Beoordelingen AD Autobedrijf T. van Mensvoort B.V.

8,6
92 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 92 beoordelingen

R. uit Nederweert

09-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs onze 3e auto bij dit bedrijf gekocht en wederom naar volle tevredenheid. Zeer fijn familiebedrijf waar je eerlijk geholpen wordt, geen gladde verkooppraatjes maar je krijgt te horen zoals het is en altijd goed advies. Als er problemen zouden zijn wordt het opgelost daarover geen enkele twijfel.


Ja, ik beveel dit aan

J.J.W . uit Oploo

28-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nissan Qashqai gekocht onze auto in kunnen ruilen. Zeer gastvrij ontvangen netjes alles afgewerkt auto netjes met nieuwe APK etc erop. Hopen dat we er jaren mee vooruit kunnen bevalt tot nu toe super. Bij ophalen van de auto kregen we dan ook te horen mocht er wat zijn bellen dan lossen we het op. Nou ik hoop dat het niet nodig zal zijn . We werden zeer gastvrij op ontvangen mijn man kreeg na afloop zelfs een fles bier aangeboden (ik vrouw reed naar huis ) . Dus mensen ben je op zoek naar een auto hier kan je gerust een auto kopen. Zijn totaal niet opdringerig reel bij inruil . Onze Auto die we hebben gekocht stond er al een poosje te koop waarom ik weet het niet maar denk omdat hij voor ons bestemd was !!! Fijne automaat diesel hoge instap


Ja, ik beveel dit aan

harrie uit tilburg

09-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prima geholpen prettig zaken doen ontspannen sfeer


Ja, ik beveel dit aan

Louis uit VENRAY

01-08-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk . Goede service .Niks als lof mooi bedrijf goede deskundheid en kennis van zaken .
Prettig onderhandelen
Goed tevreden over mijn opel Mokka.


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Hoogeloon

01-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer leuke tweede hands auto gekocht die er Super mooi uit zag, met 3 maanden garantie,
na er even mee gereden te hebben een paar kleine mankementen gekregen heb direct gebeld mocht direct komen en dit werd goed en direct vakkundig gemaakt, terwijl ik wachtte met een heerlijk bakje koffie nogmaals bedankt voor de goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Yvonne uit Enschede

23-02-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In januari 2017 hier een gebruikte auto gekocht. Eerst via de mail vragen gesteld waarop je dan ook antwoord kreeg. Later gebeld. Keurig te woord gestaan en het gevoel dat ze je ook serieus nemen. Afspraak gemaakt om de auto te bekijken. Proefrit gemaakt, mijn auto bekeken voor de inruil en toen de deal rond gemaakt. Week later mijn auto ingeruild en mijn 'nieuwe' opgehaald.
Ik vond Rob en Tom hele aardige hartelijke mensen. Koffie staat klaar en zulke lekkere cappuccino :-)
Ik kreeg niet echt zo'n raar onderbuikgevoel wat je wel eens hebt bij autoverkopers.
Inmiddels mijn auto nu naar alle tevredenheid een maand in het bezit.
Als ik mijn auto over 3 jaar weer in moet ruilen, ga ik beslist als eerste weer op hun site kijken, omdat ik een goed gevoel bij ze heb.
Ga zo door Tom en Rob!

Groetjes Yvonne uit Enschede


Ja, ik beveel dit aan

Emile uit Delft

16-11-2016
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima service.


Ja, ik beveel dit aan

Ans uit Malden

31-10-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben bij dit familie bedrijf een prachtige mini gekocht.
Alles is keurig volgens afspraak verlopen.
Prima plek om een gebruikte auto te kopen.
Eerlijk en betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Iman uit Rotterdam

09-10-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed!!


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Maarheeze

06-10-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan