Beoordelingen Autobedrijf Semtexx

9,1
263 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 263 beoordelingen

Anoniem

23-08-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Warnsveld

13-08-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Uiterst deskundig en geven een zeer goed en passend advies. Staan klaar voor de klant ondanks de enorme drukte!


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Zutphen

02-08-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super Garagebedijf waar een hoop andere bedrijven nog een voorbeeld aan kunnen nemen. Klantvriendelijker kan het personeel niet zijn in een woord GWEWLDIG


Ja, ik beveel dit aan

Camiel uit Ulft

30-07-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ontzettend fijn bedrijf met snelle service. Ik heb mijn Volvo keurig in kunnen ruilen voor een nieuw exemplaar en kreeg hem spic en span geleverd. Communicatie uitstekend. Kwaliteit ook uitstekend.


Ja, ik beveel dit aan

Remko uit Warnsveld

26-07-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijn bedrijf goede service


Ja, ik beveel dit aan

Erik en Paulien uit Zutphen

25-07-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Met onze zoektocht naar een camper heeft Autobedrijf Semtexx ons fantastisch geholpen. We hebben onze wensen doorgegeven en ze zijn daarmee voor ons op zoek gegaan. Meerdere ‘op het oog’ prachtige campers konden de keuring van onze “rijdende rechter” Danny niet doorkomen. Vooral vocht is een groot probleem in de rijdende huisjes. Maar ons geduld is zeker beloond met een prachtige camper die 100% aan onze wensen voldoet.
Autobedrijf Semtexx, jullie zijn toppers!


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Zutphen

24-07-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super bedrijf! Niks is te veel. Personeel is kundig, service gericht en bijzonder prettig. Prijzen zijn eerlijk en communicatie loopt altyd perfect. Ondanks de megadrukte maken ze altyd tijd voor je. Een garage zoals een garage zou moeten zijn. Voor onderhoud, evenals aanschaf tweede hands auto(mijn vrouw heeft daar net auto gekocht). Ik beveel ze aan iedereen aan! Toppers


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-07-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Uitermate positief. Altijd behulpzaam en zeer vriendelijk, ik werd zelfs thuisgebracht toen mijn auto onverwachts daar moest blijven!


Ja, ik beveel dit aan

Andrés uit Warnsveld

19-07-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Al enkele jaren mijn garage en erg tevreden. Als kleine zelfstandige doen ze er alles aan om mij zo snel mogelijk weer op weg te helpen, ook het meedenken en advies op maat is super!


Ja, ik beveel dit aan

Harm uit Zutphen

19-07-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Super service,ook voor simpele dingen zoals een binnen spiegel Gerard bedankt👍


Ja, ik beveel dit aan