Beoordelingen Autobedrijf Wagenaar

9,2
158 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 158 beoordelingen

Henk uit Frieschepalen

21-06-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren klant bij dit bedrijf! Altijd Top service!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Noordwijk

05-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor het kopen van een occasion (VW Golf) via internet terecht gekomen bij dit leuke familiebedrijf. Verkopen hele nette auto's en je voelt de passie. Kundige mensen en je voelt je er gelijk "thuis". Auto stond er bij aflevering tip top bij.
Als bedrijf een echte aanrader, je voelt je hier echt klant.


Ja, ik beveel dit aan

D. uit Siegerswoude

22-05-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Eelde

15-05-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Ureterp

09-05-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

J.A. uit Ureterp

24-04-2018
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

tineke uit ureterp

12-04-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben al jaren klant. Afspraken worden keurig nagekomen.
2 auto`s gekocht en in onderhoud. Zij deskundig. Mijn man en ik zijn erg tevreden. Beveel dit autobedrijf zeker aan.


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Purmerend

12-04-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wauw wat een fijn bedrijf. Je voelt je daar nog echt klant. Kochten een auto via de mail. De prijs was de auto zo meenemen. Maar bij het inruilen van de oude auto heeft de auto nog een beurt gehad is gewassen krijgen nog een bos bloemen een sleutelhoesje en een pasjesportomonee. Krijgen nog een bakje koffie en worden uitgezwaaid wanneer we daar wegrijden. Wat een top autobedijf en was niet eens auto van hun eigen merk.


Ja, ik beveel dit aan

Aukje uit DRACHTEN

07-04-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Houten

12-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Begin december 2017 kocht ik hier een VW Polo.
Ik aarzelde eerst vanwege de grote reisafstand (ik kom uit omgeving Utrecht). Maar per email werden vooraf al mijn vragen keurig beantwoord door Douwe Wagenaar. En de prijs was scherp, dus nam ik de gok.
De ontvangst voelde als een warm bad. De proefrit deden we samen, zonder formulieren.
Ik was meteen verliefd, op de Polo ;-). Die werd later keurig bij mij thuis voor de deur afgeleverd, met 6 mnd. garantie.
Helaas trad er vrij snel een kleine, maar lastig op te lossen storing op, in de electronica. In goed overleg met (en voor rekening van) Wagenaar is die opgelost door mijn lokale Bovag-dealer.
Aan autobedrijf Wagenaar zouden vele, vele andere bedrijven een voorbeeld kunnen nemen!


Ja, ik beveel dit aan