Beoordelingen Autobedrijf Tanis

8,6
119 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 119 beoordelingen

R uit Voorburg

21-06-2017
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: snel, meewerkend, open, vertrouwd


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Leiden

21-06-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige omgang.
Eerlijke en fijne mensen.
Klantvriendelijk
Doen hun best voor en komen je tegemoet in jou wensen


Ja, ik beveel dit aan

A uit Maassluis

21-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer aan te bevelen. Vriendelijke mensen en kwaliteit auto's waar veel aandacht in wordt gestoken.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Schoonhoven

21-06-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

S uit Lopik

21-06-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Pijnacker

21-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb zaterdag 17 juni een prachtige Toyota auris sports touring occasion gekocht. Ik zou hem eigenlijk donderdag al gaan kopen maar door wat tegenslagen lukte het pas zaterdag. De eigenaar heeft keurig de auto voor mij apart gehouden en heeft mij keurig op de hoogte gehouden. Ook zijn ze op zaterdag extra open gebleven, zodat ik op zaterdag al in mijn nieuwe auris kon wegrijden. Super service


Ja, ik beveel dit aan

Timo uit Leiden

21-06-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In maart 2017 een gebruikte auto gekocht. Zeer goed geholpen tijdens het bezoek om de auto te bekijken, niet te opdringerig maar wel genoeg aandacht voor je als klant.

Bij aflevering van de auto waren er ook nog even wat automatjes geleverd "want dat staat gewoon wat netter". gewoon zeer servicegericht.

Na drie maanden was het slot van de achterklep kapot gegaan. Onderdeel werd besteld en de volgende was alles weer in orde.....zonder rekening.

Kortom; zeer tevreden over de service en afhandeling!


Ja, ik beveel dit aan

Ingrid uit Gouda

21-06-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Voor de aanschaf gebruikte auto bij u terecht gekomen, zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen, voor een mankement mocht ik terug komen en heeft u kosteloos verholpen, SUPER! Hoewel ik inmiddels naar Gouda ben verhuisd blijft u "mijn" garage voor onderhoud en APK


Ja, ik beveel dit aan

Mieke uit Waddinxveen

21-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima, tweede auto hier gekocht, leuk bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Elisabeth uit Utrecht

11-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik ben erg tevreden met het contact met Autobedrijf Tanis en ook met de auto die ik bij dit bedrijf heb gekocht.
Er was en is nog steeds goed overleg, wat voor mij die niets weet van auto's, erg belangrijk is. Ht is een kwestie vn vertrouwen!


Ja, ik beveel dit aan