Beoordelingen Autobedrijf Tanis

8,5
151 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 151 beoordelingen

M R uit 41

11-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Gouda

09-10-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele goede service, klantgericht, aardig.


Ja, ik beveel dit aan

Sharon uit Rijswijk

09-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn bedrijf, alle ruimte om rustig een auto te verkennen, kunnen snel leveren, vriendelijk bij ophalen auto


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Huissen

08-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Laatste 13 jaar klant bij de familie Tanis. Niets anders dan lof voor de uitstekende auto's en service


Ja, ik beveel dit aan

Rino uit Voorburg

08-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week gebeld om een auto te bekijken die we op de website hadden gevonden. Prettig te woord gestaan aan de telefoon en de ontvangst was goed. Nemen de tijd, dringen niet op. Staan open voor vragen en denken mee. Wij hebben dan ook met een goed gevoel een aankoop gedaan. Auto kopen meteen mee in het weekend, dankzij hun prettige medewerking. Nieuwe matten, halen tank benzine zelfs! Wij bevelen dit bedrijf aan, zeer attent en vriendelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Mijdrecht

03-09-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed geholpen en alles volgens afspraak prima geregeld


Ja, ik beveel dit aan

Wouter uit Gouda

18-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb hier nu mijn tweede auto gekocht kreeg een hele nette inruil prijs en ik heb weer een hele mooie wagen kunnen kopen waar Ik nu met plezier in kan rijden. De onderhandelingen waren een prettige ervaring duidelijk en vriendelijk en gastvrij want de koffie stond klaar


Ja, ik beveel dit aan

Coby uit Gouda

18-08-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wordt zeer netjes geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Eduard. uit Gouda.

15-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima.


Ja, ik beveel dit aan

Koos uit Alphen aan den Rijn

03-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op 27 februari mijn auto opgehaald, deze mensen verdienen een dikke pluim, goede service, heel goed meedenken, goede adviezen, vriendelijke ontvangst, goed de tijd gekregen om alles te regelen; hier is de klant echt nog koning.


Ja, ik beveel dit aan