Beoordelingen Autobedrijf Slegers Boekel bv

9,2
44 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 44 beoordelingen

A. uit Bakel

05-10-2018
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: auto gekocht met half jaar garantie, middels 5x ter reparatie aangeboden, nog niet in orde


Heidi uit Lieshout

09-08-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Ger uit Sevenum

23-03-2018
5,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring:

Auto opgezocht via website , opgegeven prijs paste in budget , geen extra kosten vermeld zoals , afleveringskosten , rijklaarmaakkosten , garantie was zelfs dubbel omschreven alles inbegrepen dus , maar nee bij aankomst was niet alleen de aankoopprijs behoorlijk hoger ook zouden alle boven genoemde punten nog apart betaald moeten worden.
Auto uiteraard niet gekocht maar wel weggegooide tijd , echt serieuze bedrijven houden zich aan de opgegeven prijs of vermelden als er nog eventuele andere kosten zijn.





andre uit DenBosch

03-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: heb opel astra twin top gekocht zeer goed ontvangen door theo slegers goed advies gekregen en zijn zeer te vreden over de aflevering en de service dit is de derde auto die we hier hebben gekocht en we komen graag terug bij dit autobedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Beek en Donk

26-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Beste autobedrijf ooit


Ja, ik beveel dit aan

Marleen uit Netersel

26-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week een mooie Volkswagen Cross Polo gekocht. Netjes geholpen en keurig afgeleverd. Rijd als een zonnetje.


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Helmond

18-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Altijd goed. Warm welkom met koffie of thee.
Heb mijn 2e & 4e (huidige) auto daar gekocht en kom er altijd voor service en APK.

Groot voordeel is dat ze open en eerlijk zijn over wat er moet gebeuren en laten ook zien wat er mis is!

Hier kunnen dealers van leren!


Ja, ik beveel dit aan

Odette uit Uden

16-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hallo allemaal.
Beste garage kun je niet voorstellen.
Zeker vette 10.
Ze kijken naar de mensen en zeker niet duur en bedonderen de mensen niet.
En vertrouwen kun je geen beter treffen ,
En zeker betrouwbaar.
En ben blij dat ik slegers als garage heb.
Topie ........๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ


Ja, ik beveel dit aan

Ryan uit Erp

19-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Altijd een top service. Is er iets aan je wagen dan word dit snel en goed opgelost.
Het personeel is ook altijd klant vriendelijke en proberen ook met oplossingen te komen.


Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Den Haag

18-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanmorgen onze occasion vw transporter 2008 opgehaald.
Alles wat we aan op en aanmerkingen hadden was uit gevoerd en zelfs meer.
Wat bleek ze hadden er ook nog twee nieuwe achterbanden op gezet.
Ja zeiden ze het moet goed zijn.
Waar vind je nog zo`n instelling bedrijf waar de klant zo behandelt wordt.
Het is een TOP aflevering met beurt en zeer attent een bloemetje van dit bedrijf.
En de rit naar huis was dan ook een groot feest lekker gevoel.


Ja, ik beveel dit aan