Beoordelingen Autobedrijf Terlouw B.V.

9,5
70 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 70 beoordelingen

Marcel uit Katwijk

24-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In mei een auto gekocht hier. Geholpen door Robert Jan en auto stond 2e verdieping en vond hem erg mooi en Robert Jan bood zelf aan om hem naar beneden te halen na de koffie , na proefrit niks opdringerig en liet ons rustig nadenken en uiteindelijk gekocht ,
Week erna beurtje gehad en ik had kleine schade gemaakt is ook netjes verholpen voor nette prijs ,
Goede service en aardige mensen die hier werken , ga zeker bij volgende auto kijken of hun iets moois hebben staan .


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Oud-Beijerland

21-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring:

In April hebben wij bij autobedrijf Terlouw onze nieuwe auto gekocht na een keurig en (h)eerlijk ongedwongen gesprek met verkoper Robbert-Jan.
De auto had een ‘rammel’ en is na,een aardige zoektocht meer dan keurig opgelost, keurig is eigenlijk niet helemaal het goede woord maar wij denken dat er voor de fantastische service, klantgerichtheid en het geduld van Terlouw simpelweg geen woord is wat dat kan verwoorden.
We hadden nog nooit van autobedrijf Terlouw gehoord, maar als er weer of nog een auto komt, zal die zeker bij Terlouw vandaan kunnen komen. Directie, verkopers en de mannen van de werkplaats, wat een super team!
Nogmaals bedankt voor de fijne ervaring autobedrijf Terlouw!!


Ja, ik beveel dit aan

Ferry uit Amersfoort

13-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag 13 April onze auto opgehaald .
Tijdens onze proefrit ,Waren er een Aantal punten die niet goed waren . In overleg met de verkoper robbert-Jan Zijn deze netjes verholpen zoals Afgesproken . Het bedrijf richt zich op service .en dat is echt waar .ik kan niet Anders zeggen .robbert is Ook echt een goede verkoper, zeer beleeft en niet opdringerig .👍bedankt .
1 puntje ,Ik vind de vloerbedekking (olie vlekken )in de showroom een beetje smoezig overkomen


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-03-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Voorschoten

25-02-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor de 2e keer een nette occasion gekocht. Verkopers denken met je mee en direct een testrit maken is geen probleem. Kortom, dit bedrijf is aan te bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-01-2019
4,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Helaas geen goede ervaring. Binnengelopen in de zaak en wilde een proefrit maken. Dit kon niet meteen, daarvoor moesten we een afspraak maken. Dit gedaan en nu zien wij op de site dat er verkocht staat op de advertentie. Niet echt netjes en daarnaast hebben wij dit zelf moeten ontdekken en zijn we daarover niet opgebeld. Zo ga je niet met klanten om.


Bart uit De Meern

24-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Waar kom je het nog tegen?
Gewoon eerlijk, een goede service en een goede prijs.
Voor een volgende auto hoef ik niet meer te zoeken: ik ga gewoon naar Terlouw.


Ja, ik beveel dit aan

Ronnie uit Etten-Leur

04-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Na de aanschaf bleken er toch een aantal 'verborgen' gebreken in de auto te zitten. Dit is allemaal meer dan keurig opgelost, desondanks de hoge kosten die voor rekening van Terlouw kwamen. Altijd vriendelijk te woord gestaan en ontvangen!


Ja, ik beveel dit aan

Brenda uit Nieuwerkerk aan den Ijssel

05-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben ongeveer 1.5 maand geleden onze Ford gekocht bij Autobedrijf Terlouw. We zijn zeer goed geholpen. Helaas ging er een onderdeel kapot aan de auto en dit werd zonder problemen gemaakt. We hebben in het verleden 2e hands auto's gekocht en nieuwe auto's, maar nog nooit zo'n goede service gehad als bij Autobedrijf Terlouw. Ik kan iedereen aanraden om daar een auto te kopen. Als wij voor een andere auto gaan kijken, dan zullen wij eerst gaan kijken wat Autobedrijf Terlouw heeft staan.


Ja, ik beveel dit aan

Wilco uit Moerkapelle

05-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer fijn bedrijf waar ik een gebruikte auto heb gekocht. Het bedrijf is zeer servicegericht, persoonlijk contact, lopen niet weg voor problemen en de afspraken worden nagekomen. Erg fijn geholpen en ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden.


Ja, ik beveel dit aan