Beoordelingen Autobedrijf Thijssen

9,4
63 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,3
41 t/m 50 van 63 beoordelingen

Anoniem

21-07-2014
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Wouter uit Nijmegen

19-06-2014
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Guyri uit Wijchen

14-06-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week een auto bekeken, vriendelijke ontvangst. Na proefrit en wat herstelwerk, auto gekocht. Moest later terug voor wat gebreken, deze werden binnen de mogelijkheden naar tevredenheid opgelost. Goede service, klantvriendelijk, eerlijk zonder toestanden. Een kleine garage, maar geeft je als klant wel een betrouwbaar gevoel.


Ja, ik beveel dit aan

Mechteld uit 's-Hertogenbosch

28-04-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen week zeer vertrouwd, deskundig en fijn behandeld bij Frank (Thijssen Autobedrijf) bij de aanschaf van onze "nieuwe" gebruikte Volvo V70. Snel, vakkundig, eerlijk en gewoon klein bedrijf die op de juiste manier, servicegericht met hun klanten bezig zijn. No Nonsense, eerlijke antwoorden op vragen en geen bijkomende kosten voor rijklaar maken etc. Oude V70 kon ook zonder problemen ingewisseld worden.


Ja, ik beveel dit aan

Leonne uit Driebergen

24-02-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Autobedrijf Thijssen, Frank is betrouwbaar, hij doet zijn best voor je, hij komt na wat hij belooft en zonder poespas. Méér van dit soort bedrijven in Nederland, dan wordt een auto kopen (weer) een feestje.
Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Venlo

06-12-2013
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk en eerlijk.


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Ravenstein

09-09-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week auto gekocht en dit weekend opgehaald. Na de proefrit aangegeven dat ik een geluidje bij het rechter voorwiel hoorde. De auto werd onmiddellijk op de brug gezet en het probleempje ter plekke gecontroleerd en opgelost. Bij de auto zat geen 2e sleutel, maar deze is besteld. Het bedrijf is een klein eenmansbedrijf welke van vader op zoon is overgegaan, lekker onbekommerd zaken doen zonder fratsen.


Ja, ik beveel dit aan

Maikel uit Tilburg

01-09-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede service. Via internet er een auto gezien, die ik buiten de openingsuren kon komen bekijken. En een proefritje was ook geen probleem. Duidelijk en eerlijk verhaal bij de auto. Gekozen voor een meeneemprijs, toch werd de auto nog even goed nagekeken, door de wasstraat gedaan en wat benzine erin voor ik hem meenam. Ook werd eerlijk verteld dat de distributieriem op korte termijn moet worden vervangen en daarvoor kreeg ik ook nog eens een extra korting op de auto.

Al met al TOPSERVICE!


Ja, ik beveel dit aan

Noud

21-08-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Als ik in de toekomst weer een auto ga kopen, dan zal ik zeker kijken of Garage Frank Thijssen iets heeft staan. Dit is echt een bedrijf waar de klant centraal staat en waar je ook direct een goed gevoel hebt als je daar binnen stapt. Ik heb een mooie Suzuki Swift gekocht voor een redelijk prijs. De auto werd nog helemaal nagekeken en uit eigen beweging werden nog twee nieuwe banden gemonteerd. De banden waren mijns inziens nog redelijk, maar Frank vond het profiel (dat nog wettelijk voldoende was) niet goed genoeg om de auto zo af te leveren aan de klant. Verder alle filters vervangen, olie etc. Zelfs een klepje van de reservesleutel wat niet goed meer sloot werd ongevraagd vervangen. Bij de afgesproken prijs komen geen afleveringskosten. Dat maak je ook bijna nergens mee mee.. Ook garantie kan geregeld worden. Kort gezegd: een betrouwbaar bedrijf wat het Bovagloge dik verdient. Je wordt eerlijk en open behandeld. Geen poespas of verrassingen. Ik heb er 100 procent vertrouwen in dat, als er de komende tijd iets met mijn aankoop mis zou gaan, dit door Frank Thijssen op een goede manier wordt opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

erwin uit den bosch

10-08-2013
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: snel en correct en een goede service


Ja, ik beveel dit aan