Beoordelingen Autobedrijf Schouten BV

8,6
1340 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 1340 beoordelingen

Marco uit Ridderkerk

18-06-2018
6,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We werden vriendelijk geholpen en we kregen voldoende informatie over de aankoop van een auto.


Hans uit Oldebroek

13-06-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig zaken doen, eerlijk advies, snelle en juiste afwikkeling


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Weurt

11-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij ons eerste bezoek zijn wij zeer gastvrij ontvangen met koffie. De verkoper was nog even in gesprek met andere klanten maar een collega verkoper kon ons op een prettige manier (niet opdringerig) wat vertellen over het bedrijf en de auto. Verder heeft deze collega een aantal auto's verplaatst zodat deze klaar stond voor een proefrit.
De uiteindelijke verkoper Willem heeft ons prima en zeer begripvol geholpen. Ook kwam hij betrouwbaar over en vertelde hoe het zat, zonder "verkooppraatjes". Uiteindelijk zijn we tot een deal gekomen.


Ja, ik beveel dit aan

J

11-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

herbert uit Lent

06-06-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: deskundig personeel, goede service, auto zeer netjes gewassen na servicebeurt


Ja, ik beveel dit aan

robert uit landgraaf

05-06-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: zeer goed en net bedrijf. heel erg goed geholpen. doen zich zeer veel moeite.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-06-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede service en auto netjes afgeleverd


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit Ermelo

05-06-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima. Afspraken die gemaakt worden, zijn duidelijk. Prettige benadering. Nette uitstraling van het bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-06-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig bedrijf, aardige en geen opdringerige verkopers en stuk voor stuk nette gebruikte auto's.


Ja, ik beveel dit aan