Beoordelingen Autobedrijf Swager

8,9
34 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 34 beoordelingen

Dennis uit Hellendoorn

21-03-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig en goed geholpen bij de aanschaf van een gebruikte auto. Ook nadat er enige tijd later een technisch mankement in de auto zat, werd ik snel en goed geholpen. Veel ervaring en kennis op de werkvloer aanwezig.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Hellendoorn

16-03-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Eerste en 2e auto hier gekocht, altijd perfect onderhouden en reparaties altijd piekfijn uitgevoerd. Dik tevreden over de service van dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Utrecht

28-12-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Enige tijd geleden heb ik bij Swager een auto gekocht op aanraden van familie en vrienden die te Rijssen woonachtig zijn.
Bij de aankoop werd er goed naar mijn wensen geluisterd en daarnaast ook meegedacht om zodoende een eerlijk aankoopadvies te geven.
Men had de duurdere opties die voorhanden waren kunnen promoten, maar men gaf eerlijk se voor en mogelijke nadelen aan waardoor de beste optie en uiteindelijk niet de duurste het is geworden.

Laatst heb ik een technisch mankement en door de goede service bij aankoop ben ik hiervoor speciaal naar Rijssen gegaan.
Ook nu ben ik perfect geholpen!
Men nam de tijd om het probleem om te lossen en ben tussentijds goed op de hoogte gehouden wat de beste oplossing zou zijn en of dit ook voor mij werkbaar was.

Goede service loont, zo ben ik hier ooit terecht gekomen en zal ik (en waarschijnlijk een aantal vrienden en familieleden) er ook voor een volgende auto weer komen.



Ja, ik beveel dit aan

wendell uit nijverdal

30-08-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Nadat ik een auto had gekocht bij autobedrijf Swager bleek dat er een sensor niet goed functioneerde. Ik kon de auto terugbrengen en dezelfde dag is het kosteloos gerepareerd. Ook kreeg ik in de tussentijd ook een leenauto. Ik kan niet anders zeggen dat de service erg goed was en dat alles tot mijn grote tevredenheid is opgelost. Ik kan iedereen dit autobedrijf aanraden!


Ja, ik beveel dit aan

Johanna uit Nijverdal

08-08-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: heel goede service en prettige sfeer . worden heel goed geinformeert over alle mogelijkheden binnen dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

kay

08-03-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik koop en onderhoud m'n auto's daar al 10 jaar. Dik tevreden over autobedrijf swager!


Ja, ik beveel dit aan

Bjorn

20-02-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: problemen met de koppeling van een recent aangeschafte peugeot 206. snelle service, goede afhandeling.


Ja, ik beveel dit aan

Jeffrey uit Vroomshoop

07-01-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer goed en snel kunnen handelen met aanschaf nieuwe auto. Ook kleinigheidje met ruitensproeier is keurig opgelost!


Ja, ik beveel dit aan

Karin uit Balkbrug

11-12-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer tevreden met deze garage. Zeer goede automonteur aanwezig met oog voor detail.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Raalte

29-10-2015
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al 30 jaar klant bij autobedrijf Swager voor zowel privé auto\'s als lease auto\'s. Al die jaren prima en deskundig geholpen. Zoeken altijd een oplossing en het liefst niet de duurste. Leenauto bij onderhoudsbeurt is nooit een probleem.


Ja, ik beveel dit aan