Beoordelingen Autobedrijf Semtexx

9,1
256 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
231 t/m 240 van 256 beoordelingen

Anton uit Zutphen

03-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto gebracht voor beurt en APK.
Keurig vooraf een tijdens de dag geïnformeerd over de kosten. Ik kon zelf kiezen of een wat er gedaan mocht worden.
Aan het eind van de dag werd ik weer hartelijk verwelkomd!


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Warnsveld

02-05-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: prima autobedrijf, vriendelijke medewerkers, goede service!!


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Eefde

01-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij komen al jaren bij dit bedrijf en zullen dit ook zeker nog jaren blijven doen. Zeer goede service voor een hele nette prijs. Hebben ons ook al meerdere malen uit de brand geholpen. Staan altijd voor je klaar. Denken altijd mee om tot zo goed mogelijke oplossingen te komen. In een woord. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Silja uit Zutphen

30-04-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettig in omgang, goede service en prijs/kwaliteit is goed.


Ja, ik beveel dit aan

D.A uit Vorden

29-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De ervaringen met autobedrijf zijn prima!


Ja, ik beveel dit aan

Mario uit Ulft

28-04-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Semtexx is een autogarage waar ik graag heen ga. Ze behandelen je heel erg netjes en zijn erg vriendelijk! Ik voel me dan ook erg op mijn gemak daar. Wanneer je vragen hebt helpen ze je altijd waar ze kunnen. Prijs en kwaliteit zijn perfect, en heb ik nergens anders zo mee gemaakt. Ze denken mee met de klanten en zijn dan ook goudeerlijk om het voor de klant zo goedkoop mogelijk te houden! Bakje koffie... altijd!

Laatst had ik pech met mijn auto. De ANWB bracht mij naar Semtexx toe.
Ik vroeg aan hem, ken je Semtexx?
“Ja die ken ik wel, heb ik medere mensen heen gebracht, en ze zijn vol lof over autobedrijf Semtexx! Heb alleen maar goede verhalen gehoord”
Dit zegt meer dan genoeg!
Voor mij is Semtexx DE autogarage en zal dan ook altijd met de auto in onderhoud blijven!


Ja, ik beveel dit aan

Mariët uit WARNSVELD

25-04-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Am uit BRUMMEN

25-04-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima, goed advies, heldere communicatie!


Ja, ik beveel dit aan

laurent uit warnsveld

25-04-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: mijn ervaringen met dit bedrijf zijn goed ,je kunt er uitstekend terecht voor reparatie ,apk en onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

Jurgen uit Warnsveld

25-04-2018
7,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Flexibel, meedenken en prettig!


Ja, ik beveel dit aan