Beoordelingen Autobedrijf Selekt

9,0
41 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 41 beoordelingen

Kees en Gerda uit Hilversum

27-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Begin dit jaar kochten we een BMW bij Autobedrijf Selekt. We werden vriendelijk geholpen en alle onderdelen die we vervangen wilden hebben werden voor een schappelijke prijs geleverd. De auto werd bij ons thuis afgeleverd en toen er later een probleem met de accu was, werd hij ook weer thuis opgehaald voor de reparatie. Wat een service. We zijn heel erg tevreden en zullen Autobedrijf Selekt ook zeker aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Lelystad

20-04-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zaterdag 15 april 2017 een mooie BMW 520i (2008) gekocht. Zeer vriendelijk geholpen en een leuk gesprek gehad. Personeel is geïnteresseerd in de klanten en heeft een goed luisterend oor.


Ja, ik beveel dit aan

bas uit Dronten

08-03-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb hier kort geleden een VW jetta gekocht. Via marktplaats ben ik bij Autobedrijf selekt terecht gekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Cuijk

04-03-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 2 weken geleden een Citro├źn Ds5 hybrid gekocht bij deze jonge enthousiaste , eerlijke en klantvriendelijke verkoper. Er wordt ruim tijd voor je genomen. Met de auto op wintersport geweest en bevalt prima. Kortom een een vertrouwd adres. Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Veldhoven

10-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 2 weken geleden mooie Audi gekocht.
kwam na paar dagen klein mankement aan.Verkoper is hier keurig en correct mee omgegaan en direct aan de slag gegaan om het op te lossen. en alles werd met een uitstekende service en kwaliteit opgelost.
Perfect geregeld .goede service en wat mij betreft een dikke 10.
Jan uit Veldhoven


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: hele goede ervaring met dit bedrijf. wij zijn keurig geholpen en zijn blij met onze vw Passat.


Ja, ik beveel dit aan

Lazrek uit Rotterdam

15-01-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top service, Klantvriendelijk heb ik samen met mijn man gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Mehmet uit Bussum

26-12-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede gang van zaken en auto meteen meenemen was geen probleem


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Zwolle

23-12-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Paar maanden terug een auto gekocht bij auto selekt en toen hoefde de distributieriem niet vervangen te worden ik mocht later terugkomen om dit te laten vervangen bij hun vaste garage voor een scherpe prijs en dit hebben zij ook gedaan voor mij . bedankt heren voor de goede ervaring


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben onze auto gekocht VW Passat en doet het nog goed


Ja, ik beveel dit aan