Beoordelingen Autobedrijf Saris

8,8
312 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 312 beoordelingen

Danny uit Den Haag

20-02-2019
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Onderhoud en cursus terreinrijden


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Overasselt

14-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Goede service en personeel


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Den Haag

02-02-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geweest voor vervangen van accu van mijn Disco 3, toen kwam ter sprake over het vervangen van de D riem en het modernificeren van de waterpomp en oliepomp, omdat deze nog wel eens stuk willen gaan.
Had aangegeven dat het in mijn onderhoudsboekje stond bij 120000 kilometer, maar het niet zeker was of dit toen gedaan was of nog moest gebeuren.
Na een kort overleg heeft de medewerker, ook al hadden we dit niet afgesproken, toch tijd kunnen vrij maken om dit te checken voor mij, en bleek het dat deze reparatie toen is gedaan, kon hij zien aan type pomp wat erop zat.
Kort samengevat, top service, deskundige en vriendelijke medewerkers, mensen met een passie voor je 4x4.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Fijn bedrijf om mee te werken zeer kundig.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

30-01-2019
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Son

29-01-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer gastvrij, flexibel en specialistisch garagebedrijf. Dik tevreden

Ervaring met onderhoud, preparatie terreinwagen, herstel plaatwerk en aanschaf accessoires.


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Wamel

26-01-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben al jaren klant en Valburg is voor mij zo ver weg dat ik nog regelmatig eerst bij mijn in de buurt informeer alvorens toch weer bij Saris terecht te komen. Saris bewijst keer op keer dat zij ook de klant begrijpt en niet allen de voertuigen.
Erg kundig, redelijke prijs/kwaliteit, geweldige service.


Ja, ik beveel dit aan

Quinten uit Schelle

22-01-2019
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Top!


Ja, ik beveel dit aan

Annemieke

21-01-2019
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Bijzonder deskundig; bijzonder vriendelijk: ben uitermate tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Ap uit Herveld

21-01-2019
8,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Goede afspraken gemaakt en ook waar gemaakt.


Ja, ik beveel dit aan