Beoordelingen Autobedrijf Swager

8,5
47 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 47 beoordelingen

Lynet uit Nijverdal

03-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben erg goed geholpen door Autobedrijf Swager bij het kopen van mijn eerste autootje. Toen ik vertelde waar ik mijn auto voor wilde gebruiken en naar wat voor soort auto op zoek was, heb ik deskundig advies gekregen. Uiteindelijk ben ik voor een Peugeot 107 uit 2012 gegaan. De auto ziet er erg netjes uit en ook de krasjes werden mij aangewezen (blijft een 2e hands auto). De auto rijdt super, dus al met al ben ik ontzettend blij!


Ja, ik beveel dit aan

Harold uit Nijverdal

28-04-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben al ruim 25 jaar klant bij dit autobedrijf. Na een aantal nieuwe en gebruikte auto's nog steeds zeer tevreden. Laagdrempeligheid en gemoedelijkheid staan hier hoog in het vaandel. De service is uitstekend (zo mogelijk wordt je gelijk geholpen). Meedenken in oplossingen, tegen een zeer acceptabele prijs, is een sterk punt van de heren; zowel technisch als in aankoop. Met een lekker bakje koffie is het er ook nog eens erg gezellig.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Nijverdal

26-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vanaf 1989 vaste klant bij Swager. Meestal rijdend in een vrij nieuwe Peugeot. Lekker Basic bedrijf, makkelijke mensen, geen moeilijk formeel gedoe. Ze helpen je direct, zo mogelijk. Berekenen een faire prijs. Een bedrijf waar iedereen welkom is en zich ook thuis zal voelen. Koffie staat klaar!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Nijverdal

26-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vanaf 1989 vaste klant bij Swager. Meestal rijdend in een vrij nieuwe Peugeot. Lekker Basic bedrijf, makkelijke mensen, geen moeilijk formeel gedoe. Ze helpen je direct, zo mogelijk. Berekenen een faire prijs. Een bedrijf waar iedereen welkom is en zich ook thuis zal voelen. Koffie staat klaar!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Nijverdal

26-04-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vering van de auto was kapot. Kon bij autobedrijf Swager snel terecht. Top service en kom hier zeker terug!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-04-2018
1,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Gebeld door de zoon van de eigenaar die samen met zijn vader het bedrijf runt.
In het begin een erg vertrouwd telefoongesprek waarin hij aanbood om mijn auto te kopen welke op Marktplaats staat. Na een kort gesprek besloten om er nog even over na te denken, maar voor we het gesprek afsloten hadden we het over de auto's die hij tot beschikking had in de verkoop. Op het moment dat hij mijn vertrouwen wilde winnen vertelde hij dit ''met alle respect, maar ik ben geen Ahmet of Mehmet waar u niet op van uit kunt gaan''. Als dit de manier moet zijn waarop je vertrouwen moet winnen van je klanten komen er bij mij vraagtekens op.


Eline uit Nijverdal

06-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Samen met m'n moeder een auto gekocht bij autobedrijf Swager.
We hebben allebei niet veel verstand van auto's maar zijn hier heel goed geholpen en geïnformeerd. De keuze was gevallen op een tweedehands Peugeot 107, inmiddels rijden we ruim 2 maanden zorgeloos! Ik zou dit bedrijf zeker aanraden want ze zijn eerlijk en weten waar ze over praten!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Rijssen

16-01-2018
3,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geen betrouwbare zaak, zeer slechte service , weet rekening te schrijven waar je u tegen zegt.
Beslist geen adres om een auto te kopen, een onbetrouwbare garage.


Evelien uit Enschede

22-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben getipt door een vriend om naar autobedrijf Swager te gaan. Ik heb daar een Peugeot 107 gekocht!
Ik ben er erg blij mee.
Ik heb een zeer goede service gehad.
Super bedankt heren van autobedrijf Swager.


Ja, ik beveel dit aan

ronald uit goor

11-09-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: eerlijk en goed bedrijf die zijn afspraken nakomt


Ja, ik beveel dit aan