Beoordelingen Autobedrijf Terlouw B.V.

9,6
46 beoordelingen
  • Service 9,8
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 46 beoordelingen

Marco

01-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede service leuke mensen die weten waar ze het over hebben vandaag een auto aangeschaft.
Omdat er nog een trekhaak gemonteerd moet worden en ik tijdelijk zonder auto zit werd mij een leen auto aangeboden. Bedankt Wilco


Ja, ik beveel dit aan

Eduard en Nancy uit Waddinxveen.

07-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nog geen auto gekocht daar op dit moment. We zijn er mee bezig maar het feit dat de verkoper zich wel vier keer verontschuldigde dat hij een spijkerbroek aan had zegt ons genoeg. Je hoeft van ons geen pak aan te hebben om een auto te verkopen.
Komt bij ons zeer betrouwbaar over.
Even alles op een rijtje zetten en dan de knoop doorhakken.


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit nootdorpselandingslaan

22-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 22/12/2016
onze aangekochte ford mondeo opgehaald 5 dagen er voor proefrit gemaakt goede prijs voor volvo terug gekregen,op dit moment zeer tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Gregor uit Moordrecht

22-09-2016
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Wat kleine reparaties laten doen bij hen (versleten antenne, ruitenwissers) . Altijd snelle service, ik betaalde alleen materiaal en werd er door hen snel op gezet. Veel goedkoper dan de prijsindicatie bij de merk garage.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

22-06-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Druten

17-05-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In januari 2015 heb ik een Opel Insignia 2.0CITD gekocht bij Auto Terlouw, die keurig afgeleverd werd.
In de garantieperiode begaf de accu het. Contact opgenomen met Terlouw en omdat ik zo’n anderhalf uur rijden van de garage woon, zijn we overeengekomen dat ik de accu bij ons in de buurt kon laten vervangen en daarvoor € 150,- vergoed zou krijgen. (ivm inkoopprijs , volledig te begrijpen) Ik vond dit een heel mooie oplossing. Toen ik Auto Terlouw mailde met een ingescande rekening van € 230, hebben ze , ondanks dat ik vroeg om de overeengekomen € 150 over te maken, het volledige bedrag overgemaakt.
Toen de distrubitieriem vervangen moest worden heb ik geen moment getwijfeld en heb ik de auto naar Terlouw gebracht. 9 maanden en 35.000km later heeft de distubitieriem het begeven. De auto werd afgesleept naar Auto Terlouw afgesleept door de ANWB. Na contact te hebben gehad met Terlouw werd mij verteld dat mij geen blaam trof en dat ze dit op gingen lossen. Dan verwacht je een of andere coulance maar tot mijn vreugde werd mij verteld dat er geen kosten waren. De garage vertelde mij dat dit niet mocht gebeuren. Dit maak je in de huidige tijd toch maar weinig mee.
Auto Terlouw, nogmaals heel hartelijk bedankt voor jullie geweldige service.


Ja, ik beveel dit aan

karel uit leiderdorp

13-03-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: heel goed


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Zoetermeer

18-02-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Had nog niet van Terlouw gehoord toen ik op internet een mooie occasion zag. Mede vanwege ervaringen hier een afspraak gemaakt om te komen kijken. Heel vriendelijk en professioneel ontvangen en te woord gestaan. Na een proefrit gemaakt te hebben en een (onrustig) nachtje slaap, was het voor ons een uitgemaakte zaak. Toevallig morgen terug voor service omdat de auto behoorlijk naar rechts trekt. Ze trekken er in ieder geval goed de tijd voor uit en stellen een leenauto ter beschikking. Ik ga er dus vanuit dat het met de service ook wel snor zit.


Ja, ik beveel dit aan

Flip uit Breda

13-02-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanuit Breda komende heb ik bij Terlouw een auto gekocht. Via internet kwam ik bij Terlouw uit en na 2 korte telefoontjes en 1 keer gaan kijken heb ik daar een auto gekocht. Prima koop, prima service, prima prijs en: betrouwbaar !!!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Den Haag

31-10-2015
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service en erg vriendelijk!
Er wordt tijd gemaakt voor de klant en helpen direct bij problemen.
Fantastisch!


Ja, ik beveel dit aan