Beoordelingen Autobedrijf Tanis

8,5
142 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 142 beoordelingen

Koos uit Alphen aan den Rijn

03-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op 27 februari mijn auto opgehaald, deze mensen verdienen een dikke pluim, goede service, heel goed meedenken, goede adviezen, vriendelijke ontvangst, goed de tijd gekregen om alles te regelen; hier is de klant echt nog koning.


Ja, ik beveel dit aan

Julian uit Waddinxveen

19-02-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn autobedrijf om je eerst auto te vinden, zeer tevreden hoe het met mijn eerste auto verliep. Elke dag nog een trots als ik de deur uitloop. (Misshien volgende jaar een mooie winterset banden+velgen aanschaffen).


Ja, ik beveel dit aan

Marian uit Rotterdam

13-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heldere afspraken en goede service bij de aankoop van mijn auto.


Ja, ik beveel dit aan

J uit BEVERWIJK

13-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: kan alleen maar zeggen zeer positief.


Ja, ik beveel dit aan

Mustafa uit Enschede

13-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super, geheel vriendelijk en eerlijk.
Je krijgt een open en transparant uitleg.

Ik wil de heren Tanis bedanken voor een goede afwikkeling bij aanschaf van mijn nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan

Maurice uit Hardinxveld-Giessendam

08-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb onlangs een auto gekocht en toen ik de eerste bezichtiging had liet Remo mij de auto zien. Ik kreeg de sleutels en alle tijd om rustig is te kijken, zeer prettige balans tussen genoeg info / zorg geven maar ook de ruimte om zelf te kijken.
Later die dag de 2e bezichtiging, binnen een uur tijd stond de auto op de gewenste velgen, zeer nette service aangezien ik nog niets had gekocht!
De auto stond er prachtig bij, netjes aangeboden vanaf het eerste moment. Geen schades, geen losse eindjes waar dan ook. Het is te merken dat het een familiebedrijf is, voelt vertrouwd en hier wordt nog gewerkt met echte passie. Geen gladde verkopers met lulpraat maar een liefhebber die verkoopt.

Nette onderhandeling kunnen doen, prachtige zaak waar VW dealers nog een hoop van kunnen leren. Ik ben een kritische klant maar al mijn wensen en eisen zijn vervuld en zeker tegenwoordig is dit een zeer bijzonder goed. Hartelijk dank hiervoor!


Ja, ik beveel dit aan

Boye uit Boskoop

05-12-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Positief. Goed geadviseerd. Snel geholpen. Alles is netjes afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Renaldo uit ZUIDOOSTBEEMSTER

28-11-2017
5,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Redelijk
Zou er niet voor de 2e keer me auto kopen tenzij het een speciale editie is


André uit Stolwijk

28-11-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke ontvangst, nemen de tijd en hebben ook interesse in de mensen waaraan ze een auto verkopen, meedenkend en correct in handelen en services, kortom wij zijn dik tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Gouda

28-11-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed gevoel vertrouwen


Ja, ik beveel dit aan