Beoordelingen Autobedrijf Selekt Epe

9,1
51 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9
41 t/m 50 van 51 beoordelingen

yakup uit amsterdam

22-01-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Beetje moeilijk te vinden, er hangt geen vlag of bord voordat je de straat in rijd. Relaxte sfeer. Er werd direct een bakje koffie aangeboden wat fijn is in deze kou. Vragen werden zowel telefonisch als mondeling professional beantwoord. Pin transactie was helaas niet mogelijk. Kom zeker nog een keer terug als er een interessant aanbod is.


Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit Meppel

21-01-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn golf hier 2e hands gekocht en ben super tevreden. ben erg goed geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Arjen uit Nunspeet

20-01-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn vader heeft vorige week zaterdag een BMW bij Autobedrijf Selekt gekocht, we werden goed geholpen en al onze vragen werden beantwoord onder een genot van een kop chocomel. Bedankt!!


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Zwolle

20-01-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Rinaldo uit Vaassen

20-01-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed geholpen . luistert tenminste naar de wens naar de klant, heeft een auto opgezocht, naar mijn wens tegen een goede concurrerende prijs.
Super tevreden


Ja, ik beveel dit aan

F uit Deventer

20-01-2016
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Voor het aanschaffen van een nieuwe auto langsgeweest, na een warme welkom, redelijke deskundigheid en heldere duidelijkheid over het aanschaf heeft dit bedrijf een goede impressie achtergelaten bij mij.

Een eerlijke en behulpzame eigenaar, en een betrouwbaar bedrijf wat je in deze tijd nog moeilijk tegenkomt.

Bedankt voor de service en toppe auto!


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Heino

20-01-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk, houden zich goed aan de afspraken en de auto in goede staat en keurig op tijd geleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Gerwin uit Epe

20-01-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden met mijn nieuwe aanwinst, klan


Ja, ik beveel dit aan

Jacob uit Epe

20-01-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn Audi A1 bij Selekt aangeschaft, zeer tevreden met de aankoop.


Ja, ik beveel dit aan

Tugba uit Amersfoort

20-01-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan