Beoordelingen Autobedrijf Schoenmakers B.V.

8,6
376 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 376 beoordelingen

W. uit 's-Gravendeel

16-02-2017
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wordt netjes en snel te woord gestaan.


Ja, ik beveel dit aan

Garage uit Groningen

16-02-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Alles zoals afgesproken. Prima !!


Ja, ik beveel dit aan

hans uit helmond

15-02-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goed en deskundig bedrijf dat ook na aankoop meedenkt en een goede dienst verlening verricht


Ja, ik beveel dit aan

Autobedrijf Alex kooistra uit Harkema

12-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

G uit Veenendaal

09-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed auto bedrijf, wordt net te woord gestaan, en er wordt goed geluisterd wat uw wensen.
Wij waren er snel uit.


Ja, ik beveel dit aan

marina uit roermond

07-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: allemaal vriendelijke mensen
zeer mooie degelijke en betrouwbare automobielen
zeer duidelijke en goede garantie


Ja, ik beveel dit aan

nico

07-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik had net een zeer onprettige ervaring achter de rug met een zeer grote limburgse opel dealer opel Hekkert in Heerlen. Mijn vertrouwen was tot nul geslonken.
Via internet kwam ik terecht bij garage Schoenmakers.
Zij waren net verhuisd van Gemert naar Erp.
De eigenaar Gerard Schoenmakers verkocht mij zeer vriendelijk een auto uit zijn voorraad van ca 100 auto's.
Alles verliep daarna naar wens.
Zeer vriendelijk en zeer betrouwbaar, maar dat geldt dan ook voor het hele team. Ongekend goed
Prijs kwaliteitsverhouding eigenlijk een 10
After sales gedrag eigenlijk ook een 10 maar ik wil het niet overdrijven en heb dit bedrijf gewaardeerd op een zeer verdiende negen


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-01-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

L uit Moergestel

17-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: wij zijn zeer tevreden over de manier hoe we te woord werden gestaan. Heldere informatie en duidelijke antwoorden op onze vragen. Na een week zijn we terug gegaan met onze aankoop omdat er wat problemen waren deze zijn snel en goed verholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Helmond

02-01-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettig contact met de garage bij aankoop tweedehands auto.


Ja, ik beveel dit aan