Beoordelingen Autobedrijf Tanis

8,5
122 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 122 beoordelingen

Rafal uit Haarlem

21-07-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto week lang op mij naam nog steeds niet klaar terwijl gelijk betaald , ze komen afspraken niet na, zetten ze druk om auto ophalen terwijl hebben ze niet gedaan wat ze hebben afgesproken niet goed werkende stoelverwarming en maar gedeelte achterklep bijgewerkt in plaats hele achterklep spuiten.


Carsten uit Leiden

05-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: prima, we hebben onze vorige auto ingeruild bij hen. We hebben een goede prijs hiervoor gekregen.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Zevenhoven

26-06-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

R uit Voorburg

21-06-2017
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: snel, meewerkend, open, vertrouwd


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Leiden

21-06-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige omgang.
Eerlijke en fijne mensen.
Klantvriendelijk
Doen hun best voor en komen je tegemoet in jou wensen


Ja, ik beveel dit aan

A uit Maassluis

21-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer aan te bevelen. Vriendelijke mensen en kwaliteit auto's waar veel aandacht in wordt gestoken.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Schoonhoven

21-06-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

S uit Lopik

21-06-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Pijnacker

21-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb zaterdag 17 juni een prachtige Toyota auris sports touring occasion gekocht. Ik zou hem eigenlijk donderdag al gaan kopen maar door wat tegenslagen lukte het pas zaterdag. De eigenaar heeft keurig de auto voor mij apart gehouden en heeft mij keurig op de hoogte gehouden. Ook zijn ze op zaterdag extra open gebleven, zodat ik op zaterdag al in mijn nieuwe auris kon wegrijden. Super service


Ja, ik beveel dit aan

Timo uit Leiden

21-06-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In maart 2017 een gebruikte auto gekocht. Zeer goed geholpen tijdens het bezoek om de auto te bekijken, niet te opdringerig maar wel genoeg aandacht voor je als klant.

Bij aflevering van de auto waren er ook nog even wat automatjes geleverd "want dat staat gewoon wat netter". gewoon zeer servicegericht.

Na drie maanden was het slot van de achterklep kapot gegaan. Onderdeel werd besteld en de volgende was alles weer in orde.....zonder rekening.

Kortom; zeer tevreden over de service en afhandeling!


Ja, ik beveel dit aan