Beoordelingen AD Autobedrijf T. van Mensvoort B.V.

8,6
97 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 97 beoordelingen

Wil uit Stein (L)

05-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via Marktplaats de auto gevonden die we zochten. Prima geholpen door medewerkers en eigenaar van deze zaak. Ter plekke voordat de auto werd afgeleverd nog APK-gekeurd. Motto: klaar terwijl u wacht! Waar vindt je dat nog? Eerlijke handel en tevens een faire prijs gekregen voor de ingeruilde auto. No nonsense bedrijf! Aanrader dus!


Ja, ik beveel dit aan

Corné uit Herkenbosch

27-06-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom bij dit bedrijf al jaar en dag over de vloer zowel voor aankoop als onderhoud van mijn autos. Van dit bedrijf kunnen veel bedrijven nog wat leren. Service gaat verder dan je kunt bedenken en er wordt altijd meegedacht over passende oplossingen bij problemen. Toevallig ken ik het verhaal van Jord, dit gaat over een Renault Espace van 2006 met meer dan 200.000km. Deze auto is bij hun meer dan 8 jaar in onderhoud geweest en ieder jaar goed gekeurd met deze gerepareerde koplamphoogte verstelling. Tevens heb ik vernomen dat Tom en Rob nog voorgesteld hebben om terug te komen voor onderhoud en APK, maar deze moeite was blijkbaar te groot. Dan had ie sowieso deze 300 euro in zijn zak gehouden. Ik denk dat het verhaal van Jord meer over zichzelf zegt dan over van Mensvoort. Aangezien ik hun zo helemaal niet ken.


Ja, ik beveel dit aan

Jord

26-06-2018
1,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In 2017 een auto gekocht met nieuwe APK.
Na de koop bleek dat de bedrading van de bandenspanningsensoren waren doorgesneden en dus niet werkte.

Nu een jaar later blijkt dat de niveauregeling van de koplampen toen met een tyraps was vastgezet. Dat mag dus niet en nu een jaar later is dit afgekeurd. Om het goed op te lossen heb ik nu €300 kosten.


Ronald uit Nuenen

13-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service, geen gedoe en afspraken worden nagekomen, eerlijke praat en lekkere koffie !
Kortom, aanrader !


Ja, ik beveel dit aan

Alex uit Alphen aan den Rijn

27-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaring. Dhr. Van Mensvoort komt gemaakte afspraken meer dan na. Geen spijt hier een auto te hebben gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

R. uit Nederweert

09-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs onze 3e auto bij dit bedrijf gekocht en wederom naar volle tevredenheid. Zeer fijn familiebedrijf waar je eerlijk geholpen wordt, geen gladde verkooppraatjes maar je krijgt te horen zoals het is en altijd goed advies. Als er problemen zouden zijn wordt het opgelost daarover geen enkele twijfel.


Ja, ik beveel dit aan

J.J.W . uit Oploo

28-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nissan Qashqai gekocht onze auto in kunnen ruilen. Zeer gastvrij ontvangen netjes alles afgewerkt auto netjes met nieuwe APK etc erop. Hopen dat we er jaren mee vooruit kunnen bevalt tot nu toe super. Bij ophalen van de auto kregen we dan ook te horen mocht er wat zijn bellen dan lossen we het op. Nou ik hoop dat het niet nodig zal zijn . We werden zeer gastvrij op ontvangen mijn man kreeg na afloop zelfs een fles bier aangeboden (ik vrouw reed naar huis ) . Dus mensen ben je op zoek naar een auto hier kan je gerust een auto kopen. Zijn totaal niet opdringerig reel bij inruil . Onze Auto die we hebben gekocht stond er al een poosje te koop waarom ik weet het niet maar denk omdat hij voor ons bestemd was !!! Fijne automaat diesel hoge instap


Ja, ik beveel dit aan

harrie uit tilburg

09-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prima geholpen prettig zaken doen ontspannen sfeer


Ja, ik beveel dit aan

Louis uit VENRAY

01-08-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk . Goede service .Niks als lof mooi bedrijf goede deskundheid en kennis van zaken .
Prettig onderhandelen
Goed tevreden over mijn opel Mokka.


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Hoogeloon

01-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer leuke tweede hands auto gekocht die er Super mooi uit zag, met 3 maanden garantie,
na er even mee gereden te hebben een paar kleine mankementen gekregen heb direct gebeld mocht direct komen en dit werd goed en direct vakkundig gemaakt, terwijl ik wachtte met een heerlijk bakje koffie nogmaals bedankt voor de goede service.


Ja, ik beveel dit aan