Beoordelingen Autobedrijf Semtexx

9,2
136 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 136 beoordelingen

Roos uit Eefde

20-10-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goedenavond
Mijn ervaringen met Julie bedrijf zijn prettig. Er wordt
goed geluisterd naar wat de klant te melden heeft. Vragen worden duidelijk beantwoord.Voor zover ik kan inschatten worden er geen overbodige reparaties verricht zodat de klant niet onnodig op kosten wordt gejaagd. Tot op heden ben ik ook tevreden over de deskundigheid.


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit Zutphen

18-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede communicatie over, onder andere de prijs, en prettige afhandeling. Fijn dat er wordt meegedacht.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Anhem

17-10-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: GEWELDIGE SERVICE, KLEINE PRIJS.
Bedrijf met menselijke maat


Ja, ik beveel dit aan

Edwin Johannes uit zutphen

17-10-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Willem uit Zutphen

16-10-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Kom langs omdat mijn auto hapert. Monteur maakt proefrittje en ontdekt het mankement direct. Kon even een leenfiets mee krijgen en de auto werd direct gemaakt.
Super!!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-10-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik kom er al jaren en nog steeds vindt ik het een super garage altijd deskundig corect behandeld en top vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Rachel uit ZUTPHEN

16-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Het voelt erg betrouwbaar. Er zijn deskundige mensen die een eerlijk antwoord geven.


Ja, ik beveel dit aan

Peter

12-10-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Top bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Johannes uit Zutphen

10-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren klant bij dit bedrijf en wat een verademing.
Ben twee jaar klant geweest bij de houtwal in Zutphen en bij braam maar eindelijk een garage waar er geen hoog ‘tokkie’ gehalte is.
Een bedrijf wat eerlijk en transparant is.
Doen nergens moeilijk over luisteren naar de klant en leveren niets anders dan kwaliteit.
Gewoon een top bedrijf die nergens hun handen voor omdraaien en waar geen klus te moeilijk is.
Zoals je leest ben ik dus super tevreden.
Hoop hier nog heeeel lang klant te mogen blijven.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Zutphen

09-10-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Betrouwbare vakmensen die met je meedenken. Ik ben al vele jaren trouwe klant en nog nooit teleurgesteld!


Ja, ik beveel dit aan