Beoordelingen Autobedrijf Tip

9,3
21 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 21 beoordelingen

Janny uit elst

13-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Deskundig, open, eerlijk en vooral geen verassingen achteraf! Onze Megane een oud besje loopt door de prima service als de beste!


Ja, ik beveel dit aan

Barbara uit Elst

12-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij zijn inmiddels al 13 jaar klant bij Arnold. We zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Klantvriendelijk, denkt goed mee over oplossingen en helpt direct bij vragen. We hebben onze auto bij hem in onderhoud en ook hebben we daar een occasion gekocht. Een goede afhandeling en een goede service!


Ja, ik beveel dit aan

F. uit Velp

18-05-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren bij Autobedrijf Tip. Goede service, eerlijk advies en zeker niet te duur. Veel verstand van zaken en klantvriendelijk. Wat mij betreft een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

T. uit Elst

05-05-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij autobedrijf Tip een gebruikte auto gekocht, hierbij kreeg ik goed advies de toegezegde garanties komt men goed na.
Al met al zeer tevreden over de service en hoe men geholpen wordt.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit ARNHEM

07-07-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service en zeer deskundig. Gebruikte auto hier gekocht van perfecte kwaliteit en andere in onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Arnhem

28-12-2015
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Net en eerlijk bedrijf,al verschllende jaren in onderhoud,een dat bevalt prima,zeker een aanrader voor onderhoud van u auto


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Beuningen

25-08-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Via www.serviceright-autos.nl ingepland. Snel en prima resultaat van het poetsen van de koplampen.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis

14-12-2014
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via een collega is Autobedrijf Tip en Arnold me aanbevolen, nadat ik door de bomen het bos niet meer zag. Ten opzichte van mijn oude Peugeot dealer - waar ik eerst klant was - een verademing.

Arnold heeft me geholpen met de zoektocht naar een nieuwe occasion, waarbij hij de opties op een rij heeft gezet (inclusief de reparatie van mijn oude auto). Uiteindelijk heb ik de koop doorgehakt, samen een auto uitgezocht, waarna hij alles van A tot Z heeft geregeld en niet moeilijk deed bij een aantal aanvullende wensen van mijn kant (bijv. gratis inbouwen van bluetooth autoradio).

Kort samengevat, top service, meedenkend en duidelijke (prijs)afspraken.En niet onbelangrijk de auto bevalt nog super na ruim 10.000 kilometers, zonder klachten.

PS Ik heb deskundigheid 'maar' een 8 gegeven omdat na inbouw van mijn parkeersensoren ik nog een keer terug moest omdat deze nog niet helemaal goed werkte. Dit is vervolgens prima opgelost, waarbij ik gratis een leenauto kreeg.


Ja, ik beveel dit aan

piet uit elst

05-12-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jolanda uit Arnhem

29-11-2013
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service, vriendelijk personeel.

Zo blijft het leuk om auto te rijden!


Ja, ik beveel dit aan