Beoordelingen Autobedrijf Tiggelman B.V.

8,8
572 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 572 beoordelingen

Léonie uit Almere

16-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

franklin uit Almere

14-10-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Arend uit Almere-Buiten

12-10-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: De in het verleden uitgevoerde werkzaamheden zijn prima in orde, geen enkele discussie.
Ik wilde ook echter nog mijn remschijven en blokken laten vervangen en daarvoor mijn eigen aangekochte materialen inbrengen. Dat kon niet......??
Ik kan tegenwoordig zelfs bij een zeer inflexibel bedrijf als Kwikfit mijn eigen ingebrachte onderdelen laten inbouwen.
Lopen we inmiddels niet een heel stuk achter in de tijd?
Het tijdperk van internet....
Dat er geen garantie wordt verleend op zelf ingebrachte materialen dat snap ik natuurlijk.
Ik kies mijn reparatieparters op basis van hun deskundigheid op het vlak dat ik op dat moment nodig heb.
Automaat spoelen laat ik bij Tiggelman doen.
Andere werkzaamheden dus toch maar niet vanwege deze opstelling mbt zelf aangekochte onderdelen.

Jammer, maar wel de realiteit.
Mijn volgende klusje, monteren van LED stadslichten in mijn BMW ( zelf aangekocht ) gaat naar uw collega.
En de daar opvolgende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden dus ook.

Gemiste kans denk ik





Karin uit Almere

12-10-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super snelle service en ontzettend vriendelijk!


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Almere

06-10-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Als altijd, betrouwbaar, vriendelijk en doelgericht.


Ja, ik beveel dit aan

A. uit Almere

06-10-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super garage!


Ja, ik beveel dit aan

j uit ALMERE

06-10-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zeer goed


Ja, ik beveel dit aan

Tanja uit Almere

05-10-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top service


Ja, ik beveel dit aan

Chantal uit Almere

05-10-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Altijd gezellig en een nette service. Heldere uitleg wat er gedaan moet worden, keurige prijs. Zeker geen garage dat allerlei "mankementen vindt" aan de auto en dat moet maken. Bedankt weer mannen, autootje rijdt weer prima!


Ja, ik beveel dit aan

Wendy uit Almere

04-10-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: lekke band voor deur


Ja, ik beveel dit aan