Beoordelingen Autobedrijf Tanis

8,5
137 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 137 beoordelingen

Maurice uit Hardinxveld-Giessendam

08-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb onlangs een auto gekocht en toen ik de eerste bezichtiging had liet Remo mij de auto zien. Ik kreeg de sleutels en alle tijd om rustig is te kijken, zeer prettige balans tussen genoeg info / zorg geven maar ook de ruimte om zelf te kijken.
Later die dag de 2e bezichtiging, binnen een uur tijd stond de auto op de gewenste velgen, zeer nette service aangezien ik nog niets had gekocht!
De auto stond er prachtig bij, netjes aangeboden vanaf het eerste moment. Geen schades, geen losse eindjes waar dan ook. Het is te merken dat het een familiebedrijf is, voelt vertrouwd en hier wordt nog gewerkt met echte passie. Geen gladde verkopers met lulpraat maar een liefhebber die verkoopt.

Nette onderhandeling kunnen doen, prachtige zaak waar VW dealers nog een hoop van kunnen leren. Ik ben een kritische klant maar al mijn wensen en eisen zijn vervuld en zeker tegenwoordig is dit een zeer bijzonder goed. Hartelijk dank hiervoor!


Ja, ik beveel dit aan

Boye uit Boskoop

05-12-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Positief. Goed geadviseerd. Snel geholpen. Alles is netjes afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Renaldo uit ZUIDOOSTBEEMSTER

28-11-2017
5,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Redelijk
Zou er niet voor de 2e keer me auto kopen tenzij het een speciale editie is


André uit Stolwijk

28-11-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke ontvangst, nemen de tijd en hebben ook interesse in de mensen waaraan ze een auto verkopen, meedenkend en correct in handelen en services, kortom wij zijn dik tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Gouda

28-11-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed gevoel vertrouwen


Ja, ik beveel dit aan

Henny uit Gouda

08-11-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hartelijk ontvangst, open en eerlijk.


Ja, ik beveel dit aan

Rowan uit Alphen aan den Rijn

26-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk geholpen bij de aanschaf van mijn eerste auto.
Men gaf mij rustig de tijd om er over na te denken.
Open en transparant over het onderhoud en het teller rapport.
Duidelijke informatie over de overschrijving.


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Voorhout

26-10-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke ontvangst, genoeg ruimte voor onderhandelingen en een prima service.


Ja, ik beveel dit aan

Adrie uit Waddinxveen

23-10-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goed bedrijf voor in en verkoop van auto.s


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-10-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Keurig.


Ja, ik beveel dit aan