Beoordelingen Autobedrijf Slegers Boekel bv

9,4
37 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 37 beoordelingen

Odette uit Uden

16-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hallo allemaal.
Beste garage kun je niet voorstellen.
Zeker vette 10.
Ze kijken naar de mensen en zeker niet duur en bedonderen de mensen niet.
En vertrouwen kun je geen beter treffen ,
En zeker betrouwbaar.
En ben blij dat ik slegers als garage heb.
Topie ........๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ


Ja, ik beveel dit aan

Ryan uit Erp

19-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Altijd een top service. Is er iets aan je wagen dan word dit snel en goed opgelost.
Het personeel is ook altijd klant vriendelijke en proberen ook met oplossingen te komen.


Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Den Haag

18-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanmorgen onze occasion vw transporter 2008 opgehaald.
Alles wat we aan op en aanmerkingen hadden was uit gevoerd en zelfs meer.
Wat bleek ze hadden er ook nog twee nieuwe achterbanden op gezet.
Ja zeiden ze het moet goed zijn.
Waar vind je nog zo`n instelling bedrijf waar de klant zo behandelt wordt.
Het is een TOP aflevering met beurt en zeer attent een bloemetje van dit bedrijf.
En de rit naar huis was dan ook een groot feest lekker gevoel.


Ja, ik beveel dit aan

Andre uit boekel

12-02-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

C. uit Waalwijk

26-01-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: De garantie termijn was officieel al verstreken maar na een storing in het elektronische circuit heeft Autobedrijf Slegers deze storing volledig kosteloos opgelost ! Terwijl Opel Nederland geen coulance meer wilde geven hebben zij het gratis alsnog opgelost. Petje af en hulde aan dit bedrijf, deze service tref je niet vaak aan bij autobedrijven!!


Ja, ik beveel dit aan

Maartje uit Lieshout

21-12-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom al jaren bij dit bedrijf. vriendelijke mensen en zeer goed in het onderhoud van de auto. Ook in het wassen van de auto van binnen en buiten


Ja, ik beveel dit aan

Elisa uit Vught

11-12-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gewoon een goed bedrijf kom er al jaren 3 voertuigen in de onderhoud waaronder onze camper geen gezeur kwaliteit en prijsverhouding goed en een uitstekende service


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Spijkenisse

10-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In het begin was ik een beetje sceptisch. Maar ik werd daarna zeer positief verrast. Super service, alles netjes geregeld voor je. Goede occasions in nette staat bieden ze aan, voor de mooiste prijs. Heb me auto gekocht zonder gedoe en alles nettjes afgeleverd volgens afspraak. Het auto had zelfs een kleine bumper schade, die ongevraagd voor mij werd hersteld. Voor mij is dit top kwaliteit en een 10 waard.


Ja, ik beveel dit aan

K & m uit Boekel

19-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een heel fijn autobedrijf.
Bij onze eerste auto zijn we super gehopen, goede voorlichting en samen dan ook de perfecte keuze kunnen maken. Auto altijd goed onderhouden door de aanwezige garage.
Toen er door gezinsuitbereiding een auto bij mocht komen, hebben wij geen minuit getwijfeld over waar we deze aankoop wilde doen. Weer een mooie opel kunnen kopen met goede service!
Wij raden deze autogarage bij iedereen aan.


Ja, ik beveel dit aan

ineke uit uden

15-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: hele goede ervaring .wat een lieve en aardige mensen ,niks is te veel .had een zafira gezien ,maar zat nog met mijn auto die van 1994 was ,geen probleem namen ze over ,wilde de zafira halen was van de andere auto de radiator kapot ,even bellen komen hem ophalen het was zaterdag en binnen een half kwamen ze .zonder kosten te berekenen.zafira op gehaald .super alle tijd voor je.en gepoets en al .en met een halve tank bezine ook nog. plus bos bloemen ,staat mooi op de tafel. ik wil wiel en peter .bedanken .top. 15-nov-2016. gr van ineke meeuwse


Ja, ik beveel dit aan