Beoordelingen Autobedrijf 't Jan Scholten Team

9,7
30 beoordelingen
  • Service 9,8
  • Deskundigheid 9,8
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 30 beoordelingen

Pieter uit Urk

11-03-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ondanks een last minute aanvraag snel en vakkundig geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

Raoel uit Vogelenzang

28-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Betrouwbare specialist om een, gebruikte, MX-5 aan te schaffen. Prettig in de omgang en gemaakte afspraken
worden nagekomen. Hoewel wij in Randstad wonen, blijven we hier graag klant.


Ja, ik beveel dit aan

Olivier uit Berchem

30-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kocht hier twee jaar geleden mijn Miata 93LE. Ik was helemaal gecharmeerd door hun aanpak: rustig babbeltje, kopje koffie erbij, de auto's bekijken.
De administratieve afhandeling verliep vlekkeloos (facturatie, transitplaten,...).

Ik rijd ondertussen rond met m'n pareltje en raad iedereen die op zoek is naar een mooie MX5 aan om bij JS Team een kijkje te gaan nemen.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Rijen

27-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: In de aandacht en service van het JS team komt de grote betrokkenheid en passie voor de door hen verkochte auto's duidelijk tot uiting. De interesse in de klant is gemeend en groot. Klasse !


Ja, ik beveel dit aan

Carlien uit Hengelo

23-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 50 jaar en 'still going strong'; ik en mijn man zijn blij om als klant deel te mogen uitmaken van het succes van dit sterke team! We kennen de familie Scholten oorspronkelijk van ons Mazda- en vooral ook MX-5-verleden, maar uit ervaring weten we dat we er voor andere merken eveneens welkom zijn. 't Jan Scholten Team heeft de sfeer, het knusse en de hartelijkheid van een klein familiebedrijf, maar denkt groot in oplossingen. Zo zijn we na een grondige zoektocht aan onze mooie Mazda3 gekomen!


Ja, ik beveel dit aan

Ian uit Hengelo

22-01-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Al 9 jaar klant. Fantastische MX5 NA gekocht en in onderhoud. Later een Mazda MPV via JSTeam gekocht. Betrouwbaar, behulpzaam en alles wordt opgelost. Aardige mensen, nemen de tijd en doen enorm hun best voor je. Ik ben een meer dan tevreden klant.


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Schiedam

21-01-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn zeer tevreden met dit bedrijf, een warme ontvangst en ook na de aankoop van je gebruikte auto verander je niet in een nummer, de klantvriendelijkheid staat voorop en ik weet ook zeker dat wij ondanks de grote afstand zeker klant zullen blijven. Kortom een fijn bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Ina en Edwin uit Elst

21-01-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Dit is by far het beste autobedrijf in Nederland en omstreken. Of je nu een nieuwe auto koopt, een onderhoudsbeurt en/of APKkeuring en/of bandenwissel laat uitvoeren, gewoonweg advies vraagt, deze mannen en dames verstaan hun vak. Het is er altijd schoon en netjes, zelfs de werkvloer in de garage straalt.
Bovendien zijn ze super betrouwbaar, transparant, behulpzaam en flexibel.
Dan zijn het ook nog gezellige en fijne mensen, die altijd goed voor je zorgen.
Bij ons zeggen ze dan: tis goed volk!!!
En daar rijden we iedere keer graag een dik uur voor om.


Ja, ik beveel dit aan

d. uit mrdrcht

21-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Blij met dit team, je vraagt wat en binnen no time koop je er 2 auto's. Waarom? Wel simpel, openhartige deals die transparant verlopen. Kom daar maar eens om bij de dealer. (2x achter elkaar teleurstellende inruil verhalen). Wij lopen met een prettig gevoel weg na deze deals, en elders bleef er altijd wat knagen mbt de deal. Betrokken en fair! Een kostbaar goed. Wij geven niet overal een 10 voor maar dat is om ze scherp te houden :) (foute grap)


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Terherne

21-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima bedrijf, met erg veel persoonlijke aandacht voor de klant; oog voor detail.


Ja, ik beveel dit aan