Beoordelingen Autobedrijf Schoolderman

9,1
656 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
631 t/m 640 van 656 beoordelingen

Marcel en Francien uit Dieren

06-12-2012
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Deskundig en uiterst vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Hanneke uit Zutphen

22-11-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Luc uit Harfsen

24-10-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Waar vind je dit nog: 's avonds om 19.30u gebeld worden op je mobiel door je garagehouder. "Ik zie op de "Bovag pech onderweg" een melding dat je met pech in Frankrijk staat. Kan ik iets voor je doen?" Wat wil het geval, ik zit thuis en heb net mijn zoon in Frankrijk aangeraden de Bovag pech hulp op te roepen. Vist Peter Schoolderman mijn auto op nummerbord uit de meldingen en pleegt actie! Zijn telefoontje naar mijn zoon in Frankrijk gaf nuttige info en rust. Klasse!!

Al 30 jaar klant, al mijn nieuwe auto's hier gekocht. Zo vader zo zoon! Super bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Pascale uit Zutphen

14-09-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gewoon een goed bedrijf. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Nemen de tijd voor je en de service is top! Goed bereikbaar en het bedrijf ziet er erg verzorgd uit.

Met vriendelijke groet,
zeer tevreden klant uit Zutphen


Ja, ik beveel dit aan

Aram uit warnsveld

07-08-2012
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

F. H. uit Warnsveld

22-06-2012
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom al 10 jaar bij dit bedrijf en er moet wel heel wat gebeuren, wil ik naar een ander gaan.


Ja, ik beveel dit aan

Hanneke & Herman uit Zutphen

09-06-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Afgelopen vrijdag werd onze nieuwe auto afgeleverd. Met een prachtige bos bloemen en nadat er alle aandacht was voor onze vragen, werden de autosleutels overhandigd ( om 8 uur 's ochtends!). De begeleiding bij de keus, de onderhandeling en bezichtiging was persoonlijk en maakt een deskundige en betrouwbare indruk. We zijn overigens niet anders gewend, al jarenlang maken we op een prettige manier gebuik van de diensten van autobedrijf Schoolderman.
Hermsan & Hanneke


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Zutphen

07-06-2012
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Afspraak gemaakt voor mijn auto die niet ver mag rijden ivm losse draagarm. Ze stuurde me weg omdat het qua planning ineens niet meer uitkwam. Slechte communicatie en slordig.


Wendy uit Zutphen

04-06-2012
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Supergoede service, erg vriendelijk personeel


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-05-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd eerlijk en goed advies gekregen. Prijs is goed en er worden geen onzin reparaties voorgesteld als zijnde "noodzakelijk". Mijn auto komt hier ieder jaar terug!


Ja, ik beveel dit aan