkundig


Ja, ik beveel dit aan