Beoordelingen Autobedrijf Tip

9,2
19 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 19 beoordelingen

F. uit Velp

18-05-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren bij Autobedrijf Tip. Goede service, eerlijk advies en zeker niet te duur. Veel verstand van zaken en klantvriendelijk. Wat mij betreft een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

T. uit Elst

05-05-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij autobedrijf Tip een gebruikte auto gekocht, hierbij kreeg ik goed advies de toegezegde garanties komt men goed na.
Al met al zeer tevreden over de service en hoe men geholpen wordt.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit ARNHEM

07-07-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service en zeer deskundig. Gebruikte auto hier gekocht van perfecte kwaliteit en andere in onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Arnhem

28-12-2015
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Net en eerlijk bedrijf,al verschllende jaren in onderhoud,een dat bevalt prima,zeker een aanrader voor onderhoud van u auto


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Beuningen

25-08-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Via www.serviceright-autos.nl ingepland. Snel en prima resultaat van het poetsen van de koplampen.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis

14-12-2014
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via een collega is Autobedrijf Tip en Arnold me aanbevolen, nadat ik door de bomen het bos niet meer zag. Ten opzichte van mijn oude Peugeot dealer - waar ik eerst klant was - een verademing.

Arnold heeft me geholpen met de zoektocht naar een nieuwe occasion, waarbij hij de opties op een rij heeft gezet (inclusief de reparatie van mijn oude auto). Uiteindelijk heb ik de koop doorgehakt, samen een auto uitgezocht, waarna hij alles van A tot Z heeft geregeld en niet moeilijk deed bij een aantal aanvullende wensen van mijn kant (bijv. gratis inbouwen van bluetooth autoradio).

Kort samengevat, top service, meedenkend en duidelijke (prijs)afspraken.En niet onbelangrijk de auto bevalt nog super na ruim 10.000 kilometers, zonder klachten.

PS Ik heb deskundigheid 'maar' een 8 gegeven omdat na inbouw van mijn parkeersensoren ik nog een keer terug moest omdat deze nog niet helemaal goed werkte. Dit is vervolgens prima opgelost, waarbij ik gratis een leenauto kreeg.


Ja, ik beveel dit aan

piet uit elst

05-12-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jolanda uit Arnhem

29-11-2013
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service, vriendelijk personeel.

Zo blijft het leuk om auto te rijden!


Ja, ik beveel dit aan

Bryan uit Arnhem

23-04-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al 2 jaar de auto in onderhoud bij de garage, alles wordt goed en netjes uitgevoerd en ze weten goed wat de klant wil.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

01-09-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan