Beoordelingen Autobedrijf Tettero

9,2
64 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 64 beoordelingen

Fred uit DEN HAAG

23-02-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom al jaren bij deze garage en de wijze waarop je als klant benaderd wordt, de extra service en persoonlijke benadering zorgen er voor dat ik dit bedrijf al bij meerdere vrienden en bekenden met succes aangeraden heb.


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Den Haag

16-01-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer vriendelijke mensen, veel ervaring en kennis en willen meedenken met de klant.
Voldoet volledig aan de verwachtingen en ga er de volgende keer weer heen.


Ja, ik beveel dit aan

Nout uit Den Haag

11-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima garage in nabijheid van Den Haag Centraal.
Vakkundig, betrouwbaar, doet wat er wordt gezegd.


Ja, ik beveel dit aan

Anne uit Nootdorp

19-12-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Als je al meer dan 30 jaar bij dezelfde autobedrijf komt dan zit het wel goed toch eerlijkheid, vriendelijk top ga zo door firma Tettero.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Leiden

15-12-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al 7 jaar klant.
Goede en deskundige service voor een marktconforme prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick en Marjolein uit Den Haag

08-12-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een topbedrijf!! Alles is mogelijk, komen de kosten toch hoger uit wordt er altijd contact met ons opgenomen!! Vriendelijke mensen, het voelt als een familiebedrijf!!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Bergschenhoek

06-12-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Je hebt pech met de auto, je kunt meteen komen, en ze helpen je direct.
En nog dezelfde dag de auto weer terug


Ja, ik beveel dit aan

Coen uit Voorburg

28-04-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben uitermate tevreden en gelukkig met garage Tettero. Een pareltje van vriendelijkheid. Eerlijk en vakkundig hebben ze mij en mijn auto geholpen. Duidelijke communicatie en snel geregelde afspraken, super! De kosten zijn zeer redelijk en overzichtelijk zonder verrassingen, ik ben zelfs gratis en vrijwel onmiddellijk van mijn schakelproblemen afgeholpen laatst. "Even wat vastgemaakt en de kabels opnieuw gesteld". Deze mensen worden niet rijk, maar wel heel gelukkig :-) En mij maken ze ook heel gelukkig! Ik heb zelf geen verstand van auto's en voel me enorm vakkundig verzorgd bij deze garage. Awesome!


Ja, ik beveel dit aan

Coen uit Voorburg

29-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Eerlijk, duidelijk, en met zorg. En de prijs is prima! Ik kom graag vaker.


Ja, ik beveel dit aan

Joris uit Den Haag

20-03-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijn en deskundig bedrijf. Al meerdere keren geweest, houden zich altijd netjes aan afspraken en de kosten vallen ook altijd mee.


Ja, ik beveel dit aan