Beoordelingen Autobedrijf Schouten BV

8,6
1220 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1211 t/m 1220 van 1220 beoordelingen

Ewoud uit Amsterdam

17-05-2013
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Rieke uit Ermelo

17-05-2013
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Netjes en gastvrij. Klantvriendelijk en in alle redelijkheid is er over de prijs te onderhandelen.


Ja, ik beveel dit aan

Liesbeth uit Ermelo

17-05-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb bij dit bedrijf een auto gekocht en nadien in onderhoud gedaan.
Dit is goed bevallen. De auto heeft natuurlijk onderhoud nodig, APK en dergelijke. Dit verloopt al jaren op prettige wijze. Als ik de auto breng voor APK wordt er over alle nodige maatregelen contact opgenomen. Wat is nodig? Wat kan goedkoop? Wat moet goed gebeuren? Erg fijn.
Kort samengevat;
Ik breng hier met veel plezier onze auto de komende tijd naar toe.


Ja, ik beveel dit aan

Martha uit Ermelo

16-05-2013
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Maartje uit Putten

14-05-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Willine uit kootwijkerbroek

14-05-2013
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

J uit Ermelo

14-05-2013
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

R.S. uit LAREN

08-05-2013
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Service en klantgerichtheid waren goed tot de koop was gesloten en de auto na 4 maanden problemen begon te geven. 7 maanden ellende later (waarin de auto 6x werd teruggebracht en ons werd bezworen dat de auto goed was) hebben we -nadat een onafhankelijk bedrijf ook weer bevestigde dat wij in ons recht stonden- de koop kunnen ontbinden. Hierbij trok de eigenaar ons het vel over de oren en hebben we 10% van het aankoopbedrag (1500,- euro) moeten betalen om de rest terug te krijgen. We waren bereid een gebruikersvergoeding te betalen op basis van de ANWB koerslijst, maar de eigenaar bleef maar herhalen hoeveel verlies hij dan wel niet zou hebben (!)

De garage heeft 6,5 maanden gezocht naar het probleem, maar het niet gevonden. uiteindelijk heeft een specialist het probleem binnen twee dagen gevonden(!)
Mails werden vrijwel nooit beantwoord en naarmate de schade voor het autobedrijf groter werd, kregen we steeds minder service. we werden paranoide genoemd en er werd beweerd dat dergelijke bijgeluiden"bij de auto hoorden".

We zijn nu dus 1500 euro kwijt voor 5,5 maand rijden en 7 maanden van leugens, stress en ellende.

Voor ons nooit meer garage Schouten!


Margreet uit Elspeet

07-01-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Deskundig, behulpzaam en klantvriendelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

jojanneke uit ermelo

11-12-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan