Beoordelingen Autobedrijf Schlichter

9,0
28 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 28 beoordelingen

René uit Almelo

13-11-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vakkundig en klantvriendelijk open bedrijfscultuur, echt familiebedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Ietje uit Hengelo

06-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Rudie uit Dieren

06-11-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: alleen nog maar auto gekocht.
de afspraken en het kontakt waren goed.
nu kijken of dat in zo blijft als de eerste probleempjes ontstaan


Ja, ik beveel dit aan

bert uit almelo

25-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: uitstekend


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Hengelo

23-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben keurig te woord gestaan! Goed geholpen. Aardige mensen. De aflevering van mijn Daihatsu Sirion was perfect!
Jan Grimberg


Ja, ik beveel dit aan

Ingo

09-08-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kwam met mijn 20 jaar oude charade voor een zomercheck en toen bleek dat zowel de accu als de waterpomp moesten worden vervangen; tevens bleek dat een marter enkele bougiekabels had doorgebeten en derhalve ook vervangen diende te worden. In de uitlaat bleek ook een gat te zitten. Er was op dat moment maar 1 monteur (andere was op vakantie) en het was hartstikke druk. Toch voor elkaar gekregen dat de auto op tijd klaar was zodat ik zonder zorgen op vakantie kon. Ruim 3300 km ermee gereden en geen problemen gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Laurens uit HENGELO

28-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg over de auto en na wat problemen toen we de auto net hadden erg service gericht.
Echter hadden we geen garantie, maar toch zijn alle onvolkomenheden opgelost, zonder dat het ons geld kostte.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-07-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

A uit Almelo

19-07-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zijn vriendelijk, kwamen betrouwbaar over. 3 weken geleden gekochte auto opgehaald. Nog geen problemen met auto gehad dus nog geen contact weer gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Herlene uit Hengelo

11-07-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan