Beoordelingen Autobedrijf Theo van der Heijden

9,2
271 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 271 beoordelingen

Marijn uit S-Hertogenbosch

02-06-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Afgelopen november mijn bus gekocht bij autobedrijf van der Heijden waar ik zeer goed en persoonlijk geholpen werd.
Ook waren er toen ik de bus kwam ophalen nog enkele dingen vervangen die slecht aan het worden waren.
Nu kwam ik terug met een raar geluid als ik de airco aan zetten en had er geen fijn gevoel bij omdat we 2 weken voor onze vakantie zaten.
Ik kon meteen vrijdag avond langs komen en hebben ze meteen gekeken wat het kon zijn.
Maandag eind van de middag kon ik al langs komen en is de aircopomp vervangen en airco opnieuw gevuld.
Alles is weer goed en een fijne service.


Ja, ik beveel dit aan

appie uit didam

21-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaring en ook zeer goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Jasmijn uit Tilburg

18-02-2019
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Geweldig geholpen, auto weer tip top in orde! Na jaren lang een ander garage bedrijf te hebben gehad voor mijn audi a3 gaf mijn gevoel de laatste tijd aan dat er dingen niet klopte, qua rekeningen, qua uitgevoerde werkzaam heden etc. Dus voor deze keer op aanraden van een vriendin bij dit bedrijf gekomen, leen auto gehad, auto is snel gemaakt incl uitleg en vooraf gaande een prijs indicatie! Aanrader dus! Met vooral dank aan jeroen!


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Zwartewaal

25-05-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb in December 2017 een Mercedes C klasse gekocht van 3,5 jaar oud, en heb mijn 13 jaar oude VW Passat hierop ingeruild, ik kreeg 6 maanden bovag garantie, een nieuwe APK, nieuwe matten en een goed gevoel bij mijn aankoop.
Nu bijna een half jaar verder en bijna 15000 kilometer gereden te hebben kan ik wel zeggen dat ik zeer tevreden ben over mijn aankoop en de verleende service!


Ja, ik beveel dit aan

Serge uit Helvoirt

16-03-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Nemen gelijk alle tijd voor je, wanneer je ook komt.
Heel vriendelijk.
Zeer deskundig, duidelijke en goede prijzen.
Reparaties en onderhoud altijd super uitgevoerd.


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit 'S-Hertogenbosch

19-08-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit 'S-Hertogenbosch

19-08-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Titia uit Vught

18-07-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service, vertellen precies wat ze gaan doen en wat de kosten zullen zijn zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Top!


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit van Dun

29-05-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb zeer goede ervaring met dit bedrijf. Service en werk is hier prima


Ja, ik beveel dit aan

ben uit s,hertogenbosch

18-04-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zeer goede garage vakkundig personeel.staan altijd voor je klaar.top jongens ga zo door dan worden jullie vanzelf een keer beloond. velle groeten van een zeer tevreden klant ben franken.


Ja, ik beveel dit aan