Beoordelingen Autobedrijf Thijssen

9,4
60 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 60 beoordelingen

Ton uit Afferden

15-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Helemaal blij met de aankoop van een gebruikte auto bij dit bedrijf. Een eerlijk, deskundig en zeer klantvriendelijk bedrijf.De oneffenheden die korte tijd na de koop naar voren kwamen werden overeenkomstig afspraak GRATIS gemaakt.Top garage! Zeer aan te bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Mieke uit mook

11-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben Met Hr Thijssen gesproken over een andere occasion. Hebben hem verteld wat we ongeveer wilden en Hr Thijssen heeft binnen 2 weken de juiste auto gevonden die precies bij ons pastte, qua kleur, vermogen, deuren, en $$$. Als U ooit een andere 2de hands auto wilt hebben is dit een heel goed adres


Ja, ik beveel dit aan

Cynthia uit Groesbeek

02-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Top service.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Molenhoek

06-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk geholpen en met een vertrouwd gevoel de auto gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Milou uit Ottersum

06-07-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Helemaal blij met de aankoop van mijn autootje bij dit bedrijf! Eerlijk, deskundig en deze mannen zijn ook nog is erg vriendelijk en meedenkend. Dikke aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Karel uit nijmegen

27-03-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs bij Frank Thijssen een Toyota yaris ( 2001) gekocht voor mijn dochter.
Na de proefrit is de auto op de brug gezet zodat hij goed bekeken en apk gekeurd kon worden. De oude accu werd vervangen door een nieuwe.

Toen kort na de koop een probleem met de uitlaat ontstond waren we net zo welkom als bij de koop van het voertuig.
Het stuk uitlaat werd kosteloos vervangen!
Hier dus geen vage verkoopbeloften maar een ouderwets goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Jonny uit Nijkerk

24-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via internet bij deze kleinschalige maar zeer klantvriendelijke garage een gebruikte auto gekocht. Correct en vriendelijk geholpen en de mails werden vlot en netjes beantwoord. Er wordt tijdens het bezoek aan de garage geen kletspraat verkocht en het gesprek verloopt op een rustige zeer zeker ongedwongen sfeer! Auto met nieuwe apk en nieuwe remblokken geleverd, heel netjes! En we zijn er nog even achter gekomen dat de wereld heel klein is ;-) Kortom een aanrader en wij schromen zeker niet om hier in de toekomst terug te keren.


Ja, ik beveel dit aan

Jacques uit Groesbeek

17-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf al meerdere auto's gekocht .
Auto met beurt en nieuwe remblokken mee gekregen .top dus!


Ja, ik beveel dit aan

Marianne uit Lent

16-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettige eigenaar/verkoper. Hij neemt de tijd, rustig en vertelt geen nonsens praatjes, maar is eerlijk en open in zijn advies. Goede service en komt afspraken na.


Ja, ik beveel dit aan

Laura uit Mook

25-09-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede en vriendelijke service. Komt afspraken na, is behulpzaam en meedenkend.


Ja, ik beveel dit aan