Beoordelingen Autobedrijf Selekt Epe

9,1
51 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 51 beoordelingen

Joris uit Amersfoort

29-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettige eerste ervaring met Selekt: snelle gang van zaken, vriendelijke verkopers en een mooie auto mee naar huis. Ik wens jullie heel veel succes met jullie bedrijf, met de aanwezige motivatie en vertrouwen gaat dat goed komen.


Ja, ik beveel dit aan

Fam uit Den Haag

14-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf. Via autobedrijf Selekt in het bezit gekomen van een prachtige rijk uitgeruste golf 7 variant. Altijd door de Duitse vw dealer onderhouden. Een genot om door de showroom te lopen met al dat moois. Erg klantvriendelijk. Voor een volgende auto keren wij zeker terug bij dit bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

T uit Aalden

22-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een fantastische (tweedehands) auto gekocht bij Autobedrijf Selekt in Epe. Hele prettige ervaring. Vriendelijke mensen, netjes. Bij ophalen auto bleek de accu niet super, ter plekke nog vervangen! Ze hebben keurig contact met mij onderhouden over het importeren ed van de auto. Enige kritiekpunt is dat de inruil van mijn Ford financieel onaantrekkelijk was bij dit bedrijf. Ik heb dus mijn eigen auto op een andere manier verkocht. Al met tevreden en heel blij met de nieuwe auto!


Ja, ik beveel dit aan

Jamie

04-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een Volskwagen Golf 7 gekocht bij autobedrijf Selekt te Epe. Een heerlijke auto en geleverd met uitstekende service en vriendelijkheid. Na de aanschaf waren er nog een paar kleine dingetjes die verholpen moesten worden en dit is ook direct kosteloos geregeld.

Een erg fijn autobedrijf waar ik graag mijn volgende auto weer zal kopen en zeker zal aanraden aan anderen!


Ja, ik beveel dit aan

At uit Hoofddorp

03-07-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij autobedrijf select een mercedes c 180 komprossor gekocht.
Fijn bedrijf rustige en geen opdringerig mannen.
Werd goed geïnformeerd en hebben alles naar wens geregeld.
Kom zeker terug zodra ik de andere auto nodig heb.
Beveel hun ook aan anderen.
Bedankt voor de fijne afhandeling.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Westervoort

06-06-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een tijd onderhandelen heb ik een mooie BMW 3 serie gekocht bij Auto Selekt . Bij mijn inruil auto waren achteraf wat dingen geconstateerd waar ik niet vanaf wist als leek, heel vervelend voor dit bedrijf, maar bij mijn nieuwe auto waren ook wat dingen naar voren gekomen waar bij je bij de koop dit niet kan weten. In goed overleg zijn we bij elkaar gekomen met een goede oplossing voor beide partijen. Ik kan niets anders zeggen dat ik zeer onder de indruk ben van de manier van oplossen van dit bedrijf. Ze doen er echt alles voor om de klanten tevreden te laten vertrekken, en dat is ze gelukt. Als Auto Selekt de volgende keer weer wat moois heeft staan zal ik zeker er alles aan doen om daar een auto te kunnen kopen .


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Weesp

19-05-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Transparant bedrijf, maakt waar wat beloofd wordt. Dank voor de goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Lelystad

13-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zoek naar een occasion BMW min of meer bij toeval terechtgekomen bij Autobedrijf Selekt. Mijn ervaringen zijn bijzonder positief. Farid is een ambitieuze ondernemer die hart heeft voor zijn bedrijf en klanten. Ik heb met hem heel prettige gesprekken gehad en het was een plezier zaken met hem te doen. Farid heeft veel aandacht besteed aan voorlichting en het was prettig met hem zaken te doen. Ik rijd nu een paar dagen heel tevreden in mijn Bmw 325i touring.


Ja, ik beveel dit aan

gerard uit zeewolde

07-11-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zins kort ben ik in het bezit van een mooie BMW 1 serie.aangeschaft bij autobedrijf Selekt. prima ontvangen door Dhr Farid. bmw opgehaald en thuis kwam ik tot ontdekking dat er geen hoedenplank in zat. maar eigenlijk koop je de auto zoals deze er staat. maar toch heeft dhr Farid er voor gezorgd dat de hoedenplank toch nog is gekomen. zonder extra kosten. helemaal top!!!! ben zeer tevreden over dit bedrijf.
Groet
Gerard uit zeewolde


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Ede

19-06-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op 3 juni een audi a4 gekocht wat strubbelingen gehad voordat de koop door ging, alles netjes opgelost door het bedrijf. Aardige jongens goeie service. Tot nu toe veel plezier van mijn nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan