Beoordelingen Autobedrijf Tensen - Hoorn

8,1
43 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 7,7
1 t/m 10 van 43 beoordelingen

Theo uit ENKHUIZEN

30-04-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden over advies bij reparaties een eerlijk verhaal. Recent een andere auto bij Tensen gekocht, we zijn prima te spreken hoe de zaken rondom verkoop oude auto en aankoop andere auto zijn verlopen.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Hoorn

15-04-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben inmiddels al bijna 20 jaar klant bij Autobedrijf Tensen. Altijd worden mijn 2 auto's keurig onderhouden. Natuurlijk zijn er ook momenten geweest dat er dingen niet helemaal vlekkeloos liepen maar de oplossing was en is nog steeds van uitstekende kwaliteit. Altijd een mogelijkheid om de auto snel te kunnen brengen en de klant mobiel te houden. Goed overleg over de kosten bij reparatie en ook hier goed meedenken met de klant. Ontzettend vriendelijke mensen met hart voor de zaak en waar je je als klant gelijk op je gemak voelt.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Hoorn

12-04-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Direct geholpen en na de hulp, kleine reparatie, een door mij niet aangegeven los achterbumperdeel als service opnieuw auto op de brug en gerepareerd. Service met een grote S.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-03-2018
1,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vallen je lastig op marktplaats met spam zonder daadwerkelijk zelf interesse te hebben in de auto die je te koop hebt staan


J uit Hoorn

17-12-2015
2,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Apk keuring doen ze veeeeels te lang over.


Robert uit Hoorn

24-11-2015
1,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: 2 auto's in onderhoud bij dit bedrijf,een DS3 en 3008.
Geen problemen met onderhoud of reparaties.
Recentelijk een Alfa bj 1975 voor APK aangebode ,in advertentie staat 19€ incl..Auto afgekeurt ivm gebreken,dit opgelost en terug voor herkeuring.Koplampen voorbereid op afstellen (1 minuut) en carburateurs zelf lager co2 ingesteld,en monteur ook nog even stellen aan de carbs.Afmelden gaf problem ivm chassisnr. op kenteken.Hier werdt telefoontijd aan besteed met RDW door monteur.APK niet afgemeld en ik heb het geregelt met RDW.
Nieuw kentekencard ,weer terug en daarna na controle afgemeld.
Rekening voor de APK 140€ ,vermeld op rekening CO2 en verlichting afstellen.APK voor niet PSA auto's 25€.Kan mij voorstellen 3x voor APK dus 75€ of gewoon 25€ ivm klant zijnde.
Hierover gesproken maar geen pos resultaat.In vervolg naar Besseling voor de APK all inclusive zonder fratsen,en voor PSA onderhoud naar een ander.


willlem uit hoorn

14-04-2014
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: staan direct voor je klaar en deskundig !!!


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Hoorn

05-03-2014
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerlijk autobedrijf, met correcte inruil voorwaarde.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-02-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hart voor de zaak, goed geholpen, auto bedrijf die je kunt vertrouwen!


Ja, ik beveel dit aan

bosch uit eerbeek

24-11-2013
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: ik heb een min puntje als je iets afspreek van prijs dan betekend dat je dat bedrag betaald en niet met een hogere rekening komt dat was iets minder ma ik heb er over gemailt en het is op gelost


Ja, ik beveel dit aan