Beoordelingen Autobedrijf Schouten Stroe V.O.F.

8,9
223 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 223 beoordelingen

Johan uit Alphen aan den Rijn

20-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een auto op internet gezien te hebben zijn we ondanks de afstand gaan kijken. Goed ontvangst en de auto gekocht.
Bij aflevering was alles keurig en volgens afspraak geregeld. Echt een bedrijf zonder praatjes maar echte service.


Ja, ik beveel dit aan

J.B uit Ermelo

20-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekend. Goede service (auto halen/brengen, zelfs gewassen) - duidelijke prijzen - nette behandeling


Ja, ik beveel dit aan

Marianne en Gijs uit Bunschoten

18-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super goed geholpen,
Fantastische service!


Ja, ik beveel dit aan

Erkan uit Heerenveen

15-11-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Elspeet

11-11-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit is nog eens een garage van het soort waar je ze niet veel meer van tegenkomt. Zo vertrouwd. Nemen de tijd voor je.
Onderhandeling over de auto was strak, Maar bij afleveren zag hij er tot in de puntje zeer netjes uit.
Er zat zelfs een nieuwe witte nummerplaat bij voor onze fietsdrager.
Pracht bedrijf van harte aanbevolen.


Ja, ik beveel dit aan

Hennie uit Barneveld

10-11-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kom er al 26 jaar. Als er wat is staan ze ook altijd voor je klaar!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Autobedrijf met uitstekende service! Bellen vooraf voor goedkeuring voor extra reparaties. En de auto krijg je gewassen terug na een beurt.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Den Haag

04-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het ontvangst was altijd zeer vriendelijk. Eigenaar Henk Jan is prettig in de omgang, deskundig en geeft goede adviezen. Echt een bedrijf dat zich op de klant richt en meedenkt. Dat merk je bijv. ook aan hoe de reeds bestaande klanten benaderd worden. Het gaat bij dit bedrijf niet alleen om het verkopen alleen.
Complimenten ook aan de rest van het team want voor de aflevering van onze auto is top werk afgeleverd. Zeer tevreden en zeker een bedrijf om nog een keer bij terug te komen. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede auto en niet zit te wachten op de standaard verkooppraatjes maar vriendelijk contact en goed advies.


Ja, ik beveel dit aan

N. uit Aalsmeer

04-11-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Wederom een hartelijke ontvangst en een uitstekende service bij de winterbanden wissel najaar 2017. Wat toch een fantastisch bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Susan uit Garderen

31-10-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg prettig en professioneel!
Snelle service en mijn auto die ik 2e hands kocht zag er als nieuw uit!
Deze garage is zeker een aanrader👍🏻👍🏻


Ja, ik beveel dit aan