Beoordelingen Autobedrijf Semtexx

9,1
194 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 194 beoordelingen

Margriet uit Zutphen

20-02-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Staan altijd voor je klaar.
Zoeken naar ruimte in de agenda bij hulpvragen.
Werknemers hebben een groot sociaal inlevingsvermogen.
Bij narigheid van welke aard dan ook (privé omstandigheden of technische problemen) zoeken zij met jou naar een oplossing.


Ja, ik beveel dit aan

Marielle uit DIEREN

20-02-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ontzettend net, klantvriendelijk en deskunig bedrijf! Fijn advies en nemen uitgebreid de tijd voor de klant. Ze doen net ene dat stapje meer!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Zutphen

19-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Autobedrijf Semtexx is een professioneel en klantvriendelijk bedrijf. Ze nemen altijd contact op over de kosten van de te ondernemen werkzaamheden zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Kortom, zeker een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Zutphen

15-02-2019
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Snelle service, klantvriendelijk personeel en duidelijke uitleg van gedane werkzaamheden.


Ja, ik beveel dit aan

J.A. uit Zutphen

11-02-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima garage:
+ duidelijke, persoonlijke en correcte communicatie
+ uitstekende service
+ altijd ruimte voor een spoedje zoals een koplamp vervangen
+ prima vervangend vervoer
+ altijd tijd voor een praatje
+ tot slot uiteraard vakkundige aanpak voor een alleszins redelijke prijs, helemaal in vergelijking met een merkgarage


Ja, ik beveel dit aan

Willem

06-02-2019
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Deskundig en gelukkig ook meedenkend, zodat er ook in mijn belang gezocht wordt naar de goedkoopste oplossing die niets afdoet aan de betrouwbaarheid van de reparatie.


Ja, ik beveel dit aan

Rachel uit ZUTPHEN

04-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn ervaringen zijn prima. Eerlijk bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

S. uit Vorden

04-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

dick uit zutphen

31-01-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan