Beoordelingen Autobedrijf Schoenmakers B.V.

8,6
578 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 578 beoordelingen

Roel uit Cuijk

23-05-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit maarheeze

20-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie 3 jaar oude Volvo v60 aangeschaft. Wouter is prettig in de communicatie, eerlijk open en is oplossingsgericht. Denkt mee waar nodig! Fijn bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Waiel uit heerlen

19-05-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Tilburg

15-05-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf. Vanaf het eerste moment een vertrouwd gevoel bij dit bedrijf. Geen bla-bla maar eerlijk en deskundig.


Ja, ik beveel dit aan

Herbert uit Hoensbroek

12-05-2019
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede autodealer die zich aan de afspraken houd. En de auto netjes afleverd.


Ja, ik beveel dit aan

K.

10-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele goede service en aflevering van de auto verliep prima.


Ja, ik beveel dit aan

Jerry uit Almere

10-05-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Alles prima geregeld bij de aankoop ..👍top


Ja, ik beveel dit aan

Dirkjan uit Wageningen

29-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ook voor u onderhoud van u gekochte auto bij schoenmakers kan ik u met 100% aanrader zeer deskundig en vak mensen


Ja, ik beveel dit aan

M.H. uit Tiel

17-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele fijne ervaring met dit bedrijf, zijn vriendelijk en behulpzaam en denken ook mee in oplossingen na de aankoop van een 2e hands auto. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik blij ben met dit bedrijf en zou er zeker nog een auto kopen als ik weer een auto nodig heb. Maar voor alsnog heb ik daar net een auto gekocht die nog een paar jaar mee gaat :-). Jullie zijn een top bedrijf en jullie mogen trots zijn op wat jullie neerzetten.


Ja, ik beveel dit aan

Marian uit Schiedam

15-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerlijke, reële prijzen. Zowel inruil als verkoop.
Goede service, na een klein probleem goed geholpen. De auto moet in orde zijn en daar werd ook voor gezorgd.
Het motto vertrouwen en openheid klopt voor de 100%.


Ja, ik beveel dit aan