Beoordelingen Autobedrijf Tettero

9,3
72 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 72 beoordelingen

Kevin uit Den Haag

02-10-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

frans uit den haag

02-10-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede service en advies hoe het betaalbaar te repareren en staat altijd klaar als er iets tussentijds gefikst moet worden.


Ja, ik beveel dit aan

R. uit Den Haag

10-09-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn ervaring met dit bedrijf is uitstekend ik raad men aan om bij Tettero hun auto te laten keuren of voor een reparatie te brengen. Eerlijk en vakmanschap en goedkoop.


Ja, ik beveel dit aan

Matthieu uit Voorburg

07-09-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een klantvriendelijk bedrijf dat nauwkeurig alle onderhoud aan de auto doet. Vriendelijk personeel, goede communicatie en goed vakmanschap!


Ja, ik beveel dit aan

Jules uit Den Haag

02-09-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: 4 nieuwe banden+remblokken onder mijn Fiat sportwagen, gratis leenauto mee, gewoon super-service voor billijk prijsje...
Kan deze garage van harte aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Takes

25-08-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kom er al jaren en mijn kinderen hebben bij Roy ook een auto gekocht, super.tevreden. goede.service


Ja, ik beveel dit aan

Dwight uit Poeldijk

02-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik en mijn vrouw zijn elk via onze eigen weg bij Tettero uit gekomen. Ik omdat mijn garage iets niet kon, wat bij Tettero wel kon. Ik ben gebleven.
Voor het opschalen naar een ruimere auto, hebben wij Tettero gevraagd voor een type auto. Na een paar proefritten hebben we een keuze gemaakt. Wijnwilden wel met trekhaak en geblindeerde glas. Alles tot de puntjes verzorgd. Erg fijn gegaan allemaal. En voor mij belangrijk: een nette prijs.
Erg tervreden over Tettero.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Amersfoort

07-07-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al ruim 40 jaar bij deze garage voor aanschaf en onderhoud van mijn auto, door de kennis, vriendelijke en persoonlijke benadering beveel ik iedereen garage Tettero aan.


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit DEN HAAG

23-02-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom al jaren bij deze garage en de wijze waarop je als klant benaderd wordt, de extra service en persoonlijke benadering zorgen er voor dat ik dit bedrijf al bij meerdere vrienden en bekenden met succes aangeraden heb.


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Den Haag

16-01-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer vriendelijke mensen, veel ervaring en kennis en willen meedenken met de klant.
Voldoet volledig aan de verwachtingen en ga er de volgende keer weer heen.


Ja, ik beveel dit aan