Beoordelingen Autobedrijf Schoolderman

9,2
387 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 387 beoordelingen

Jeroen en Gerdien uit Zutphen

19-10-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren komen we bij Schoolderman voor het onderhouden van onze Opel Corsa. Dat is niet voor niets. Zijn heel tevreden over het benaderen van ons als klant en over de verrichtte werkzaamheden. Ook worden we voldoende geinformeerd over de staat van de auto.
Vriendelijk en deskundig personeel. Goede sfeer.


Ja, ik beveel dit aan

Gijs

19-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service. Vriendelijke personeel. APK en grote beurt prima uitgevoerd. Auto is weer netjes afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Zutphen

17-10-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Als vanouds top


Ja, ik beveel dit aan

tom uit Zutphen

15-10-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit Zutphen

15-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekend bedrijf, toen ik de auto ophaalde was deze helemaal schoon. Voor de goede orde, deze wás helemaal smerig...Reuze bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-10-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Snel en vakkundig geholpen met een APK.


Ja, ik beveel dit aan

Wim / Anja uit Zutphen

15-10-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Luitjes dat gaat prima zo
houden zo zou ik zeggen


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Bedrock

12-10-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Autobedrijf Schoolderman... Ik zou bijna zeggen; wie kent ze niet?

Waarom ik dit zeg? Simpel. Ik spreek uit ervaring als ik zeg dat als je je auto daarheen brengt voor onderhoud, zij deze weer zsm retour geven ( let wel, dan zijn beurten en elke denkbare reparatie met uiterste precisie uitgevoerd).

U kent ze (nog) niet zegt u? Snel heenrijden zou ik zeggen. Zelfs als dat niet lukt zorgen ze wel voor een adequate oplossing.

Chagerijnig personeel? Kennen ze niet.
Dure uurtarieven? Doen ze niet aan.
Lang wachten op je auto? Niet nodig.
Dagje te laat met betalen? Begrijpen ze.

www.schoolderman.com

( wie zegt dat goed, betaalbaar en snel niet kan?)


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-10-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Hugo uit Zutphen

09-10-2017
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima betrouwbaar


Ja, ik beveel dit aan