Beoordelingen Autobedrijf Tjeerdsma

8,8
309 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 309 beoordelingen

c uit nieuw weerdinge

25-04-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Spaarndam

25-04-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb hier een paar maanden geleden een Audi a4 avant gekocht, hele mooie auto om te zien en de prijs was ook netjes.
Nadat de auto gekocht was toch helaas na een paar weken wat problemen gekregen. Ik heb dit aangegeven bij Tjeerdsma en hebben dit probleem netjes onder garantie opgelost, en teven kosteloos vervangend vervoer geregeld.
Als het aan mij zou liggen mogen ze weer uitgeroepen worden tot Bovagbedrijf van het jaar! En ik zal zeker als ik weer voor een andere auto ga, eerst even kijken bij Tjeerdsma. Heb bij meerdere bedrijven auto’s gekocht maar daar was de klandizie en/of de garantie om te huilen.

m.v.g. Sander


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Valthe

23-04-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Trientje uit Nieuw weerdinge

19-04-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Prima


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Suzanne uit Nieuw weerdinge

31-03-2018
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Els uit Klijndijk

17-03-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer tevreden, ik werd snel geholpen en telefonisch op de hoogte gesteld van het probleem. Slang stuk, direct besteld en de volgende dag stond de auto netjes gewassen klaar.


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit Nieuw Weerdinge

16-03-2018
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

bert uit nw-weerdinde

02-03-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: voor noot geval altijt goed.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Tweede exloermond

23-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht.

Bij thuis komst een rare tik onder de motorkap vandaan. En rook.
Gelijk gebeld. Direct werdt er gezegd we komen eraan. 19:00 idd keurig bij ons thuis. Was een onderdeel idd kapot. Ze zouden het gaan regelen. De volgende dag gaf de auto een storing aan. Even gebeld had met het onderdeel te maken. Is direct besteld en de zelfde middag erin gezet zonder enig gedoe. Keurig geholpen en goede service. En wat de rook betreft de poetsesr waren heel Grondig te werk gegaan waardoor er poestmiddel is achter gebleven onder te motorkap.


Ja, ik beveel dit aan