Beoordelingen Autobedrijf Terlouw B.V.

9,6
54 beoordelingen
  • Service 9,8
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 54 beoordelingen

Bert uit Rotterdam

07-10-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie auto gekocht,fijn geholpen door Wilco,spoiler is prachtig gespoten zoals afgesproken,gasveren kapot van de achterklep,1 belletje en het werd gelijk geregeld zonder dat ze beginnen te zeiken over wel of geen garantie ,SUPERRRR


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Rotterdam

07-10-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie auto gekocht,fijn geholpen door Wilco,spoiler is prachtig gespoten zoals afgesproken,gasveren kapot van de achterklep,1 belletje en het werd gelijk geregeld zonder dat ze beginnen te zeiken over wel of geen garantie ,SUPERRRR


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Amsterdam

29-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs hebben we een mooie Opel Corsa aangeschaft bij Terlouw. We zijn erg vriendelijk en correct geholpen door Wilco. De auto kreeg netjes een grote beurt mee en een paar kleine reparaties. Omdat we geen auto hadden zijn we voor het ophalen van de auto van het treinstation Gouda opgehaald, super fijne service! Na een aantal dagen bleken de ruitenwissers flink versleten, deze zijn zonder extra kosten snel vervangen. Ik kan Terlouw van harte aanbevelen. Betrouwbaar en klantgericht.


Ja, ik beveel dit aan

C uit Den Haag

14-08-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bijzonder prettige wijze van klantbeleving. Uiterst vriendelijk en correct geholpen en geadviseerd door Wilco. Veel aandacht voor klant en product goede service. Fijne auto gekocht. Zijn er super blij mee. Top !!!! Bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een paar maanden geleden een fraaie Volvo S60 gekocht. Contact verliep prettig en zakelijk en correct. De showroom is keurig. Opleverafspraken waren duidelijk en werden nagekomen. Later nog advies gekregen en langs geweest voor monteren van nieuwe wielen (andere velgen). Dit werd zonder kosten gedaan!

De auto is precies wat beloofd - dus ik ben tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit Tilburg

14-05-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: in 2016 een blauwe volvo 740 gekocht uit 1989.
Zeer tevreden over de verkoop, het geduld en klantvriendelijkheid en persoonlijke service en ontvangst. Auto stond zonder garantie te koop, maar bij de koop toch met garantie meegekregen wat erg prettig is. De auto mooi rijklaar gemaakt en ze hebben zelfs plaatwerk opgeknapt en meerdere reparaties voor het afleveren. Zeer tevreden weggereden en nog steeds heerlijk rijdend en wel en trots op de auto. Top autobedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Den Haag. uit 's-Gravenhage

13-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super geholpen door wilco een GTI gekocht heel blij zeer vertrouwelijk en zeer warme mensen. Ben heel blij met me aankoop. DANKJEWEL Wilco.! Eerlijke mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Den Haag. uit 's-Gravenhage

13-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super geholpen door wilco een GTI gekocht heel blij zeer vertrouwelijk en zeer warme mensen. Ben heel blij met me aankoop. DANKJEWEL Wilco.! Eerlijke mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Marco

01-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede service leuke mensen die weten waar ze het over hebben vandaag een auto aangeschaft.
Omdat er nog een trekhaak gemonteerd moet worden en ik tijdelijk zonder auto zit werd mij een leen auto aangeboden. Bedankt Wilco


Ja, ik beveel dit aan

Eduard en Nancy uit Waddinxveen.

07-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nog geen auto gekocht daar op dit moment. We zijn er mee bezig maar het feit dat de verkoper zich wel vier keer verontschuldigde dat hij een spijkerbroek aan had zegt ons genoeg. Je hoeft van ons geen pak aan te hebben om een auto te verkopen.
Komt bij ons zeer betrouwbaar over.
Even alles op een rijtje zetten en dan de knoop doorhakken.


Ja, ik beveel dit aan