Beoordelingen Autobedrijf Thijssen

9,4
50 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 50 beoordelingen

Anja uit Groesbeek

31-08-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Altijd zeer netjes behulpzaam


Ja, ik beveel dit aan

Ron en Monique uit Nijmegen

28-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettige eigenaar/verkoper, niet opdringerig maar gewoon zoals het hoort eerlijk.


Ja, ik beveel dit aan

Linda uit Nijmegen

20-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jochem uit Groesbeek

19-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jacqueline uit Cuijk

22-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gewoon goed! Goede service, er wordt fijn meegedacht. We zijn helemaal tevreden over de aanschaf bij garage thijssen


Ja, ik beveel dit aan

Jan B. uit Heijen. uit Heijen

17-07-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben al vaker een gebruikte auto bij Thijssen gekocht. Men heeft alle tijd bij de aankoop/proefrijden.
Eerlijke en uitgebreide uitleg over de auto.
Er wordt niets verdoezeld. We hebben nu de derde auto gekocht. Ook nu zijn we ervan overtuigd dat we weer een goede auto hebben. Kortom een eerlijk en zeer betrouwbaar adres om klant te zijn.


Ja, ik beveel dit aan

berry uit Nijmegen

14-07-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prettige ervaring ..... rustig en geen druk.


Ja, ik beveel dit aan

B. uit Boxmeer

29-06-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Autobedrijf Thijssen is een gemoedelijk familiebedrijfje, waar je nog eerlijk zaken kunt doen. Ik ben bij meerdere bedrijven geweest maar uiteindelijk gaven de "gemeende"klantvriendelijkheid en eerlijkheid de doorslag.
Ik heb mijn vorige auto voor een reƫel bedrag kunnen inruilen voor een Kia Rio van 2013.
Als klant weet je waar je aan toe bent. Gewoon geen gezeik en zaken doen.


Ja, ik beveel dit aan

Elske uit Heumen

28-06-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen week een mooie Volkswagen up gekocht bij Frans Thijssen. Frans is erg klantvriendelijk, recht voor zijn raap en geeft alle uitleg die je wil hebben. Nadat we overeengekomen waren over de prijs heeft hij de auto binnen een dag gekeurd en ik kon er dezelfde week nog mee weg rijden. Kortom een ontzettend fijne ervaring en ik zou anderen zeker aanbevelen een auto te kopen bij Frans Thijssen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

31-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: aantal maanden geleden een auto gekocht in het lagere prijssegment gekocht bij dit bedrijf. prima service en tot op heden een prima auto geleverd gekregen.


Ja, ik beveel dit aan