Beoordelingen Autobedrijf Schoolderman

9,1
347 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 347 beoordelingen

Tom uit Zutphen

26-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettige en professionele sfeer


Ja, ik beveel dit aan

Jan en Riet uit Zutphen

23-06-2017
n.v.t.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vooral zo doorgaan. Wij zijn zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Angela uit Zutphen

23-06-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zoals altijd weer ontzettend goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Zutphen

23-06-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: airco werkte niet, zelfde dag nog gerepareerd.


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit Zutphen

23-06-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Dick

19-06-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Lydia uit Zutphen

19-06-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Snelle respons en afspraak kunnen maken, adequate opvang van noodmeldingen, duidelijke uitleg vooraf over reparatie en te verrichten handelingen, prijsafspraken helder. Vriendelijke medewerkers, nooit is iets te veel. Kortom, perfect adres


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Zutphen

19-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk en betrouwbaar en dat blijkt uit de vele jaren dat ik hier vaste klant ben en nog vele jaren hoop te blijven.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Warnsveld

19-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer positief. De werkzaamheden behelsden een "grote beurt en wat er verder nog nodig was". Tamelijk veel.... Totaal bedrag €1500,00 Ik heb in het vooroverleg gereageerd met "ik vind het veel geld". Hopelijk heeft u niet daarbij de gedachte gehad dat ik wilde zeggen dat u (te) duur bent. Zo was dat dus niet bedoeld.
Nu, na een paar dagen, moet ik constateren dat het werk zeer goed gedaan is: de motor loopt geruislozer en "soepeler". De remmen doen het zeker naar behoren en de rest van de vervangingen/ingrepen zijn objectief netjes en goed gedaan. Functioneel prima.
Zeer bijzonder: de auto is tegelijkertijd door u schoongemaakt, zowel van binnen als van buiten....!!!
Dat was een zeer bijzondere verrassing.
Tenslotte: u hebt bij het achterkentekenplaat niet het garagebedrijf "bordje" van Nefkens vervangen door de uwe. Dat mag alsnog gebeuren (mits hij niet mee resoneert c.q. rammelt) U mag via de mail of telefoon aangeven wanneer u dat schikt.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Zutphen

16-06-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Onderzoek aan distributieketting uitgevoerd, geheel gratis: top!


Ja, ik beveel dit aan