Beoordelingen Autobedrijf Tettero

9,3
76 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 76 beoordelingen

B

28-03-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: TOP! Had sleutels in de auto laten liggen, met de deur op slot. Binnen een half uur was de monteur en opende vakkundig mijn deur. Geen rekening gehad, hoe bijzonder.


Ja, ik beveel dit aan

Yusuf Ali uit Den Haag

16-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik vindt dit de beste auto bedrijf die ik ken. Ze zijn altijd eerlijk tegen je en helpen je met adviezen, u kan een leen auto mee krijgen , ik kom er al paar jaar en ga hier nooit weg. Top service roy en jou team natuurlijk


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Den Haag

04-12-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Uitstekend. Kennis van zaken, klantvriendelijk en een schappelijke prijs zorgen ervoor dat ik al jaren klant ben.


Ja, ik beveel dit aan

H uit Zoetermeer

30-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Tettero biedt een hele goede service waarbij ze de klant centraal zetten.


Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Den Haag

02-10-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

frans uit den haag

02-10-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede service en advies hoe het betaalbaar te repareren en staat altijd klaar als er iets tussentijds gefikst moet worden.


Ja, ik beveel dit aan

R. uit Den Haag

10-09-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn ervaring met dit bedrijf is uitstekend ik raad men aan om bij Tettero hun auto te laten keuren of voor een reparatie te brengen. Eerlijk en vakmanschap en goedkoop.


Ja, ik beveel dit aan

Matthieu uit Voorburg

07-09-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een klantvriendelijk bedrijf dat nauwkeurig alle onderhoud aan de auto doet. Vriendelijk personeel, goede communicatie en goed vakmanschap!


Ja, ik beveel dit aan

Jules uit Den Haag

02-09-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: 4 nieuwe banden+remblokken onder mijn Fiat sportwagen, gratis leenauto mee, gewoon super-service voor billijk prijsje...
Kan deze garage van harte aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Takes

25-08-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kom er al jaren en mijn kinderen hebben bij Roy ook een auto gekocht, super.tevreden. goede.service


Ja, ik beveel dit aan