Beoordelingen Autobedrijf Schouten BV

8,6
1362 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 1362 beoordelingen

L. uit Arnhem

15-07-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-07-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima


Ja, ik beveel dit aan

anjo uit ermelo

14-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: perfect


Ja, ik beveel dit aan

marina uit harderwijk

14-07-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-07-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige mensen, die ons goed hebben geadviseerd. Prettig in de omgang. En niet onnodige zaken verkopen!


Ja, ik beveel dit aan

Jochem uit Hierden

11-07-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via whatsapp in contact gekomen met een van jullie verkopers. Daar ben ik goed geholpen en heb ik een afspraak voor bezichtiging gemaakt. De auto stond netjes en schoon op mij te wachten. Na een proefrit en goed gesprek een mooie deal gemaakt. Ook bij het ophalen van de auto werd ik snel geholpen en stond de auto netjes klaar.


Ja, ik beveel dit aan

Vivian uit Den Haag

10-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Professioneel en zeer klantvriendelijk!!


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Amsterdam

10-07-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Irma uit Hierden

08-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Twee maanden geleden een auto gekocht bij Schouten, mijn zoveelste. Helaas was ik al heel snel niet blij met mijn keuze. De auto paste niet bij mij.
Gijsbert begreep het volkomen, kent mijn auto-tic en heeft dan ook wederom weer zijn best gedaan om mij blij te maken. En dat is gelukt, ik ben nu trotse eigenaar van een Mini Clubman en zeer blij.

Bedankt, Gijsbert.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Nieuwe Pekela (Groningen)

05-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor het eerst een auto gekocht bij de firma Schouten. Enorm veel keuze in jonge auto's. Vriendelijk en kundig personeel. Top ga zo door


Ja, ik beveel dit aan