Beoordelingen Autobedrijf Theunissen B.V.

8,7
124 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 124 beoordelingen

Marcel uit Dronten

03-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na de aankoop van de auto bleken de banden behoorlijk te trillen op de snelweg vanwege een onbalans maar ze waren ook gecupd.
Na het melden zijn er 2 nieuwe achterbanden gemonteerd en stond er een leenauto klaar. Goede service dus!
Toen ik de auto weer ben gaan ophalen bleken de nieuwe achterbanden toch nog behoorlijk te trillen. Na controle bij een lokale garage bleek dat de banden na montage niet opnieuw waren gebalanceerd. Vervolgens gelijk laten balanceren en nu rijdt de auto uitstekend.
Ik ben tevreden maar een nacontrole in de werkplaats is toch een verbeterpuntje.


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Arnhem

28-09-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service, duidelijk in de communicatie en verder prettig personeel.


Ja, ik beveel dit aan

JK uit bekend

03-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: bijna 1 jaar geleden na een prettig zakelijk gesprek met een jonge verkoper BMW X1 aangeschaft prima auto toch kwam er in het voorjaar een probleem met de trekhaak wat na overleg keurig is opgelost


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

22-05-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ruim voldoende


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Ede

16-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-05-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

14-05-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Joyce uit Enkhuizen

14-05-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn autobedrijf! Goed van vertrouwen en eerlijk. Erg prettig ook dat er geen glibberige autoverkopers werken.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-05-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Deze Theunissen goed, maar let goed op in Apeldoorn is nog een autobedrijf theunissen en dat is aflegger. Verkoopt kapotte auto,s en reageert nergens meer op. LET OP WElke Theunissen u bekijkt.


Ja, ik beveel dit aan

Gaj-Hakkert uit ALMERE

19-04-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Peugeot rcz uit 2010 gekocht en heb 2650 euro boven de bovag advies verkoop betaald ivm lage kilometer stand dacht ik wel een goede deal te hebben [ dacht ] 15.750 euro betaald en 450 kilometer verder ging de auto in de noodloop ! Conclusie van Peugeot ; vervuilde motor en distributie ketting moet er af ! Theunissen wil het herstellen voor 1000 euro [ non conformiteits wet hebben ze niet van gehoord ] Ik laat het nu bij Peugeot doen voor 1400 euro en hou de eer aan mijzelf ! Ik heb gewoon pech gehad ! Overigens wel aardige verkopers en hele mooie auto,s .