Beoordelingen Autobedrijf 't Jan Scholten Team

9,6
20 beoordelingen
  • Service 9,8
  • Deskundigheid 9,8
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 20 beoordelingen

Hester uit Oosterwolde

17-04-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn man en ik zijn zeer tevreden over 't Jan Scholten Team! De onderhandelingen over een occasion verliepen zeer prettig. Toen er na een afloopgarantiekeuring nog een aantal aandachtspunten naar voren kwamen, was 't Jan Scholten Team zeer welwillend om deze op te lossen.
Dit hebben wij wel eens anders meegemaakt.
Niets meer dan lof voor dit bedrijf!!


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit Pijnacker

24-03-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het is altijd leuk om bij de familie Scholten langs te gaan. Er is altijd plek aan tafel voor een kopje koffie of een bakje soep! En wanneer je er een auto koopt kun je erop vertrouwen dat de service en nazorg uitermate hoog is. Een bedrijf gerund door liefhebbers.


Ja, ik beveel dit aan

Maurice uit Apeldoorn

22-03-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al ruim 20 jaar kom ik met veel plezier over de vloer bij Autobedrijf 't Jan Scholten Team. Het is een prachtig familiebedrijf, waar uitermate veel zorg en aandacht wordt besteed aan zowel de klant als de auto. Gedurende de jaren is er een mooie band opgebouwd en ze zijn de enige waaraan ik mijn auto volledig toevertrouw. De voorliefde die de heren Scholten hebben voor de auto's, en dan met name voor het merk Mazda en diens MX-5en, is overal in terug te zien: van de verkoop tot aan het onderhoud en de accessoires. Ze hebben een geweldig oog voor detail, en de persoonlijke aandacht en service is enorm. Keer op keer bevestigen ze dat ik bij hen aan het goede adres ben, door net even een stap extra te zetten. Heel erg bedankt daarvoor!


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Almelo

09-03-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Juli 2012 mijn eerste ervaring gehad met het js team vanwege de aanschaf van een prachtige mx-5 NA, Ben zeer goed geholpen en de hele koop is erg fijn verlopen. Ook ben ik daarna met het aanschaffen van accessoires erg netjes ontvangen en geholpen, kan niks anders dan lovend zijn over dit bedrijf. TOP!


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Eindhoven

03-03-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben twee mx5-en. Een NA en een NC. De NC wilden we graag inruilen op een grotere achterwiel aangedreven cabrio. Nu heeft 't Scholten team een werkelijk prachtige BMW 125i staan die echter net niet bij ons past. Erg jammer want wij willen eigelijk niet naar een ander bedrijf. De wijze waarop geduldig meegedacht en meegerekend wordt is nog steeds ongekend positief. Wij rijden elke keer graag 178 km vanuit Eindhoven voor deze werkwijze. Complimenten!


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Almelo

01-03-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik wordt netjes geholpen en deze mensen staan direct voor mij klaar.
Geweldig!!


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit De Wijk

27-10-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn Mazda MX-5 uit 1999 is sinds enige jaren bij het Jan Scholten Team in onderhoud. Altijd prima ervaringen hiermee. De kwaliteit van het werk en de service zijn goed en de tarieven zeer redelijk. Daarnaast word je als klant altijd vriendelijk ontvangen en geholpen. Kortom, wat mij betreft een uitstekend bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Casper uit Amsterdam

23-08-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Timo uit Milsbeek

10-07-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zelf een Mazda 6 2.5 GTM gekocht bij dit bedrijf.
Waanzinnig goed geholpen en top service.
Beter bedrijf zul je niet snel tegen komen.
Henry, nogmaals bedankt voor de fijne service.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Veenendaal

08-07-2012
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb er een Mazda MX5 gekocht, en weer ingeruild samen met een Alfa 156 voor een Mazda Tribute 3L V6 en ben ook daar zeer tevreden over.


Ja, ik beveel dit aan