Beoordelingen Autobedrijf Schouten Stroe V.O.F.

8,9
245 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 245 beoordelingen

Willie uit Voorthuizen

08-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: een heel goed bedrijf aandacht voor de klanten en heel vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Den Haag

28-03-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: De auto ziet er weer tip top uit! De persoonlijke aandacht is zoals altijd weer top!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Apeldoorn

19-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer vriendelijk en gastvrij
straalt meteen al veel vertrouwen uit met een professionele houding.
dienstverlenend.


Ja, ik beveel dit aan

Miranda uit Leeuwarden

09-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Voorthuizen

07-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een eenzijdig ongeval van mij door gladheid, is mijn Fiat 500 total loss. lag ondersteboven in een sloot. Gelukkig zelf geen letsel. Nadat ik de garage gebeld had waren de heren er met 10 minuten. Maar konden niets doen. Dit was werk voor de berging.
Henk Jan zei laat de auto maar naar ons brengen dan krijg je wel een leenauto mee. Meedenken en meeleven. TOP.
Bij de garage aangekomen heb ik met HJ besproken dat hij voor mij een andere auto mag gaan zoeken.
Om dit alles te vergeten en een plekje te geven ben ik toch op wintersport geweest. In deze periode heeft HJ een Fiat 500 gevonden die aan mijn wensen voldeed.
Een paar fotootjes via de app gekregen en de auto op deze manier gekocht. HJ had hem al bij het poetsbedrijf vanuit gaande dat ik deze auto ga kopen.
Klopt, dit heet expertise en wederzijds vertrouwen.
Hier kun je zaken mee doen. Top.
Auto vandaag opgehaald en het heeft mijn verwachting ver ver overtroffen.
Dame en heren hartelijk bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Daniel uit Almere

01-03-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Bij dit autobedrijf weten ze nog wat service is! Betrouwbaar, degelijk en zeer redelijke prijzen.


Ja, ik beveel dit aan

Els uit Lent

25-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Gastvrij, vriendelijk en behulpzaam.


Ja, ik beveel dit aan

Egbert uit Ermelo

25-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 8


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Wageningen

23-02-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Kim uit Capelle aan den IJssel

11-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel prettig, je merkt dat het een familiebedrijf is met veel ervaring. Goede service en ik krijg het gevoel dat ze het oprecht belangrijk vinden dat je blij met je aankoop de deur uitgaat. Ik kreeg meteen al een goed gevoel bij het eerste bezoek qua vertrouwen.


Ja, ik beveel dit aan