Beoordelingen Autobedrijf Statz

8,7
8 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 8 van 8 beoordelingen

Anoniem

19-06-2014
n.v.t.

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Mijn vader is al jaren klant en sinds kort ben ik eens mee geweest naar de dealer die hij zo prettig vindt. Snap meteen waarom, vriendelijk personeel, eerlijke mensen, ze kennen je bij naam en denken mee met de klant. Daarbij hebben ze ook nog vele leuke occasions staan. Wanneer ik in de gelegenheid ben om zelf een auto aan te schaffen, zal ik zeker bij dit bedrijf mijn eerste autootje kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-10-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed!


Ja, ik beveel dit aan

Sven uit Mookhoek

09-03-2013
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Een zeer Goede garage. Met op 1 in het vandaal kwaliteit leveren aan de klanten.
op zo al schaden herstel als op garantie. ze denken altijd mee naar een passenden oplozing. Een proefritje is geen enkel probleem. vergelijke met andere autogarage.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-02-2013
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service ! Er wordt nog tijd vrijgemaakt voor het helpen van de klant. Super is het ophalen en thuisbrengen van de auto bij APK, beurt of andere reden van garagebezoek.


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Ridderkerk

15-08-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitmuntende service en een persoonlijke benadering. De tarieven zijn gunstig en deze mannen zijn experts in vierwiel-aangedreven auto's..!!


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit 's-Gravendeel

20-04-2012
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al 15 jaar klant, kan altijd voor kleine vraagjes binnenlopen, vast personeel dat er al jaren werkt, deskundig en zoeken naar een goede oplossing die niet altijd de duurste hoeft te zijn. Advies is om nog iets commercieler te denken.


Ja, ik beveel dit aan

J.L.C. uit Strijen

11-12-2011
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hier word je nog ouderwets behandeld, dus de klant is koning


Ja, ik beveel dit aan

Jur uit Vorden

21-09-2011
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan