Beoordelingen Autobedrijf Terlouw B.V.

9,6
58 beoordelingen
  • Service 9,8
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 58 beoordelingen

José uit Capelle aan den IJssel

06-12-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: schadeherstel perfect uitgevoerd. Personeel denkt mee met klant. Mooie zaak.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Geleen

19-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In oktober een auto bij Wilco gekocht en in november kwam de auto van mijn echtgenote niet door de apk. Weer een mooie auto uitgezocht uit het ruime assortiment en met Wilco zéér goede zaken gedaan. Ik ben meer dan tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Rotterdam

13-11-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ongeveer een half jaar geleden heb ik daar mijn Golf Plus gekocht een prachtige en goede auto . Nu kreeg ik de laatste weken last met condens in me rechter koplamp .
Eerste keer netjes nagekeken en hersteld , helaas bleek dit niet het probleem op te lossen .Mijn auto was nu ongeveer 2.5 maand uit de garantie en toch een mail gezonden met het probleem. En we hebben gelijk een afspraak gemaakt . Ik mocht vandaag 13-11-2017 langs komen . Nu ik kreeg een nieuwe koplamp zonder problemen of te zeggen : ja dit is voor eigen rekening , nee hoor gewoon netjes met een lekkere bak koffie gemaakt . Dit noem ik nu eens service en gewoon doen wat je beloofd ! Heel veel Thanks en ik raad iedereen aan om daar zijn auto te kopen .
Thanks Adriaan en je monteurs voor deze geweldige Service ,

met vriendelijke groet ,

DHR . D. Bovekerk
Rotterdam


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Geleen

03-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service. Wilko kwam mij bij het station ophalen. Zeer prettig zaken met hem doen. Zeer ter zake kundig


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Rotterdam

07-10-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie auto gekocht,fijn geholpen door Wilco,spoiler is prachtig gespoten zoals afgesproken,gasveren kapot van de achterklep,1 belletje en het werd gelijk geregeld zonder dat ze beginnen te zeiken over wel of geen garantie ,SUPERRRR


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Rotterdam

07-10-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie auto gekocht,fijn geholpen door Wilco,spoiler is prachtig gespoten zoals afgesproken,gasveren kapot van de achterklep,1 belletje en het werd gelijk geregeld zonder dat ze beginnen te zeiken over wel of geen garantie ,SUPERRRR


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Amsterdam

29-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs hebben we een mooie Opel Corsa aangeschaft bij Terlouw. We zijn erg vriendelijk en correct geholpen door Wilco. De auto kreeg netjes een grote beurt mee en een paar kleine reparaties. Omdat we geen auto hadden zijn we voor het ophalen van de auto van het treinstation Gouda opgehaald, super fijne service! Na een aantal dagen bleken de ruitenwissers flink versleten, deze zijn zonder extra kosten snel vervangen. Ik kan Terlouw van harte aanbevelen. Betrouwbaar en klantgericht.


Ja, ik beveel dit aan

C uit Den Haag

14-08-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bijzonder prettige wijze van klantbeleving. Uiterst vriendelijk en correct geholpen en geadviseerd door Wilco. Veel aandacht voor klant en product goede service. Fijne auto gekocht. Zijn er super blij mee. Top !!!! Bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een paar maanden geleden een fraaie Volvo S60 gekocht. Contact verliep prettig en zakelijk en correct. De showroom is keurig. Opleverafspraken waren duidelijk en werden nagekomen. Later nog advies gekregen en langs geweest voor monteren van nieuwe wielen (andere velgen). Dit werd zonder kosten gedaan!

De auto is precies wat beloofd - dus ik ben tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit Tilburg

14-05-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: in 2016 een blauwe volvo 740 gekocht uit 1989.
Zeer tevreden over de verkoop, het geduld en klantvriendelijkheid en persoonlijke service en ontvangst. Auto stond zonder garantie te koop, maar bij de koop toch met garantie meegekregen wat erg prettig is. De auto mooi rijklaar gemaakt en ze hebben zelfs plaatwerk opgeknapt en meerdere reparaties voor het afleveren. Zeer tevreden weggereden en nog steeds heerlijk rijdend en wel en trots op de auto. Top autobedrijf!


Ja, ik beveel dit aan