Beoordelingen Autobedrijf Semtexx

9,1
63 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 63 beoordelingen

Fred uit WARNSVELD

17-06-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-06-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettig contact aan de telefoon en fijn dat de afspraak via de mail bevestigd wordt. Tevens duidelijke uitleg van de uitgevoerde werkzaamheden en aandachtspunten voor in de toekomst. Werkzaamheden zijn uitgevoerd voor een net uurtarief. Ook fijn dat de rekening nog als pdf wordt gemaild.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Zutphen

14-06-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Professioneel bedrijf. Zeer vriendelijk. Kijkt verder vooruit. Repareren gaat altijd in overleg met de klant. Hier kom ik zeker terug.


Ja, ik beveel dit aan

micha uit ZUTPHEN

14-06-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Ipe uit Zutphen

13-06-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Luca uit Zutphen

08-06-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij zijn klant geweest bij meerdere auto bedrijven in Zutphen, maar zijn nu inmiddels al bijna 7 jaar klant bij semtexx....
Wat ons betreft is de manier van zaken doen uniek in zijn soort,eerlijk,transparant,betaalbaar en erg service gericht.
Er is nog geen storing of klacht geweest die hun niet hebben kunnen oplossen.
Tuurlijk geef ik het liefst zo weinig mogelijk geld uit maar heb echt het gevoel dat ik hier waar voor me geld krijg.
Erg blij met deze super garage.


Ja, ik beveel dit aan

Luuk uit Arnhem

07-06-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goeie service, duidelijke communicatie over bedragen etc en altijd vervangend vervoer beschikbaar.
Top bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Angelo uit Warnsveld

07-06-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede uitleg,Goede service.fijn bedrijf👍


Ja, ik beveel dit aan

San uit Hengelo

07-06-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Nare ervaring gehad. Een uur gereden omdat ik een peugeot 107 had gezien op internet. Bij aankomst eerst een kwartier staan wachten voordat we geholpen werden, werd ook geen gedag gezegd oid. Werden alleen raar aangekeken. Toen ik vroeg of ik de auto even van binnen mocht bekijken werd er alleen op een dwingende toon gezegd dat er dan wel iemand mee moest lopen (prima, had ook graag wat vragen willen stellen). De auto bleek beschadigd, we wilden wat vragen stellen maar konden niemand vinden. Besloten binnen maar te wachten tot we de sleutel aan iemand konden overhandigen, we wilden ook niet zo weglopen. Toen ik aangaf dat de auto van buiten meer beschadigd was dan gedacht (deuken, krassen) kregen we weer een sneer dat het volgens haar allemaal wel meeviel. Had nog vragen willen stellen maar het hierbij maar gelaten. Er werd op geen enkele manier meegedacht of advies gegeven. Meerdere garages bezocht maar hebben dit nergens meegemaakt. Liepen met een vervelend gevoel naar buiten.


Jessie uit Zutphen

06-06-2018
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima service snelle hulp


Ja, ik beveel dit aan