Beoordelingen Autobedrijf Schoenmakers B.V.

8,6
412 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 412 beoordelingen

Marcus uit NIEUWEGEIN

17-08-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Duidelijke uitleg op welke wijze zij auto's inkopen. Mijn indruk was dat service en kwaliteit hoog in het vaandel staat.


Ja, ik beveel dit aan

Essam uit Born

15-08-2017
6,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Westervoort

15-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: IK ben zeer vriendelijk, goed en deskundig geholpen. Men nam alle tijd voor me. Na het sluiten van de koop werden ook de afspraken m.b.t. puntjes die nog gedaan moesten worden aan de auto en de aflevering netjes nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Loosbroek

15-08-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn vorige verhaal over dit bedrijf heeft een staartje gekregen.

Ik heb op uitnodiging weer een bezoek aan dit autobedrijf gebracht.

Onderhandelingen zijn gewoon voortgezet en ik kreeg nadrukkelijk te horen dat eea berustte op een misverstand gezien de weinige tijd die wij hadden na het eerste bezoek aan dit bedrijf vanwege een afspraak elders.

Vervolgens is er snel een deal tot stand gekomen die voor beide partijen bevredigend was.

De aflevering van de auto was verder goed en aanvullende vragen werden goed beantwoord.


Ja, ik beveel dit aan

Garage uit Langezwaag

10-08-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettig en behulpzaam.Mooie en nette betrouwbare auto's.
Zeker een reden om het aanbod van auto's te blijven volgen voor mogelijk aankoop voor onze klanten. Volvo Garage Bosscha Langezwaag friesland


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Loosbroek

08-08-2017
5,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuke ontvangst, giga aanbod en proefritten netjes en snel geregeld. Echter als het op inruilen aankomt is er er weinig tot geen professionaliteit te bekennen.
Er moest iemand anders benaderd worden en teruggebeld over een inruiler die uiteindelijk 500 euro zou opleveren.
Het kortingsbedrag dus bij geen inruil!

Hier ben ik op afgeknapt en ga dus elders zoeken, de groeten!


Richard uit Tubbergen

04-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurige ontvangst en duidelijke uitleg.


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit Aalten

28-07-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anke uit Gemert

27-07-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima!


Ja, ik beveel dit aan

Chantal uit Gemert

25-07-2017
6,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Er was alle keren dat wij er waren te weinig personeel aanwezig waarvoor we soms langere tijd moesten wachten.
We moesten afleverkosten betalen maar we konden maar 100km met de tank rijden en de auto was zowel van binnen als van buiten lang niet schoon. Ik moest de vooruit van binnen meteen poetsen omdat er 1 vette laag op zat.
We hadden de auto gekocht met winterbanden en zonder overleg lagen er bij het ophalen zomerbanden op wat daarna wel weer terug gedraaid werd na communicatie daarover.
De achterbumper werd gespoten maar na het spuiten zat er nog steeds een klein "deukje" waar de lak vanaf was