Beoordelingen Autobedrijf Thijssen

9,4
65 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,4
51 t/m 60 van 65 beoordelingen

Noud

21-08-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Als ik in de toekomst weer een auto ga kopen, dan zal ik zeker kijken of Garage Frank Thijssen iets heeft staan. Dit is echt een bedrijf waar de klant centraal staat en waar je ook direct een goed gevoel hebt als je daar binnen stapt. Ik heb een mooie Suzuki Swift gekocht voor een redelijk prijs. De auto werd nog helemaal nagekeken en uit eigen beweging werden nog twee nieuwe banden gemonteerd. De banden waren mijns inziens nog redelijk, maar Frank vond het profiel (dat nog wettelijk voldoende was) niet goed genoeg om de auto zo af te leveren aan de klant. Verder alle filters vervangen, olie etc. Zelfs een klepje van de reservesleutel wat niet goed meer sloot werd ongevraagd vervangen. Bij de afgesproken prijs komen geen afleveringskosten. Dat maak je ook bijna nergens mee mee.. Ook garantie kan geregeld worden. Kort gezegd: een betrouwbaar bedrijf wat het Bovagloge dik verdient. Je wordt eerlijk en open behandeld. Geen poespas of verrassingen. Ik heb er 100 procent vertrouwen in dat, als er de komende tijd iets met mijn aankoop mis zou gaan, dit door Frank Thijssen op een goede manier wordt opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

erwin uit den bosch

10-08-2013
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: snel en correct en een goede service


Ja, ik beveel dit aan

Michelle uit Apeldoorn

19-06-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb bijna drie weken geleden hier een tweedehands auto gekocht. Voelde meteen vertrouwd aan en de service was prima. Proefrit maken werd niet moeilijk over gedaan en even op de brug zetten om eronder te kijken was ook geen probleem. Alles verder netjes afgehandeld tijdens lekker bakje koffie. Heb nu prima auto waar ik het volste vertrouwen in heb en zou in de toekomst ook zeker hier weer een auto kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Ruben uit Groesbeek

26-03-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettig en betrouwbaar


Ja, ik beveel dit aan

SGC Koerier Makkum uit Makkum (Fryslan)

27-02-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via internet contact gehad met dhr Thijssen en klonk vertrouwd. smorgens in de auto gestapt om de auto te gaan bekijken. Wat een fijne dorpse garage,een vertrouwde indruk. Contact met dhr Thijssen was net zo goed als via de telefoon. Wat je ziet is wat je krijgt, geen flauwekul gewoon eerlijke handel. Een prachtige VW T5 gekocht en meegenomen


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Groesbeek

26-02-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Sarina uit s-Hertogenbosch

06-10-2012
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jack uit Lelystad

11-07-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op mijn zoektocht naar een auto voor mijn vrouw bij Frank Thijssen terecht gekomen. De auto was zoals beschreven en na een korte proefrit was de keuze snel gemaakt. Over de prijs waren we het snel eens. Kenteken op naam zetten kan gewoon op kantoor bij dit bedrijf. Betaling ter plekke elektronisch via de bank geregeld en snel weer richting noorden. Dit bedrijf straalt vertrouwen uit.


Ja, ik beveel dit aan

willem uit rosmalen

11-07-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer aardig en eerlijk personeel. heb hier een mooie auto gekocht, prijs kwaliteit verhouding is gewoon goed hier......


Ja, ik beveel dit aan

job uit beuningen

04-06-2012
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan