Beoordelingen Autobedrijf Theo van der Heijden

9,2
266 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 266 beoordelingen

Albert uit 'S-Hertogenbosch

19-08-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit 'S-Hertogenbosch

19-08-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Titia uit Vught

18-07-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service, vertellen precies wat ze gaan doen en wat de kosten zullen zijn zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Top!


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit van Dun

29-05-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb zeer goede ervaring met dit bedrijf. Service en werk is hier prima


Ja, ik beveel dit aan

ben uit s,hertogenbosch

18-04-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zeer goede garage vakkundig personeel.staan altijd voor je klaar.top jongens ga zo door dan worden jullie vanzelf een keer beloond. velle groeten van een zeer tevreden klant ben franken.


Ja, ik beveel dit aan

Nelly uit Helvoirt

17-04-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Niets is teveel, ze denken met je mee en de service is top!!! Hier kan je met een gerust hart je auto achterlaten.


Ja, ik beveel dit aan

P. uit Biezenmortel

02-01-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goede ad-hoc pitstop-service bij monteren winterbanden!


Ja, ik beveel dit aan

Ingeborg uit Tilburg

21-11-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super service, aardig en behulpzaam. Ook als vrouw hier (eindelijk) niet het gevoel meer te betalen dan nodig is.
Zeker een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Elles uit CROMVOIRT

19-11-2016
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: persoonlijk, klantvriendelijk, eerlijk, betrouwbaar


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Vlijmen

17-11-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zonder dat ik klant was, heeft Jeroen met mij ongeveer 15 min telefonisch geholpen met het uitzoeken van de juiste lambda sonde, zodat ik deze online kon bestellen en de reparatie zelf kon uitvoeren. Na 4 dagen de sonde in huis, heb ik mijn twijfels. Naar de garage gereden, sonde is gecontroleerd en gratis gemonteerd. Supper service , ik wordt hier vrolijk van thnx.


Ja, ik beveel dit aan