Beoordelingen Automotions Tigchelaar Breda

8,1
1916 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 7,6
1 t/m 10 van 1916 beoordelingen

Eddy uit Breda

20-11-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Pierre uit Terheijden

19-11-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Putte

17-11-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service en goed en mee denkend personeel aan de balie en verder gewoon goed .


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Breda

14-11-2017
2,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Helaas een zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Afgelopen jaar een grote schadepost door een defect aan het koelvloeistofsysteem. Na veel storingsmeldingen is de radiateur toen vervangen en bleven de meldingen weg. Dit jaar werkte de verwarming niet. Diagnose: er bleek een slang te lekken in datzelfde koelvloeistofsysteem. Echter kwam er geen enkele storingsmelding. Schadepost 1500,- euro. Het bedrijf blijkt niet afdoende te kunnen verklaren waarom er dit keer geen storingsmelding kwam en dat deze schade geen vervolgschade is van onzorgvuldig handelen de keer ervoor. De suggestie dat er wellicht onzorgvuldig is gehandeld leidt tot een, zachts gezegd, weinig professionele reactie. Ook de reactie van de klantenservice is teleurstellend. Geen excuses voor de slechte communicatie en een verwijzing terug naar de werkplaats. Dit soort schimmige praktijken en 'van het kastje naar de muur' sturen verwacht je alleen bij louche autobedrijven. Helaas geen automotions meer voor mij, jammer want ik heb altijd graag Opel gereden.


Sef uit Breda

13-11-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer vriendelijke en technisch duidelijke en begrijpelijke uitleg van de APK-keuring.
Tussentijdse melding dat de accu vervangen wordt.
Zeer klantvriendelijk!


Ja, ik beveel dit aan

Herwin uit Teteringen

08-11-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: het was wel enigszins koud in de showroom, waar ik op de beurt heb gewacht


Ja, ik beveel dit aan

S uit St. Willebrord

06-11-2017
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer professionele hulp en advies gekregen van de heren achter de receptie balie van de werkplaats. Ook spreekt men de mensen per telefoon heel netjes aan.
Ik woon zelf nabij Tigchelaar Etten-Leur maar door telefonisch contact met de werkplaats chef gehad te hebben was mijn keuze duidelijk direct na Breda te gaan. Men sprak erg on geintereseerd en met plat brabants dialect.. Nogmaals complimenten voor Tigchelaar Breda!


Ja, ik beveel dit aan

Roger uit Breda

05-11-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Voor de grote beurt ben ik prima geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Breda

05-11-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: we worden altijd vriendelijk te woord gestaan en vriendelijk geholpen met uitleg waarom men even moet wachten.
Deskundigheid is goed.
en ja, de prijs van reparatie is in veel gevallen hoog maar verklaarbaar. voor een particulier is het 'gewoon' prijzig om je eigen auto goed te onderhouden.


Ja, ik beveel dit aan

C uit Breda

04-11-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wordt er altijd prima geholpen. Vind alleen, maar dat is wellicht mijn perceptie, de prijzen aan de hoge kant.


Ja, ik beveel dit aan