Beoordelingen Autobedrijf Saris

8,8
317 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 317 beoordelingen

Maartje uit Oss

13-04-2019
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Roof rack gekocht bij Saris 4x4. Supergoede service en professioneel geplaatst terwijl we stonden te kijken!


Ja, ik beveel dit aan

Ted uit Huizen

03-04-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Gosse uit Oudega (SWF)

24-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Sjoerd uit Rhenen

21-03-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima service en uitleg. Ze hebben mijn Jeep gerepareerd en voorzien van een nieuwe APK. Ze hebben echt kennis van dit soort auto's en weten precies wat er op de markt is aan onderdelen. Kosten voor reparatie waren ook nog meegevallen en het koste Saris meer arbeid dan ingeschat. Dit meer arbeid hebben ze niet bij mij als klant doorgerekend zelf na toezegging mijn kant.


Ja, ik beveel dit aan

N uit VOORSCHOTEN

13-03-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Behulpzaam, kundig, oplossingsgericht.


Ja, ik beveel dit aan

Danny uit Den Haag

20-02-2019
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Onderhoud en cursus terreinrijden


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Overasselt

14-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Goede service en personeel


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Den Haag

02-02-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geweest voor vervangen van accu van mijn Disco 3, toen kwam ter sprake over het vervangen van de D riem en het modernificeren van de waterpomp en oliepomp, omdat deze nog wel eens stuk willen gaan.
Had aangegeven dat het in mijn onderhoudsboekje stond bij 120000 kilometer, maar het niet zeker was of dit toen gedaan was of nog moest gebeuren.
Na een kort overleg heeft de medewerker, ook al hadden we dit niet afgesproken, toch tijd kunnen vrij maken om dit te checken voor mij, en bleek het dat deze reparatie toen is gedaan, kon hij zien aan type pomp wat erop zat.
Kort samengevat, top service, deskundige en vriendelijke medewerkers, mensen met een passie voor je 4x4.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Fijn bedrijf om mee te werken zeer kundig.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

30-01-2019
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan