Beoordelingen Autobedrijf Schouten BV

8,6
1364 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1171 t/m 1180 van 1364 beoordelingen

K uit Harderwijk

18-02-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week mijn vijfde auto opgehaald bij Auto Schouten dat zegt al dat ik heel tevreden ben met dit bedrijf leuke en vooral eerlijke en feine mensen die iets speciaals hebben samen met de door hen geselecteerde auto,.
Het kost wat maar den heb je ook iets speciaals.
Een echte aanrader dus de firma Schout en.


Ja, ik beveel dit aan

johanna uit elburg

18-02-2014
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

lex uit harderwijk

17-02-2014
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-02-2014
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service en niet opdringerig met de verkoop.
en er is goed te onderhandelen over de prijs van de auto.
uiterst vriendelijk voor de klanten, ook nieuwe zoals wij!


Ja, ik beveel dit aan

R uit ermelo

17-02-2014
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Kornelis uit Harderwijk

13-02-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik werd op een zeer prettige manier erg vlot geholpen. Door de mensen van Schouten werd geen genoegen genomen met zo maar even een oplossing voor mijn probleem: er werd echt gezocht naar de beste oplossing!!!!!


Ja, ik beveel dit aan

paul uit oude pekela

12-02-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto werd afgeleverd zo als afgesproken. Mark,de verkoper was heel vriendelijk en behulpzaam. Geen gladde jongen met een glad verkoops praatje


Ja, ik beveel dit aan

A.E. uit Harderwijk

08-02-2014
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima opvang. Konstante kwaliteit m.b.t. service en deskunduigheid. Grootschaligheid kan een valkuil worden.


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Harderwijk

08-02-2014
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super after sales, altijd vriendelijk geholpen, geen gladde verkooppraatjes. Betrouwbaar en kundig personeel. Ben vaste klant geworden na aankoop.


Ja, ik beveel dit aan

kees uit ermelo

08-02-2014
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Derde auto goed geholpen


Ja, ik beveel dit aan