Beoordelingen Autobedrijf Thijssen

9,3
37 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 37 beoordelingen

Erwin uit Den Bosch

27-03-2017
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Kom er al jaren voor onderhoud, nu voor nieuwe banden geweest bij dhr thijssen en ook weer netjes behandelt


Ja, ik beveel dit aan

Edward uit Grave

19-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In januari 2017 een bedrijfsauto gekocht.
Zeer nette auto voor een prima prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Stekkenberg

30-01-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede snelle service


Ja, ik beveel dit aan

Tanja uit Groesbeek

17-01-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk en behulpzaam te woord gestaan.


Ja, ik beveel dit aan

Ellen uit Lent

18-11-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Betrouwbaar bedrijf. Vriendelijk geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Mieke uit Groesbeek

28-09-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een man met de juiste kennis voor dit vak!
Behulpzaam, eerlijk en zeer klantvriendelijk. Met een ruim aanbod auto's en twee rechter handen ben je hier aan het juiste adres als het om auto's gaat!! Wij komen snel nog eens langs al is het maar voor de lekkere koffie!


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Mook

02-09-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij komen al jaren voor oa onderhoud bij Frank van autobedrijf Thijssen en onlangs onze Renault Twingo ingeruild voor een nieuwere versie vd Twingo. Zeer persoonlijk en prettig contact en goede betrouwbare service.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Horst

06-05-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik rijd nu al een half jaar zeer tevreden rond in mijn Toyota die ik gekocht heb bij autobedrijf Thijssen in Mook. Voordat ik de auto kocht (mijn eerste!) kreeg ik alle tijd voor een proefrit, uitleg en is de auto gezamenlijk bekeken (onder de motorkap en onder de auto). Omdat mijn auto al een jaartje ouder is en voor een zacht prijsje weg ging, was hij basic rijklaar gemaakt. Hierin was meneer Thijssen heel eerlijk. Er was een oliefilter en een paar banden vervangen.Tijdens mijn bezoek werd nog een accu en een aantal lampjes vervangen. Dat zat allemaal bij de prijs inbegrepen. Het eerlijke verhaal en de tijd die dhr. Thijssen nam, gaven mij een gevoel van vertrouwen, waardoor ik nog steeds met plezier in mijn auto rond rijd!


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Mook

21-04-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Autobedrijf Thijssen is een absolute aanrader!
Ong. 6 weken geleden heb ik mijn oude Nissan ingeruild op de aankoop van een gebruikte Suzuki.
Na een proefrit beviel de auto zozeer dat ik tot aankoop overging.
Een heerlijk en schoon autootje, nooit in gerookt, en voor mijn Nissan kreeg ik ook nog een leuk bedrag terug.
Toen ik de Suzuki ophaalde bleek dat het olie- en luchtfilter waren vernieuwd, tevens was een nieuwe accu geplaatst en op de voorwielen lagen nieuwe banden en dat alles zonder meerprijs.
Een (geluids) probleem met de trommelremmen een aantal weken later werd zonder kosten opgelost.
Een absolute topper!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-02-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: eerlijk en goed zoals het hoort!


Ja, ik beveel dit aan