Beoordelingen Autobedrijf Slegers Boekel bv

9,2
49 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 49 beoordelingen

wim uit venlo

05-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: voor de aankoop van een gebruikte auto ben ik zeer goed geholpen echt een bedrijf die de mensen niks opdringt en een duidelijke uitleg geeft van de auto en ook niet moeilijk doet om te repareren ben er zeer goed geholpen en zal de volgende keer zeker terug gaan


Ja, ik beveel dit aan

Saskia uit Veghel

25-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Aarle-Rixtel

12-12-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Reeds 17 jaar maken wij gebruik van de diensten van deze garage. Hebben inmiddels zo'n 5 auto's bij hun gekocht. Zijn altijd eerlijk over hun auto's en over het onderhoud ervan. Theo Slegers is een deskundig man op dit gebied. Geeft duidelijk uitleg over de staat van zijn auto's en wat er bv bij reparaties gebeurd is. Wordt er altijd vriendelijk ontvangen. Hun service is altijd top ! Zijn ook zeer flexibel. Als je als klant ook eerlijk en schappelijk bent en duidelijk maakt wat je wil, wordt je ook op eenzelfde manier behandeld. Dat geeft vertrouwen ! Prima garage; dat geldt ook voor het personeel !!


Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Odiliapeel

01-12-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Someren

05-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht in juni 2018.
Auto werd, op de afgesproken datum, prachtig afgeleverd.
Na een week bleek de auto een olie lekkage te hebben.
Dit is, uiteindelijk, keurig opgelost door de garage.
Nu rijden we er met plezier in rond...


Ja, ik beveel dit aan

A. uit Bakel

05-10-2018
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: auto gekocht met half jaar garantie, middels 5x ter reparatie aangeboden, nog niet in orde


Heidi uit Lieshout

09-08-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Ger uit Sevenum

23-03-2018
5,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring:

Auto opgezocht via website , opgegeven prijs paste in budget , geen extra kosten vermeld zoals , afleveringskosten , rijklaarmaakkosten , garantie was zelfs dubbel omschreven alles inbegrepen dus , maar nee bij aankomst was niet alleen de aankoopprijs behoorlijk hoger ook zouden alle boven genoemde punten nog apart betaald moeten worden.
Auto uiteraard niet gekocht maar wel weggegooide tijd , echt serieuze bedrijven houden zich aan de opgegeven prijs of vermelden als er nog eventuele andere kosten zijn.





andre uit DenBosch

03-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: heb opel astra twin top gekocht zeer goed ontvangen door theo slegers goed advies gekregen en zijn zeer te vreden over de aflevering en de service dit is de derde auto die we hier hebben gekocht en we komen graag terug bij dit autobedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Beek en Donk

26-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Beste autobedrijf ooit


Ja, ik beveel dit aan