Beoordelingen Autobedrijf Schoenmakers B.V.

8,6
558 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 558 beoordelingen

bart uit oirschot

20-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-03-2019
3,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: denkt alleen aan zichzelf onprettig


Daphne uit Moergestel

09-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Toon uit Erp

03-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service komen na wat ze zeggen netjes ontvangen👍


Ja, ik beveel dit aan

M uit Gendt

02-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettig contact vooraf per mail en ook tijdens bezoek! Meteen proefrit kunnen maken en goed geinformeerd. Dus ook tot koop overgegaan. Ben er van overtuigd als er wat zou zijn met de auto ik daar weer terecht kan.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Lieshout

25-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Klantvriendelijk, goede service, mee denkend.
Goede afwikkeling met de overdracht van de auto


Ja, ik beveel dit aan

Huub uit Schijndel

25-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een hele aangename eerste ervaring. Weliswaar nu nog geen auto gekocht maar dat kan nog veranderen. Het ligt in ieder geval niet aan de keuze in occasions of de service van het bedrijf. Het is nog niet het juiste moment. Sympathiek bedrijf met kundige en heel aardige medewerkers.


Ja, ik beveel dit aan

Gert-Jan uit Berkel-Enschot

22-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Professioneel bedrijf, vriendelijke medewerkers en ruime keuze. Ik hoop mijn volgende auto hier weer te kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Zuid-Holland

18-02-2019
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed, degelijk, vriendelijk en open.
Aardige mensen die je verder willen helpen met de zoektocht naar een andere auto.
je krijgt een eerlijke prijs voor hetgeen wat je inruilt en wat je hier koopt is vaak goedkoper dan ergens anders. Al dit tezamen maakt dat Schoenmakers mij goed heeft geholpen aan een andere auto.
Enig verbeterpunt wat ik aan te merken zou hebben is dat ik bij het afhalen van de auto geen kort instructie rondje kreeg van hoe alles werkt van de auto. Denk dat dat de ervaring zou verrijken in mijn opinie.


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Gorinchem

17-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede voorlichting gekregen over de verschillende modellen. Daarbij zeker niet een bepaalde kant, lees duurdere, kant opgeduwd. Eerlijk advies, goede service.


Ja, ik beveel dit aan