Beoordelingen Autobedrijf Thijssen

9,4
55 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 55 beoordelingen

Karel uit nijmegen

27-03-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs bij Frank Thijssen een Toyota yaris ( 2001) gekocht voor mijn dochter.
Na de proefrit is de auto op de brug gezet zodat hij goed bekeken en apk gekeurd kon worden. De oude accu werd vervangen door een nieuwe.

Toen kort na de koop een probleem met de uitlaat ontstond waren we net zo welkom als bij de koop van het voertuig.
Het stuk uitlaat werd kosteloos vervangen!
Hier dus geen vage verkoopbeloften maar een ouderwets goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Jonny uit Nijkerk

24-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via internet bij deze kleinschalige maar zeer klantvriendelijke garage een gebruikte auto gekocht. Correct en vriendelijk geholpen en de mails werden vlot en netjes beantwoord. Er wordt tijdens het bezoek aan de garage geen kletspraat verkocht en het gesprek verloopt op een rustige zeer zeker ongedwongen sfeer! Auto met nieuwe apk en nieuwe remblokken geleverd, heel netjes! En we zijn er nog even achter gekomen dat de wereld heel klein is ;-) Kortom een aanrader en wij schromen zeker niet om hier in de toekomst terug te keren.


Ja, ik beveel dit aan

Jacques uit Groesbeek

17-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf al meerdere auto's gekocht .
Auto met beurt en nieuwe remblokken mee gekregen .top dus!


Ja, ik beveel dit aan

Marianne uit Lent

16-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettige eigenaar/verkoper. Hij neemt de tijd, rustig en vertelt geen nonsens praatjes, maar is eerlijk en open in zijn advies. Goede service en komt afspraken na.


Ja, ik beveel dit aan

Laura uit Mook

25-09-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede en vriendelijke service. Komt afspraken na, is behulpzaam en meedenkend.


Ja, ik beveel dit aan

Anja uit Groesbeek

31-08-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Altijd zeer netjes behulpzaam


Ja, ik beveel dit aan

Ron en Monique uit Nijmegen

28-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettige eigenaar/verkoper, niet opdringerig maar gewoon zoals het hoort eerlijk.


Ja, ik beveel dit aan

Linda uit Nijmegen

20-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jochem uit Groesbeek

19-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jacqueline uit Cuijk

22-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gewoon goed! Goede service, er wordt fijn meegedacht. We zijn helemaal tevreden over de aanschaf bij garage thijssen


Ja, ik beveel dit aan