Beoordelingen Autobedrijf Tijink

8,6
26 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 26 beoordelingen

Dirk uit Enschede

04-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht. Prima bedrijf! Hele nette afhandeling.


Ja, ik beveel dit aan

Jermaine en Bianca uit RIDDERKERK

20-07-2016
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele slechte ervaring met Remon Tijink!
Dhr komt de gemaakte afspraken niet na. Reageert niet via de mail, doet aan de telefoon of hij iemand anders is. Een hele nare man!!!


Fam uit Rijssen

01-03-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een hartelijk en klantvriendelijk bedrijf. Super netjes alles afgehandeld. Een aanrader!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Fam. uit Lattrop

22-12-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima bedrijf, waar wij vanaf de oprichting van het bedrijf in Lattrop onze auto's in onderhoud hebben. Ze verlenen perfecte service en tegen een reƫle prijs. Ze komen gemaakte afspraken na. Is een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

01-11-2015
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In juni een tweedehands auto gekocht. We werden uiterst klantvriendelijk te woord gestaan en ondanks dat het in de avonduren was had men alle tijd voor ons. De auto werd na een complete servicebeurt, APK en zes maanden BOVAG garantie keurig afgeleverd. Na een aantal weken in de auto te hebben gereden liepen we tegen een paar probleempjes aan en deze werden meteen opgepakt. Een uitstekende service en we zijn zeer tevreden over dit autobedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Enschede

21-03-2015
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na al enkele maanden op zoek te zijn geweest naar een auto kwam ik een fantastische Audi a6 3.0l quattro (2003) tegen op internet.
Hij stond in de buurt en ik besloot te gaan kijken na een telefoontje.
Een hartelijk onthaal in Reutum en onder het genot van een bakje koffie even staan kijken bij de verschillende audi's en andere duitse auto's die er te koop stonden.

Na uitgebreid om de auto heen te hebben gelopen samen met de verkoper de onderhoudsgeschiedenis bekeken en onduidelijkheden zouden uitgezocht en terug gekoppeld worden.

De auto werd compleet met service beurt, apk, aircoservice en 6 maanden bovaggarantie afgeleverd. Daar bovenop had ik een aantal aandachtspunten bemerkt tijdens de proefrit (PDC die niet goed werkte en trilling in het stuur) en deze werden allemaal netjes afgewerkt door Tijink.

Na het ophalen van de auto direct veel kilometers gemaakt en 1200km verder kwam ik er achter dat de automaat niet lekker in z'n achteruit ging.
Direct diezelfde dag kon ik terugkomen en werd er gekeken naar het probleem.
Een sensor van de automaat bleek niet goed te functioneren en deze word een week later verwisseld, waarbij ik een leenauto krijg.

Werkelijk prima service, Tijink doet wat het aanbied en dat lijkt zeldzaam te zijn tegenwoordig.


Ja, ik beveel dit aan

rene uit denekamp

05-02-2015
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: gewoon goed


Ja, ik beveel dit aan

raymond en jose uit ootmarsum

20-12-2014
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gekeken naar een peugot 5008 ivm met aanschaf andere auto. Goed geholpen. Klantvriendelijk en goed advies


Ja, ik beveel dit aan

Jolien uit ENSCHEDE

23-11-2014
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service, vriendelijke en betrouwbare mensen. Onlangs een occasion gekocht, dit keer bij de nieuwe locatie in Reutum. Opnieuw een goede ervaring. Ook voor onderhoud ga ik zeker naar Autobedrijf Tijink!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

23-09-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan