Beoordelingen Autobedrijf Sinke V.O.F.

9,6
15 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 15 beoordelingen

jan uit kloetinge

25-07-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een prettig bedrijf, klantvriendelijk goede service. Hebben al 3autos bij sinke gekocht naar alle tevredenheid.


Ja, ik beveel dit aan

petra en adrie uit heinkenszand

08-06-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Autobedrijf sinke v.o.f. goes staat altijd voor je klaar. En een hele goede service , echt een top bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Middelburg

24-04-2014
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service en goed zaken kunnen doen. Ben zeer blij met de aanschaf van deze Opel Corsa Cosmo.


Ja, ik beveel dit aan

chris uit westdorpe

28-10-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: uitstekende service goede aflevering prettig zakendoen.


Ja, ik beveel dit aan

Ab uit Zierikzee

20-03-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hier ben je KLANT en geen NUMMER.
Er wordt alle tijd voor je genomen wat heel prettig is met een goede uitleg.
Mijn auto had een beurt nodig plus APK en een reparatie aan mijn dak ( Astra twintop )
Ik werd netjes op de hoogte gehouden met de gang van zaken.
Reparatie is naar alle tevredenheid uitgevoerd.

PS. De koffie is ook goed.


Ja, ik beveel dit aan

jan uit Goes

13-09-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Bianca uit s, Gravenpolder

28-06-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben super tevreden over dit bedrijf,u verdient van mij een dikke 10. ik ben super blij met mijn bijna nieuwe auto.
geweldig mensen ga zo door.
lieve groet Bianca.


Ja, ik beveel dit aan

Erna uit Zierikzee

29-05-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Of het nu gaat om onderhoud, reparatie of aan/verkoop dit is een goede betrouwbare en eerlijke garage met fijne vakkundige mensen die oog hebben voor de wensen van de klant.
Als klant voel ik me dankbaar dat ik bij hun terecht kan.


Ja, ik beveel dit aan

Fokke uit Wolphaartsdijk

21-04-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer vriendelijke mensen,ontspannen in de omgang.Je bent snel op het punt "ik voel mij thuis".Allemaal zeer netjes,de showroom,garage,toi-
letten.En natuurlijk de aankoop van de auto,niet opdringend,alle tijd
gevend,en zeer deskundig.Ben blij dat wij onze keus op autobedrijf SINKE hebben laten vallen.


Ja, ik beveel dit aan

René uit GOES

20-01-2012
9,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Mooi bedrijf,goede monteurs en snelle service.

De kundigheid van het bedrijf staat hoog in het vaandel,ze zijn niet voor 1 gat gevallen toppie.

Wat mij ook op viel is, dat als er een auto wordt binnen gereden stapt de monteur in de auto in kwestie, zonder dat de stoel wordt beschermd voor olie/en of andere spullen die aan de overal van de monteur zitten.

Ja prijs/kwaliteit, ja als er veel te sleutelen valt( moeilijke reparatie's ) is de rekening ook hoger.

Ik heb nog wel een puntje van aandacht, als je een auto mee krijgt ( leen auto ) zorg dan wel dat die schoon is, ja de binnen kant en voor al het stuur en de stoel.


Ja, ik beveel dit aan