Beoordelingen Autobedrijf Terlouw B.V.

9,6
60 beoordelingen
  • Service 9,8
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 60 beoordelingen

Peter uit Rotterdam

16-01-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Was op zoek naar een andere auto voor dochterlief omdat de oude het had begeven. Via internet bij Terlouw beland. Hier stond een auto die aan de verwachtingen voldeed. Prijs afgesproken en wat extra dingen geregeld, dus hing het af van een proefrit. Deze verliep volgens verwachting. Direct knoop doorgehakt daar er meer gegadigde waren. Volgens afspraak de wagen een paar dagen later opgehaald, stond keurig klaar met de extras zoals afgesproken. Compliment voor verkoper, monteurs en de eigenaar. Doen wat je belooft!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Haarlem

09-01-2018
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Per telefoon afspraak gemaakt met Wilco
aankoop en koop prijs afgesproken om 10.00 uur s'morgens.
Ik zou de auto de volgende dag op halen
Jammer om 12.00uur door Wilco gebeld hij had der auto aan iemand anders verkocht.
Dus voor mij geen betroubaar auto bedrijf.


José uit Capelle aan den IJssel

06-12-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: schadeherstel perfect uitgevoerd. Personeel denkt mee met klant. Mooie zaak.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Geleen

19-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In oktober een auto bij Wilco gekocht en in november kwam de auto van mijn echtgenote niet door de apk. Weer een mooie auto uitgezocht uit het ruime assortiment en met Wilco zéér goede zaken gedaan. Ik ben meer dan tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Rotterdam

13-11-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ongeveer een half jaar geleden heb ik daar mijn Golf Plus gekocht een prachtige en goede auto . Nu kreeg ik de laatste weken last met condens in me rechter koplamp .
Eerste keer netjes nagekeken en hersteld , helaas bleek dit niet het probleem op te lossen .Mijn auto was nu ongeveer 2.5 maand uit de garantie en toch een mail gezonden met het probleem. En we hebben gelijk een afspraak gemaakt . Ik mocht vandaag 13-11-2017 langs komen . Nu ik kreeg een nieuwe koplamp zonder problemen of te zeggen : ja dit is voor eigen rekening , nee hoor gewoon netjes met een lekkere bak koffie gemaakt . Dit noem ik nu eens service en gewoon doen wat je beloofd ! Heel veel Thanks en ik raad iedereen aan om daar zijn auto te kopen .
Thanks Adriaan en je monteurs voor deze geweldige Service ,

met vriendelijke groet ,

DHR . D. Bovekerk
Rotterdam


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Geleen

03-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service. Wilko kwam mij bij het station ophalen. Zeer prettig zaken met hem doen. Zeer ter zake kundig


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Rotterdam

07-10-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie auto gekocht,fijn geholpen door Wilco,spoiler is prachtig gespoten zoals afgesproken,gasveren kapot van de achterklep,1 belletje en het werd gelijk geregeld zonder dat ze beginnen te zeiken over wel of geen garantie ,SUPERRRR


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Rotterdam

07-10-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie auto gekocht,fijn geholpen door Wilco,spoiler is prachtig gespoten zoals afgesproken,gasveren kapot van de achterklep,1 belletje en het werd gelijk geregeld zonder dat ze beginnen te zeiken over wel of geen garantie ,SUPERRRR


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Amsterdam

29-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs hebben we een mooie Opel Corsa aangeschaft bij Terlouw. We zijn erg vriendelijk en correct geholpen door Wilco. De auto kreeg netjes een grote beurt mee en een paar kleine reparaties. Omdat we geen auto hadden zijn we voor het ophalen van de auto van het treinstation Gouda opgehaald, super fijne service! Na een aantal dagen bleken de ruitenwissers flink versleten, deze zijn zonder extra kosten snel vervangen. Ik kan Terlouw van harte aanbevelen. Betrouwbaar en klantgericht.


Ja, ik beveel dit aan

C uit Den Haag

14-08-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bijzonder prettige wijze van klantbeleving. Uiterst vriendelijk en correct geholpen en geadviseerd door Wilco. Veel aandacht voor klant en product goede service. Fijne auto gekocht. Zijn er super blij mee. Top !!!! Bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan