Beoordelingen Autobedrijf Theo van der Heijden

9,2
268 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 268 beoordelingen

Robert uit Zwartewaal

25-05-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb in December 2017 een Mercedes C klasse gekocht van 3,5 jaar oud, en heb mijn 13 jaar oude VW Passat hierop ingeruild, ik kreeg 6 maanden bovag garantie, een nieuwe APK, nieuwe matten en een goed gevoel bij mijn aankoop.
Nu bijna een half jaar verder en bijna 15000 kilometer gereden te hebben kan ik wel zeggen dat ik zeer tevreden ben over mijn aankoop en de verleende service!


Ja, ik beveel dit aan

Serge uit Helvoirt

16-03-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Nemen gelijk alle tijd voor je, wanneer je ook komt.
Heel vriendelijk.
Zeer deskundig, duidelijke en goede prijzen.
Reparaties en onderhoud altijd super uitgevoerd.


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit 'S-Hertogenbosch

19-08-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit 'S-Hertogenbosch

19-08-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Titia uit Vught

18-07-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service, vertellen precies wat ze gaan doen en wat de kosten zullen zijn zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Top!


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit van Dun

29-05-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb zeer goede ervaring met dit bedrijf. Service en werk is hier prima


Ja, ik beveel dit aan

ben uit s,hertogenbosch

18-04-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zeer goede garage vakkundig personeel.staan altijd voor je klaar.top jongens ga zo door dan worden jullie vanzelf een keer beloond. velle groeten van een zeer tevreden klant ben franken.


Ja, ik beveel dit aan

Nelly uit Helvoirt

17-04-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Niets is teveel, ze denken met je mee en de service is top!!! Hier kan je met een gerust hart je auto achterlaten.


Ja, ik beveel dit aan

P. uit Biezenmortel

02-01-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goede ad-hoc pitstop-service bij monteren winterbanden!


Ja, ik beveel dit aan

Ingeborg uit Tilburg

21-11-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super service, aardig en behulpzaam. Ook als vrouw hier (eindelijk) niet het gevoel meer te betalen dan nodig is.
Zeker een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan