Beoordelingen Autobedrijf Thijssen

9,4
65 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 65 beoordelingen

Jan uit Nijmegen

30-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring met dit bedrijf is dat je uit de ruime keus je auto kunt kopen die bij je past. Voorop staat de fijne vakkundige behandeling.
Het was prettig zaken doen, zeker aan te bevelen


Ja, ik beveel dit aan

Bjorn uit Milsbeek

09-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne behulpzame mensen, zeer kundig en netjes


Ja, ik beveel dit aan

Ch uit Haps

13-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: auto gekocht werd zeer fijn geholpen voelt ook gelijk vertrouwd aan geen kwats verhaal gewoon zoals het is.


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Nijmegen

07-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zojuist mijn nieuwe gebruikte auto opgehaald. Zeer goede service en erg klantvriendelijk! Helemaal top!


Ja, ik beveel dit aan

Sabine uit Groesbeek

27-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: De ervaring is heel prettig.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Afferden

15-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Helemaal blij met de aankoop van een gebruikte auto bij dit bedrijf. Een eerlijk, deskundig en zeer klantvriendelijk bedrijf.De oneffenheden die korte tijd na de koop naar voren kwamen werden overeenkomstig afspraak GRATIS gemaakt.Top garage! Zeer aan te bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Mieke uit mook

11-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben Met Hr Thijssen gesproken over een andere occasion. Hebben hem verteld wat we ongeveer wilden en Hr Thijssen heeft binnen 2 weken de juiste auto gevonden die precies bij ons pastte, qua kleur, vermogen, deuren, en $$$. Als U ooit een andere 2de hands auto wilt hebben is dit een heel goed adres


Ja, ik beveel dit aan

Cynthia uit Groesbeek

02-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Top service.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Molenhoek

06-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk geholpen en met een vertrouwd gevoel de auto gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Milou uit Ottersum

06-07-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Helemaal blij met de aankoop van mijn autootje bij dit bedrijf! Eerlijk, deskundig en deze mannen zijn ook nog is erg vriendelijk en meedenkend. Dikke aanrader!


Ja, ik beveel dit aan