Beoordelingen Autobedrijf Swager

8,5
41 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 41 beoordelingen

Eline uit Nijverdal

06-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Samen met m'n moeder een auto gekocht bij autobedrijf Swager.
We hebben allebei niet veel verstand van auto's maar zijn hier heel goed geholpen en geïnformeerd. De keuze was gevallen op een tweedehands Peugeot 107, inmiddels rijden we ruim 2 maanden zorgeloos! Ik zou dit bedrijf zeker aanraden want ze zijn eerlijk en weten waar ze over praten!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Rijssen

16-01-2018
3,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geen betrouwbare zaak, zeer slechte service , weet rekening te schrijven waar je u tegen zegt.
Beslist geen adres om een auto te kopen, een onbetrouwbare garage.


Evelien uit Enschede

22-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben getipt door een vriend om naar autobedrijf Swager te gaan. Ik heb daar een Peugeot 107 gekocht!
Ik ben er erg blij mee.
Ik heb een zeer goede service gehad.
Super bedankt heren van autobedrijf Swager.


Ja, ik beveel dit aan

ronald uit goor

11-09-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: eerlijk en goed bedrijf die zijn afspraken nakomt


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit laren

07-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een top bedrijf is Swager. In 2015 kocht ik er, omdat het me even tegenzat, een kleine oude auto voor een meeneemprijs zonder garantie. Ik werd keurig gewezen op de bij Swager bekende gebreken aan de auto die voor hen ook maar een inruilertje was; een auto die zij niet in hun occasion-voorraad wilden opnemen. Maar dat inruilertje was wél precies wat ik toen nodig had en me kon veroorloven? Al snel bleek dat de koppelingsplaten helemaal versleten waren. Ondanks het feit dat er geen garantie op de wagen zat en ik mij hier zeer wel van bewust was (de prijs van het Golfje was er dan ook naar) besloot Swager de wagen voor mij tegen materiaalkosten te repareren. Alleen maar omdat het hun eer te na was dat een klant (ondanks de duidelijke afspraak géén garantie) een onvoorzien probleem kreeg met een bij Swager aangeschafte auto. Ik weet zeker dat de reparatie meer kostte dan wat het wagentje hen had opgeleverd. De mannen van Swager zijn echte heren. Probleemloos met het Golfje getuft tot ik weer iets ruimer in mijn jasje kwam te zitten. Van een particulier kocht ik toen een achttien jaar oude BMW 528i met wat gebreken. Ben (een zeer ervaren monteur bij Swager) bleek net als ik een BMW liefhebber te zijn en weet werkelijk alles van de verschillende (ook oudere) types van dit merk. Sindsdien ben ik diverse keren met, soms rare probleempjes langsgegaan en altijd super geholpen. Ik rijd als echte liefhebber al meer dan 30 jaar BMW, van gebruikte 316i tot nieuwe 760i en Williams M5 touring. Altijd bij grote BMW dealers gekocht en onderhouden, maar nog nooit in al die jaren werden mijn auto?s bij een onverhoopt probleem zo trefzeker gediagnosticeerd en vervolgens gerepareerd als hier bij Swager. Én; altijd voor een hele nette prijs en met een super service. Deze week nog reed ik aan het einde van de dag binnen met een haperende zespitter. Ben vond de motor dusdanig klinken dat hij het niet verantwoord vond om er nog mee naar huis te rijden. De dag was echter al om en de motor nog te heet om er goed naar te kunnen kijken. Geen probleem: als vaste en inmiddels trouwe klant kreeg ik van Swager een gratis leenauto mee. De volgende dag had Ben het (dubbele) probleem al snel gevonden. Hoe ze het flikken weet ik niet maar binnen het uur waren er een gebruikte bobine en luchtslang in huis. Nóg een uur later reed ik alweer vrolijk en met een mooi rond lopende motor bij Swager van het terrein af. Ik woon niet om de hoek maar heb de extra reistijd er graag voor over om mijn auto bij Swager in onderhoud te kunnen hebben


Ja, ik beveel dit aan

kars uit renkum

06-07-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een peugeot 206 gekocht voor 1500 euro uitbouwjaar 1999 ben bij een autobedrijf in hengelo geweest die hebben geconstateerd dat de auto niet deugd meneer beweert van wel en dat alles goed is de koppaking is kapot meneer weet niet wanneer de distributie is vervangen dir is aardig versleten meneer is assosiaal en onbeleefd hij weet niet waar die over praat
Hij denkt makelijk geld te verdienen maar dat doen we niet hij zegt dat de koppaking niet kapot is terwijl een officeel bedrijf er naar gekeken heeft en al 35 jaar ervaring heeft ik zal zeggen pas op met deze verkoper hij licht je gewoon op waar je bij staat er worden verdere stappen onder nomen


Yvo

01-06-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Maandag een afspraak voor dinsdag willen maken om een proefrit te maken, prijs was al afgesproken. Verkoper kon dinsdag zelf niet en stelde woe of donderdag voor. Hebben daarop donderdag 16.00 uur afgesproken. Is voor ons toch 5 kwartier rijden. Vrij genomen, oppas geregeld, auto geleend. Onderweg, halverwege, belt verkoper op dat auto net verkocht is. Het was duidelijk dat wij interesse hadden en zouden komen. Wij vinden dit niet echt professioneel van het bedrijf.


Dennis uit Hellendoorn

21-03-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig en goed geholpen bij de aanschaf van een gebruikte auto. Ook nadat er enige tijd later een technisch mankement in de auto zat, werd ik snel en goed geholpen. Veel ervaring en kennis op de werkvloer aanwezig.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Hellendoorn

16-03-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Eerste en 2e auto hier gekocht, altijd perfect onderhouden en reparaties altijd piekfijn uitgevoerd. Dik tevreden over de service van dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Utrecht

28-12-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Enige tijd geleden heb ik bij Swager een auto gekocht op aanraden van familie en vrienden die te Rijssen woonachtig zijn.
Bij de aankoop werd er goed naar mijn wensen geluisterd en daarnaast ook meegedacht om zodoende een eerlijk aankoopadvies te geven.
Men had de duurdere opties die voorhanden waren kunnen promoten, maar men gaf eerlijk se voor en mogelijke nadelen aan waardoor de beste optie en uiteindelijk niet de duurste het is geworden.

Laatst heb ik een technisch mankement en door de goede service bij aankoop ben ik hiervoor speciaal naar Rijssen gegaan.
Ook nu ben ik perfect geholpen!
Men nam de tijd om het probleem om te lossen en ben tussentijds goed op de hoogte gehouden wat de beste oplossing zou zijn en of dit ook voor mij werkbaar was.

Goede service loont, zo ben ik hier ooit terecht gekomen en zal ik (en waarschijnlijk een aantal vrienden en familieleden) er ook voor een volgende auto weer komen.Ja, ik beveel dit aan