Beoordelingen Autobedrijf Schouten BV

8,6
1362 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,3
11 t/m 20 van 1362 beoordelingen

Tom uit Nijkerkerveen

05-07-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ervaring met vriendelijk personeel


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Almere

03-07-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Perfecte service
Auto gekocht netjes afgeleverd er mankeerde een paar dingetjes aan , gebeld en gelijk afspraak gemaakt
leenauto stond klaar was 10 min later weer weg.
Volgende dag auto klaar en weer ophalen en tevreden netjes allemaal.
Er bleek een van de dingen die gemaakt waren ,toch niet 100% opgelost ,weer gebeld en nogmaals een afspraak gemaakt was geen probleem een hele goede service en medewerkers die hadden verstand van zaken.
Zeer prettige ervaringen en zal iedereen auto bedrijf Schouten aanbevelen,een goede prijs en een uitstekende service.



Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Eindhoven

03-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In beginsel had ik problemen met mijn auto(welke zonder garantie was gekocht) ondanks het gebrek aan garantie hebben ze mij zeer netjes geholpen met het oplossen van het probleem. Waarvoor nogmaals bedankt! Bij de volgende auto neem ik zeker een kijkje bij jullie.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Garderen

30-06-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Arthur uit Leiderdorp

29-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn erg prettig geholpen en naar volle tevredenheid geslaagd in de aanschaf van onze mooie Audi.


Ja, ik beveel dit aan

Benny uit Ambt-Delden

28-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Reden bezoek: aanschaf gebruikte auto en eigen auto ingeruild, goed contact gehad en kwam mij betrouwbaar over , deal gesloten en overdracht perfect afgewerkt niks op aantemerken zelfs meer dan ik verwacht had top!
Keurig bedrijf met vriedelijke verkopers die betrouwbaar over komen


Ja, ik beveel dit aan

RJ

27-06-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie auto’s. Goede service en klant vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Quan uit Putten

27-06-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prettige ervaringen met Autobedrijf Schouten bij reparatie en onderhoud. Oplossingsgericht en goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Arno uit Harderwijk

25-06-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Amersfoort

25-06-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Netjes, flexibel en komt garantie afspraken goed na zonder discussie.


Ja, ik beveel dit aan