Beoordelingen Autobedrijf Schouten BV

8,6
1247 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1231 t/m 1240 van 1247 beoordelingen

Norbert uit Gorssel

24-05-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een fijn en eerlijk bedrijf die jou graag helpen. Alles oplossen voor je zodat je tevreden met je aangeschafte weg gaat. Gewoon Top zo kom je ze maar weinig tegen.


Ja, ik beveel dit aan

Maggy uit Nijkerk

22-05-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vlotte en persoonlijke behandeling. Ik werd netjes gebeld voor het meerwerk en de factuur was zelfs wat lager dan de opgegeven prijs! Daarnaast is het mooi dat je kunt kiezen tussen een goedkope en een luxe leenauto. Fijne garage!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Ermelo

22-05-2013
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb al meer dan 13 jaar verschillende auto`s van dit bedrijf en ben zeer tevreden. Ik word goed en adequaat geholpen op een professionele manier. Ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Ermelo

22-05-2013
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mede door diverse schade en onderhoud aan mijn auto ben ik dit bedrijf gaan waarderen .


Ja, ik beveel dit aan

klaas uit ermelo

22-05-2013
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goed bedrijf, aardige mensen die voor je klaar staan.


Ja, ik beveel dit aan

Marieke uit PUTTEN

21-05-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

bertus uit ermelo

21-05-2013
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: een erg klantvriendelijk bedrijf,net en deskundig personeel,uitstekende service!


Ja, ik beveel dit aan

Ewoud uit Amsterdam

17-05-2013
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Rieke uit Ermelo

17-05-2013
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Netjes en gastvrij. Klantvriendelijk en in alle redelijkheid is er over de prijs te onderhandelen.


Ja, ik beveel dit aan

Liesbeth uit Ermelo

17-05-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb bij dit bedrijf een auto gekocht en nadien in onderhoud gedaan.
Dit is goed bevallen. De auto heeft natuurlijk onderhoud nodig, APK en dergelijke. Dit verloopt al jaren op prettige wijze. Als ik de auto breng voor APK wordt er over alle nodige maatregelen contact opgenomen. Wat is nodig? Wat kan goedkoop? Wat moet goed gebeuren? Erg fijn.
Kort samengevat;
Ik breng hier met veel plezier onze auto de komende tijd naar toe.


Ja, ik beveel dit aan