Beoordelingen AD Autobedrijf T. van Mensvoort B.V.

8,6
87 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 87 beoordelingen

Yvonne uit Enschede

23-02-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In januari 2017 hier een gebruikte auto gekocht. Eerst via de mail vragen gesteld waarop je dan ook antwoord kreeg. Later gebeld. Keurig te woord gestaan en het gevoel dat ze je ook serieus nemen. Afspraak gemaakt om de auto te bekijken. Proefrit gemaakt, mijn auto bekeken voor de inruil en toen de deal rond gemaakt. Week later mijn auto ingeruild en mijn 'nieuwe' opgehaald.
Ik vond Rob en Tom hele aardige hartelijke mensen. Koffie staat klaar en zulke lekkere cappuccino :-)
Ik kreeg niet echt zo'n raar onderbuikgevoel wat je wel eens hebt bij autoverkopers.
Inmiddels mijn auto nu naar alle tevredenheid een maand in het bezit.
Als ik mijn auto over 3 jaar weer in moet ruilen, ga ik beslist als eerste weer op hun site kijken, omdat ik een goed gevoel bij ze heb.
Ga zo door Tom en Rob!

Groetjes Yvonne uit Enschede


Ja, ik beveel dit aan

Emile uit Delft

16-11-2016
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima service.


Ja, ik beveel dit aan

Ans uit Malden

31-10-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben bij dit familie bedrijf een prachtige mini gekocht.
Alles is keurig volgens afspraak verlopen.
Prima plek om een gebruikte auto te kopen.
Eerlijk en betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Iman uit Rotterdam

09-10-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed!!


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Maarheeze

06-10-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Stefan

07-09-2016
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aardige mensen. Komen afspraken na.


Ja, ik beveel dit aan

Bob uit Best

14-08-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op een prettige en voorspoedige manier heb ik een gebruikte BMW 1-serie aangeschaft.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Leidschendam

02-07-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke mensen, een familiebedrijf waar klantvriendelijkheid en gastvrijheid bovenaan staat.


Ja, ik beveel dit aan

Sjoukje uit Beverwijk

23-05-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Had een leuke auto gezien maar kon alleen buiten kantooruren langskomen. Dit was geen probleem. Bij de eerste ontmoeting een goed gevoel, eerlijkheid en duidelijkheid en geen onzin praatjes. In ruil bekeken en een deal gesloten. Een week later de auto opgehaald en daar bleek 's morgens dat er olie gelekt had. Dit werd daar nog netjes verholpen. Top service! En even later op weg in mijn nieuwe auto waar ik nog steeds heel blij mee ben. Bedankt!!


Ja, ik beveel dit aan

Teun uit Eindhoven

03-05-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hier eerder een auto gekocht en daarmee prima geholpen. Nu voor APK geweest en een grote beurt. Ik had de datum voor APK overschreden maar dat was bij Van Mensvoort geen probleem, ik mocht meteen komen en er is dezelfde dag nog apk gekeurd en een grote beurt gedaan! Perfecte service met een persoonlijke benadering, geweldig!


Ja, ik beveel dit aan