Beoordelingen Autobedrijf 't Centrum B.V.

8,6
1178 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 1178 beoordelingen

Mike uit Beek

16-02-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

michael uit terheijden

16-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer prettig geode eerste indruk van dit bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Vlijmen

15-02-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik dacht een kat in de zak gekocht te hebben, een 2e handse auto op lpg, na enkele weken kreeg ik problemen met rijden, horten en stoten zodra de auto overschakelde op gas. Met dit verhaal naar de garage gegaan, en zonder problemen werdt de diagnose gesteld, een sensor was defect. Sensor werdt vervangen probleem opgelost dacht ik. Helaas binnen afzienbare tijd begon de auto weer in te houden, zelfs bij kruisingen kon ik nog amper wegkomen, retour garage, het gas huis werdt schoongemaakt, toeren werden bijgesteld, euvel verholpen?, nee helaas, 3e keer scheepsrecht, ja gelukkig wel. Alle 4 de inspuit koppen van t gas werden vervangen, met als resultaat dat de auto nu inmiddels 2 weken rijd als een zonnetje. Ondanks dat ik 3x terug moest komen heb ik een zeer goed gevoel bij deze garage, ze zijn gastvrij, vriendelij, bekwaam, zonder problemen hebben ze steeds de auto geanalyseerd, en gerepareerd zonder ook maar 1cent in rekening te brengen, ze verdienen voor mij een dikke +


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Lage Mierde

14-02-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jasper uit Rotterdam

14-02-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg tevreden met de dienstverlening van Autobedrijf 't Centrum. Goed geholpen, duidelijke communicatie en erg transparant.


Ja, ik beveel dit aan

Ingeborg uit Raamsdonksveer

13-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service aardig personeel


Ja, ik beveel dit aan

G uit Huizen

10-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb deze week een occasion bij jullie gekocht.
Mijn ervaringen zijn alleen maar positief.
Avonds bij de auto komen kijken ,vriendelijke ontvangst , verkoper nam echt de tijd , was vriendelijk maar kwam ook heel professioneel en vooral eerlijk over.
Paar dagen later auto opgehaald, stond netjes klaar, alles wat beloofd was was ook aan de auto gedaan en dan ook nog en bloemetje! Helemaal leuk!
Wij zullen jullie bedrijf zeker aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Meeuwen

09-02-2018
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: 👍👍


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Utrecht

08-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een erg prettige ervaring gehad met Autobedrijf 't Centrum.
Het contact verliep prettig, deskundig en netjes.
Via whatsapp werden we op de hoogte gehouden en konden we al informatie delen van onze in te ruilen auto. Hierdoor hadden wij al voor ons eerste bezoek een goed beeld van de mogelijkheden.
Bij de oplevering van de auto kwam nog extra onderhoud naar voren wat zonder probleem werd vernieuwd. Ook hierbij werden we via WhatsApp met foto's en uitleg op de hoogte gehouden. Een mooie manier van klantbeleving.
Top service. Ik raad zeker aan om hier een auto in te ruilen.


Ja, ik beveel dit aan

G. uit Eethen

07-02-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan