Beoordelingen Autobedrijf Terlouw B.V.

9,5
68 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 68 beoordelingen

Ferry uit Amersfoort

13-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag 13 April onze auto opgehaald .
Tijdens onze proefrit ,Waren er een Aantal punten die niet goed waren . In overleg met de verkoper robbert-Jan Zijn deze netjes verholpen zoals Afgesproken . Het bedrijf richt zich op service .en dat is echt waar .ik kan niet Anders zeggen .robbert is Ook echt een goede verkoper, zeer beleeft en niet opdringerig .👍bedankt .
1 puntje ,Ik vind de vloerbedekking (olie vlekken )in de showroom een beetje smoezig overkomen


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-03-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Voorschoten

25-02-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor de 2e keer een nette occasion gekocht. Verkopers denken met je mee en direct een testrit maken is geen probleem. Kortom, dit bedrijf is aan te bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-01-2019
4,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Helaas geen goede ervaring. Binnengelopen in de zaak en wilde een proefrit maken. Dit kon niet meteen, daarvoor moesten we een afspraak maken. Dit gedaan en nu zien wij op de site dat er verkocht staat op de advertentie. Niet echt netjes en daarnaast hebben wij dit zelf moeten ontdekken en zijn we daarover niet opgebeld. Zo ga je niet met klanten om.


Bart uit De Meern

24-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Waar kom je het nog tegen?
Gewoon eerlijk, een goede service en een goede prijs.
Voor een volgende auto hoef ik niet meer te zoeken: ik ga gewoon naar Terlouw.


Ja, ik beveel dit aan

Ronnie uit Etten-Leur

04-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Na de aanschaf bleken er toch een aantal 'verborgen' gebreken in de auto te zitten. Dit is allemaal meer dan keurig opgelost, desondanks de hoge kosten die voor rekening van Terlouw kwamen. Altijd vriendelijk te woord gestaan en ontvangen!


Ja, ik beveel dit aan

Brenda uit Nieuwerkerk aan den Ijssel

05-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben ongeveer 1.5 maand geleden onze Ford gekocht bij Autobedrijf Terlouw. We zijn zeer goed geholpen. Helaas ging er een onderdeel kapot aan de auto en dit werd zonder problemen gemaakt. We hebben in het verleden 2e hands auto's gekocht en nieuwe auto's, maar nog nooit zo'n goede service gehad als bij Autobedrijf Terlouw. Ik kan iedereen aanraden om daar een auto te kopen. Als wij voor een andere auto gaan kijken, dan zullen wij eerst gaan kijken wat Autobedrijf Terlouw heeft staan.


Ja, ik beveel dit aan

Wilco uit Moerkapelle

05-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer fijn bedrijf waar ik een gebruikte auto heb gekocht. Het bedrijf is zeer servicegericht, persoonlijk contact, lopen niet weg voor problemen en de afspraken worden nagekomen. Erg fijn geholpen en ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Rotterdam

16-01-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Was op zoek naar een andere auto voor dochterlief omdat de oude het had begeven. Via internet bij Terlouw beland. Hier stond een auto die aan de verwachtingen voldeed. Prijs afgesproken en wat extra dingen geregeld, dus hing het af van een proefrit. Deze verliep volgens verwachting. Direct knoop doorgehakt daar er meer gegadigde waren. Volgens afspraak de wagen een paar dagen later opgehaald, stond keurig klaar met de extras zoals afgesproken. Compliment voor verkoper, monteurs en de eigenaar. Doen wat je belooft!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Haarlem

09-01-2018
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Per telefoon afspraak gemaakt met Wilco
aankoop en koop prijs afgesproken om 10.00 uur s'morgens.
Ik zou de auto de volgende dag op halen
Jammer om 12.00uur door Wilco gebeld hij had der auto aan iemand anders verkocht.
Dus voor mij geen betroubaar auto bedrijf.