Beoordelingen Autobedrijf Tanis

8,5
99 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 99 beoordelingen

willem uit ROTTERDAM

12-01-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-12-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 2e hands auto gekocht. Prima bedrijf, voor zover ik heb ervaren.
Geen praatjes, gewoon doen wat gedaan moet worden tegen een eerlijke prijs. Geen kleine lettertjes.
Bij de aankoop hebben ze zelfs nog een lelijke schaafplek overgespoten op de achterbumper (terwijl dit niet was afgesproken). Keurig dus!


Ja, ik beveel dit aan

Anno uit Gouda

13-12-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg goed. Goed en leuk geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Delft

02-11-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekend geholpen. Auto is helemaal goed klaar gemaakt, en er is zelfs alvast een distributie riem vervangen (hoewel dat nog niet hoefde). Verder zeer vriendelijke en deskundig geholpen. Kan ik zeker aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

C uit Gouda

02-11-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

luc uit GELDROP

29-10-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer vriendelijk en correct.


Ja, ik beveel dit aan

Arijana

29-10-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer goed . Heel vriendelijk personeel. Bij hun een auto gekocht , ben er zeer tevreden over !


Ja, ik beveel dit aan

Jacob uit Boskoop

15-10-2016
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: correcte afhandeling en behandeling


P uit Den Haag

12-10-2016
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ervaring bij de koop van een auto. Ze nemen de tijd en vertellen geen standaard verkoop verhaaltjes.


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Badhoevedorp

10-10-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Relaxed, eerlijk en duidelijk. Gewoon fijn bedrijf met nette auto┬┤s waar geen bla-bla cultuur, zoals vaak wel in de autobranche, heerst. Bedrijf waar ook nog geluisterd wordt naar de klant en nette aflevering bij koop auto. Puntsgewijs alles doorgenomen en alles keurig verwerkt. Dat zie je soms toch ook nog wel eens anders.


Ja, ik beveel dit aan