Beoordelingen Autobedrijf Schouten BV

8,6
1187 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 1187 beoordelingen

Arjan uit Harderwijk

09-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ruim aanbod van auto’s in alle soorten en prijsklassen. Dan kan het gebeuren dat je nietsvermoedend binnenloopt en zomaar tegen een auto aanloopt die je helemaal lijkt. Ardjan begreep dit goed en gaf een goede inruilprijs voor onze auto en was duidelijk in communicatie en de afspraken. Over de prijs kwaliteit kan ik nog niet veel zeggen, maar wel dat ze hun best doen om ook een auto zonder garantie, netjes af te leveren.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Rijssen

08-12-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige ervaring


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Hierden

07-12-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Positief klantgericht enthousiast


Ja, ik beveel dit aan

Angelo uit Egmond

06-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Veldhoven

04-12-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bedrijf met mooie jonge gebruikte auto's


Ja, ik beveel dit aan

René uit Naarden

01-12-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende ervaring, de auto was snel en efficient verkocht en de informatie over de motor aanpassing was essentieel en keurig gemeld. Prima


Ja, ik beveel dit aan

AM uit Den Dolder

30-11-2017
8,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb recent een jonge, gebruikte auto gekocht bij dit bedrijf. Kende het niet, maar de eerdte indrukken waren uitstekend: een mooi pand met veel goed uitziende auto's, veelal van Duitse makelij. Kon rustig rondkijken, en werd vervolgens adequaat geholpen. Goedmoedige, aangename en rustige sfeer. Heb de dag daarna kort onderhandeld en auto gekocht, die vandaag in zeer goede staat werd afgeleverd incl volle tank en slotbouten.
Enige punt van (mineure) kritiek betreft het veelvuldig onderbreken van gesprekken door telefoon en/ of collega' s die iets komen vragen.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Putten

30-11-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goed bedrijf
Zeer vriendelijk
Goede afhandeling


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

30-11-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Putten

29-11-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk, degelijk, rustig en gedegen; dat zijn de sleutelwoorden voor mij bij autobedrijf Schouten.


Ja, ik beveel dit aan