Beoordelingen Autobedrijf Schouten Stroe V.O.F.

8,9
211 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 211 beoordelingen

Aaldert uit Elspeet

12-09-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een bedrijf die de afspraken nakomt, en die bij eventuele problemen de juiste oplossing nakomt.


Ja, ik beveel dit aan

Lodewijk uit Nijkerk

07-09-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Katwijk aan zee

07-09-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Maria

03-09-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk, komt afspraken na, heeft verstand van zaken en geeft goede service


Ja, ik beveel dit aan

Loes uit Son

21-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij dit bedrijf een super mooie 2e hands auto gekocht.
Onderhandelingen gingen netjes en gemoedelijk.
Helaas aan het eind van de garantie pech gekregen met de auto in het buitenland.
Henk-Jan heeft alles geregeld tot het terughalen van de auto aan toe ( waar de ANWB ons in de steek liet)
Helaas bleek het een hele dure reparatie te zijn.
Henk-Jan heeft alles geregeld en in orde gemaakt zonder 1 cent in rekening te brengen.
Dit is nog een bedrijf waar de klant koning is, helaas een zeldzaamheid aan het worden.
Ondanks dat dit bedrijf voor ons 130 km ver weg zit kom ik hier zeker weer terug bij een volgende aanschaf van een auto.
Echt een superbedrijf waar de klant nummer 1 staat.
Een absolute aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-07-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Willie uit Almere

12-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: mijn ervaring is dat het vriendelijke mensen zijn die echt naar je luisteren en niet te beroerd zijn als je met een probleempje komt om je even te helpen zij doen wat ze zeggen in mijn ogen zijn er nog veel garages die daar een voorbeeld aan kunnen nemen


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Best

02-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We waren op zoek naar een specifieke auto en deze gevonden via internet bij Schouten Stroe.
Wonen zelf 120 km van Stroe af.
Maar de onderhandelingen die op afstand gebeurde verliepen netjes en correct .
Auto gekocht en opgehaald in Stroe, de auto werd erg netjes afgeleverd
Helaas ging er iets kapot wat eigenlijk niet onder de Bovag garantie hoeft te vallen, maar Schouten heeft dit netjes op hun kosten gerepareerd.
Ondanks de afstand gaan we bij een volgende auto eerst hier weer kijken.
Steekwoorden:
-Familie bedrijf
-betrouwbaar eerlijk
-komen hun afspraken na
-Hier voel je je nog echt klant, Service met hoofdletter S
-Aanrader

Henk-Jan, bedankt voor de service.


Ja, ik beveel dit aan

G. uit Kootwijkerbroek

30-05-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan