Beoordelingen Autobedrijf Selekt

9,1
45 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 45 beoordelingen

Chris uit Weesp

19-05-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Transparant bedrijf, maakt waar wat beloofd wordt. Dank voor de goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Lelystad

13-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zoek naar een occasion BMW min of meer bij toeval terechtgekomen bij Autobedrijf Selekt. Mijn ervaringen zijn bijzonder positief. Farid is een ambitieuze ondernemer die hart heeft voor zijn bedrijf en klanten. Ik heb met hem heel prettige gesprekken gehad en het was een plezier zaken met hem te doen. Farid heeft veel aandacht besteed aan voorlichting en het was prettig met hem zaken te doen. Ik rijd nu een paar dagen heel tevreden in mijn Bmw 325i touring.


Ja, ik beveel dit aan

gerard uit zeewolde

07-11-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zins kort ben ik in het bezit van een mooie BMW 1 serie.aangeschaft bij autobedrijf Selekt. prima ontvangen door Dhr Farid. bmw opgehaald en thuis kwam ik tot ontdekking dat er geen hoedenplank in zat. maar eigenlijk koop je de auto zoals deze er staat. maar toch heeft dhr Farid er voor gezorgd dat de hoedenplank toch nog is gekomen. zonder extra kosten. helemaal top!!!! ben zeer tevreden over dit bedrijf.
Groet
Gerard uit zeewolde


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Ede

19-06-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op 3 juni een audi a4 gekocht wat strubbelingen gehad voordat de koop door ging, alles netjes opgelost door het bedrijf. Aardige jongens goeie service. Tot nu toe veel plezier van mijn nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan

Kees en Gerda uit Hilversum

27-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Begin dit jaar kochten we een BMW bij Autobedrijf Selekt. We werden vriendelijk geholpen en alle onderdelen die we vervangen wilden hebben werden voor een schappelijke prijs geleverd. De auto werd bij ons thuis afgeleverd en toen er later een probleem met de accu was, werd hij ook weer thuis opgehaald voor de reparatie. Wat een service. We zijn heel erg tevreden en zullen Autobedrijf Selekt ook zeker aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Lelystad

20-04-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zaterdag 15 april 2017 een mooie BMW 520i (2008) gekocht. Zeer vriendelijk geholpen en een leuk gesprek gehad. Personeel is geïnteresseerd in de klanten en heeft een goed luisterend oor.


Ja, ik beveel dit aan

bas uit Dronten

08-03-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb hier kort geleden een VW jetta gekocht. Via marktplaats ben ik bij Autobedrijf selekt terecht gekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Cuijk

04-03-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 2 weken geleden een Citro├źn Ds5 hybrid gekocht bij deze jonge enthousiaste , eerlijke en klantvriendelijke verkoper. Er wordt ruim tijd voor je genomen. Met de auto op wintersport geweest en bevalt prima. Kortom een een vertrouwd adres. Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Veldhoven

10-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 2 weken geleden mooie Audi gekocht.
kwam na paar dagen klein mankement aan.Verkoper is hier keurig en correct mee omgegaan en direct aan de slag gegaan om het op te lossen. en alles werd met een uitstekende service en kwaliteit opgelost.
Perfect geregeld .goede service en wat mij betreft een dikke 10.
Jan uit Veldhoven


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: hele goede ervaring met dit bedrijf. wij zijn keurig geholpen en zijn blij met onze vw Passat.


Ja, ik beveel dit aan