Beoordelingen Autobedrijf Selekt

9,1
37 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 37 beoordelingen

Jan uit Veldhoven

10-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 2 weken geleden mooie Audi gekocht.
kwam na paar dagen klein mankement aan.Verkoper is hier keurig en correct mee omgegaan en direct aan de slag gegaan om het op te lossen. en alles werd met een uitstekende service en kwaliteit opgelost.
Perfect geregeld .goede service en wat mij betreft een dikke 10.
Jan uit Veldhoven


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: hele goede ervaring met dit bedrijf. wij zijn keurig geholpen en zijn blij met onze vw Passat.


Ja, ik beveel dit aan

Lazrek uit Rotterdam

15-01-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top service, Klantvriendelijk heb ik samen met mijn man gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Mehmet uit Bussum

26-12-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede gang van zaken en auto meteen meenemen was geen probleem


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Zwolle

23-12-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Paar maanden terug een auto gekocht bij auto selekt en toen hoefde de distributieriem niet vervangen te worden ik mocht later terugkomen om dit te laten vervangen bij hun vaste garage voor een scherpe prijs en dit hebben zij ook gedaan voor mij . bedankt heren voor de goede ervaring


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben onze auto gekocht VW Passat en doet het nog goed


Ja, ik beveel dit aan

Dylan uit Apeldoorn

08-10-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooi bedrijf, ziet er verzorgd uit. De heren hebben een hart voor auto's en doen hun uiterste best. Ik ben tevreden met mijn aanwinst en beveel dit bedrijf iedereen aan. PS. de koffie was héérlijk!


Ja, ik beveel dit aan

Karin uit Lelystad

05-10-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben onze auto aangeschaft bij Autobedrijf Selekt en zijn zeer tevreden over de service en nazorg die zij leveren, top werk heren


Ja, ik beveel dit aan

Mike uit Assen

27-09-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top service!!


Ja, ik beveel dit aan

Isabella uit Veenendaal

10-09-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede gang van zaken, een aanrader


Ja, ik beveel dit aan