Beoordelingen Autobedrijf Selekt Epe

9,1
51 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9
31 t/m 40 van 51 beoordelingen

Peter uit Lelystad

15-03-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ontvangst en zeer professionele begeleiding. De auto die we op het oog hadden, had een paar punten die verbeterd konden worden. Deze zijn keurig verholpen, ook een paar punten die we niet hadden besproken. En dit alles zonder meerkosten. Dus al uitstekende service, waarbij geldt 'afspraak is afspraak'!
Dit betrfijf kan zeker worden aangeraden!!!




Verder een prima afstemming tav de transactie.
Zeer zeker aan te bevelen!!!


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Maarssen

15-03-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn auto bij Autobedrijf Selekt aangeschaft, de verkoopprocedure is zo goed gegaan dat deze voor herhaling vatbaar is. Gemaakte afspraken zijn nagekomen en ik heb na veel zoeken toch een auto kunnen kopen die bij mijn wensen aansluit :)! Bedankt jongens en tot ziens bij mijn eventuele volgende aankoop!


Ja, ik beveel dit aan

Eray uit Hengelo

15-03-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service en mooie auto's, goed bezig heren!


Ja, ik beveel dit aan

Mathijs uit Vierhouten

07-03-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerlijk, betrouwbaar en deskundig. Een maand na de aankoop van mijn auto bleken de remmen aan vervanging toe te zijn, dit probleem is door Autobedrijf Selekt voor een zeer aantrekkelijke prijs opgelost! Of ik het bedrijf aanbeveel? Zeker!


Ja, ik beveel dit aan

Eddy uit Beek

05-03-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel ontspannen en goed ontvangen met heerlijk bakje koffie van verse bonen... Neemt de tijd om alles uit te leggen en waar de auto's vandaan komen, hij zoekt alleen de beste en mooiste auto's en er staat geen rommel. Auto's zien er perfect uit. Inruilmogelijkheden prima en goede afhandeling,. Top bedrijf en altijd tijd voor een praatje wat niet over verkoop ging. relaxed :-)


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Swifterbant

04-03-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super service en zeer klantvriendelijk, bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

jeroen uit harderwijk

23-02-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: een fijn bedrijf om zaken mee te doen neemt alle tijd om het een en ander te bespreken


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit Hilversum

19-02-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super! Zeer klantvriendelijk en ik heb er een super Alfa Romeo Giulietta gekocht die haast niet te onderscheiden valt van nieuw! Een echte aanrader! Mocht ik ooit weer een andere auto willen kopen ga ik zeker weten weer daarheen!


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Rijssen

23-01-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mensen met verstand van auto's, en beleeft ,goed bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Linda uit Nijkerk

23-01-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed geholpen door de heren, wellicht tot ziens!


Ja, ik beveel dit aan