Beoordelingen Autobedrijf Tiggeloven B.V.

8,5
221 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 221 beoordelingen

Anoniem

18-08-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Bredevoort

12-08-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: al jaren klant


Ja, ik beveel dit aan

clemens uit lichtenvoorde

06-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Elders

02-08-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik had een klein budget. Vroeg of ik de auto op de brug mocht bekijken. Ik had al gezien dat er een aantal plaatjes in de bodem gelast waren en dat de boel in de tectyl was gezet. Ik kreeg een ronduit grote mond van de eigenaar/verkoper.


Willem uit Bredevoort

29-07-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Louter positieve ervaring, klantvriendelijke benadering en het bedrijf is om de hoek en dat is ook heel fijn.


Ja, ik beveel dit aan

Gh uit Aalten

27-07-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Den Velde

17-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mag ik dat zeggen, goeie samenwerking? Prettig en vriendelijk dus. Aandacht voor het Vak, voor de auto én de klant.


Ja, ik beveel dit aan

Petra uit Maarheeze

09-07-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een vriendelijk no-nonsens bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Yvonne uit Aalten

07-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na jarenlang bij 'n onprettig autobedrijf te zijn geweest, is dit echt 'n verademing. Normale mensen, die je prettig bejegenen en met je meedenken.
Aangezien dit mijn eerste auto van dit bedrijf is, kan ik nog geen neutraal oordeel geven over de service en de deskundigheid. Vandaar de negens....en (nog) geen tienen.


Ja, ik beveel dit aan

Astrid uit Winterswijk

04-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk eerlijk en met een glimlach geholpen.


Ja, ik beveel dit aan