Beoordelingen Autobedrijf 't Jan Scholten Team

9,7
32 beoordelingen
  • Service 9,8
  • Deskundigheid 9,8
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 32 beoordelingen

Louis uit Hengelo ov

12-05-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Bij dit bedrijf de mazda mx5 gekocht en onderhouden en opdracht gegeven om te verkopen i.v.m prive' omstandigheden.


Ja, ik beveel dit aan

R uit Lichtenvoorde

24-03-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: We gaan altijd met plezier richting Almelo. Vorig jaar hebben we onze Nc laten keuren inclusief een beurt, en verder hebben ze ons al vaker geholpen met onderhoud van de NC. De passie voor de Mx5 hebben ze daar aan ons overgebracht. Onze eerste NB ff hebben we daar ook gekocht, en zijn regelmatig terug geweest voor een bakje koffie en een praatje. Super aardige mensen zijn dat, en daar heerst altijd een gemoedelijke sfeer....Toppie !!!
Henry en Arjan en de andere werknemers ook natuurlijk ……….. zijn echte vakmensen.

Groetjes uut Lichtenvoorde.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Urk

11-03-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ondanks een last minute aanvraag snel en vakkundig geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

Raoel uit Vogelenzang

28-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Betrouwbare specialist om een, gebruikte, MX-5 aan te schaffen. Prettig in de omgang en gemaakte afspraken
worden nagekomen. Hoewel wij in Randstad wonen, blijven we hier graag klant.


Ja, ik beveel dit aan

Olivier uit Berchem

30-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kocht hier twee jaar geleden mijn Miata 93LE. Ik was helemaal gecharmeerd door hun aanpak: rustig babbeltje, kopje koffie erbij, de auto's bekijken.
De administratieve afhandeling verliep vlekkeloos (facturatie, transitplaten,...).

Ik rijd ondertussen rond met m'n pareltje en raad iedereen die op zoek is naar een mooie MX5 aan om bij JS Team een kijkje te gaan nemen.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Rijen

27-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: In de aandacht en service van het JS team komt de grote betrokkenheid en passie voor de door hen verkochte auto's duidelijk tot uiting. De interesse in de klant is gemeend en groot. Klasse !


Ja, ik beveel dit aan

Carlien uit Hengelo

23-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 50 jaar en 'still going strong'; ik en mijn man zijn blij om als klant deel te mogen uitmaken van het succes van dit sterke team! We kennen de familie Scholten oorspronkelijk van ons Mazda- en vooral ook MX-5-verleden, maar uit ervaring weten we dat we er voor andere merken eveneens welkom zijn. 't Jan Scholten Team heeft de sfeer, het knusse en de hartelijkheid van een klein familiebedrijf, maar denkt groot in oplossingen. Zo zijn we na een grondige zoektocht aan onze mooie Mazda3 gekomen!


Ja, ik beveel dit aan

Ian uit Hengelo

22-01-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Al 9 jaar klant. Fantastische MX5 NA gekocht en in onderhoud. Later een Mazda MPV via JSTeam gekocht. Betrouwbaar, behulpzaam en alles wordt opgelost. Aardige mensen, nemen de tijd en doen enorm hun best voor je. Ik ben een meer dan tevreden klant.


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Schiedam

21-01-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn zeer tevreden met dit bedrijf, een warme ontvangst en ook na de aankoop van je gebruikte auto verander je niet in een nummer, de klantvriendelijkheid staat voorop en ik weet ook zeker dat wij ondanks de grote afstand zeker klant zullen blijven. Kortom een fijn bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Ina en Edwin uit Elst

21-01-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Dit is by far het beste autobedrijf in Nederland en omstreken. Of je nu een nieuwe auto koopt, een onderhoudsbeurt en/of APKkeuring en/of bandenwissel laat uitvoeren, gewoonweg advies vraagt, deze mannen en dames verstaan hun vak. Het is er altijd schoon en netjes, zelfs de werkvloer in de garage straalt.
Bovendien zijn ze super betrouwbaar, transparant, behulpzaam en flexibel.
Dan zijn het ook nog gezellige en fijne mensen, die altijd goed voor je zorgen.
Bij ons zeggen ze dan: tis goed volk!!!
En daar rijden we iedere keer graag een dik uur voor om.


Ja, ik beveel dit aan