Beoordelingen Autobedrijf Terlouw B.V.

9,6
51 beoordelingen
  • Service 9,8
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 51 beoordelingen

C uit Den Haag

14-08-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bijzonder prettige wijze van klantbeleving. Uiterst vriendelijk en correct geholpen en geadviseerd door Wilco. Veel aandacht voor klant en product goede service. Fijne auto gekocht. Zijn er super blij mee. Top !!!! Bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een paar maanden geleden een fraaie Volvo S60 gekocht. Contact verliep prettig en zakelijk en correct. De showroom is keurig. Opleverafspraken waren duidelijk en werden nagekomen. Later nog advies gekregen en langs geweest voor monteren van nieuwe wielen (andere velgen). Dit werd zonder kosten gedaan!

De auto is precies wat beloofd - dus ik ben tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit Tilburg

14-05-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: in 2016 een blauwe volvo 740 gekocht uit 1989.
Zeer tevreden over de verkoop, het geduld en klantvriendelijkheid en persoonlijke service en ontvangst. Auto stond zonder garantie te koop, maar bij de koop toch met garantie meegekregen wat erg prettig is. De auto mooi rijklaar gemaakt en ze hebben zelfs plaatwerk opgeknapt en meerdere reparaties voor het afleveren. Zeer tevreden weggereden en nog steeds heerlijk rijdend en wel en trots op de auto. Top autobedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Den Haag. uit 's-Gravenhage

13-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super geholpen door wilco een GTI gekocht heel blij zeer vertrouwelijk en zeer warme mensen. Ben heel blij met me aankoop. DANKJEWEL Wilco.! Eerlijke mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Den Haag. uit 's-Gravenhage

13-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super geholpen door wilco een GTI gekocht heel blij zeer vertrouwelijk en zeer warme mensen. Ben heel blij met me aankoop. DANKJEWEL Wilco.! Eerlijke mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Marco

01-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede service leuke mensen die weten waar ze het over hebben vandaag een auto aangeschaft.
Omdat er nog een trekhaak gemonteerd moet worden en ik tijdelijk zonder auto zit werd mij een leen auto aangeboden. Bedankt Wilco


Ja, ik beveel dit aan

Eduard en Nancy uit Waddinxveen.

07-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nog geen auto gekocht daar op dit moment. We zijn er mee bezig maar het feit dat de verkoper zich wel vier keer verontschuldigde dat hij een spijkerbroek aan had zegt ons genoeg. Je hoeft van ons geen pak aan te hebben om een auto te verkopen.
Komt bij ons zeer betrouwbaar over.
Even alles op een rijtje zetten en dan de knoop doorhakken.


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit nootdorpselandingslaan

22-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 22/12/2016
onze aangekochte ford mondeo opgehaald 5 dagen er voor proefrit gemaakt goede prijs voor volvo terug gekregen,op dit moment zeer tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Gregor uit Moordrecht

22-09-2016
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Wat kleine reparaties laten doen bij hen (versleten antenne, ruitenwissers) . Altijd snelle service, ik betaalde alleen materiaal en werd er door hen snel op gezet. Veel goedkoper dan de prijsindicatie bij de merk garage.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

22-06-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan