Beoordelingen Autobedrijf Schouten Stroe V.O.F.

8,9
205 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 205 beoordelingen

Anoniem

07-07-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Willie uit Almere

12-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: mijn ervaring is dat het vriendelijke mensen zijn die echt naar je luisteren en niet te beroerd zijn als je met een probleempje komt om je even te helpen zij doen wat ze zeggen in mijn ogen zijn er nog veel garages die daar een voorbeeld aan kunnen nemen


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Best

02-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We waren op zoek naar een specifieke auto en deze gevonden via internet bij Schouten Stroe.
Wonen zelf 120 km van Stroe af.
Maar de onderhandelingen die op afstand gebeurde verliepen netjes en correct .
Auto gekocht en opgehaald in Stroe, de auto werd erg netjes afgeleverd
Helaas ging er iets kapot wat eigenlijk niet onder de Bovag garantie hoeft te vallen, maar Schouten heeft dit netjes op hun kosten gerepareerd.
Ondanks de afstand gaan we bij een volgende auto eerst hier weer kijken.
Steekwoorden:
-Familie bedrijf
-betrouwbaar eerlijk
-komen hun afspraken na
-Hier voel je je nog echt klant, Service met hoofdletter S
-Aanrader

Henk-Jan, bedankt voor de service.


Ja, ik beveel dit aan

G. uit Kootwijkerbroek

30-05-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Amsterdam

27-05-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel correct geholpen aan een bijna nwe Toyota, ontbrekende hoofdsteunen worden zonder discussie nageleverd, top! Komt op mij heel betrouwbaar over.


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Ossendrecht

14-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Andere auto gekocht, en super goed geholpen. Goede inruilprijs voor mijn oude auto en de nieuwe werd keurig volgens alle afspraken geleverd. Zeer vriendelijk personeel!!


Ja, ik beveel dit aan

Samira uit Rotterdam

14-05-2017
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk en begripvol


Ja, ik beveel dit aan

Anje uit Amsterdam

13-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Altijd vakkundig en vriendelijk! Prachtige deals.
Inmiddels ruim twee jaar trouwe klant en hoop dat nog jaren te blijven.


Ja, ik beveel dit aan

n.v.t. uit n.v.t.

12-05-2017
7,5

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Onze ervaringen tot nu toe zijn positief. Wij geven geen cijfer voor deskundigheid omdat wij nog maar kort met dit bedrijf te maken hebben. Het vertrouwen is goed. De tijd zal het leren.


Ja, ik beveel dit aan

Corina uit Scherpenzeel

07-05-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan