Beoordelingen Autobedrijf Tomcars

8,7
36 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 36 beoordelingen

Bianca uit Geertruidenberg

11-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super service, alles goed besproken en in een mum van tijd geregeld. Goed gevoel als je daar binnenkomt. Onze oude bolide ingeruild en ook fat was super regeld. Geen gedoe.


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Leende

11-05-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kwam voor een 2e hands Megane, werd zeer vriendelijk te woord gestaan door Pim.
Na de testrit een prima inruilprijs gekregen, ook de mogelijkheid om alles daarna telefonisch en via mail af te handelen getuigt van uitstekende service.
Wat mij betreft zeker een bedrijf om in de toekomst terug te komen.


Ja, ik beveel dit aan

Gea uit Dordrecht

24-04-2019
2,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Beste heer de Bruyckere,

Het is inderdaad zo dat ik heel teleurgesteld ben in uw bedrijf, zeker omdat recensies van veel klanten heel goed zijn. Ik begrijp best dat u een klant die een auto wil kopen niet wilt laten gaan. Wat wij niet wisten, en u ons nu pas in uw reactie laat weten, is dat zo’n afspraak voor u vrijblijvend is, wat betekent dat u de auto gewoon aan een ander verkoopt als die zich eerder aandient dan dat wij de afspraak hebben gepland. U had tijdens het maken van de afspraak moeten zeggen dat zo’n afspraak geen zekerheid geeft dat u de auto niet eerder verkoopt, dan had ik zeer waarschijnlijk tegen u gezegd dat ik hem ongezien wilde kopen, afgaande op de advertentie en wat u mij tijdens ons gesprek vertelde, in plaats van een vrijblijvende bezichtigingsafspraak met u te maken, zo graag wilde ik die auto hebben! Zeker gezien de recensies van andere klanten, want uw bedrijf scoort goed in klantvriendelijkheid en service.
We hebben gelezen dat u juist graag op afspraak werkt en in de review van Charles uit Geldrop staat zelfs dat hij zeer te spreken is over het feit dat u afspraken nakomt.
Voor ons is een afspraak een afspraak. U heeft ons schijnzekerheid gegeven door gewoon een afspraak met ons te maken zonder te vermelden dat dit voor ons geen zekerheid geeft dat de auto tussentijds niet verkocht wordt.
Waarom belt u pas achteraf als u de auto al verkocht heeft? Op die manier word ik voor een voldongen feit geplaatst, ik heb geen keuze meer.
Wat u had moeten doen, en in het vervolg moet doen als u vergeet bij een bezichtingsafspraak te vermelden dat u zich het recht voorbehoudt om de auto vóór de gemaakte afspraak te verkopen is vóórdat u de auto verkocht aan die onverwachte klant, telefonisch contact opnemen met mij (de klant) en mij (de klant) de kans geven om de auto ongezien te kopen. Dan had ik (de klant) op dat moment nog een keuze gehad, ongezien kopen of niet het risico nemen en weten dat de auto aan een ander verkocht wordt.
In ieder geval is het nu voor iedereen die dit leest duidelijk dat een bezichtigingsafspraak geen zekerheid geeft dat de auto niet een paar uur voor je afspraak aan een ander verkocht wordt.

Met vriendelijke groet,
Gea Vos


Herman uit Boxtel

20-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mij eerste indruk was gelijk uitstekend. Wat een mooie showroom. Ben ook gelijk heel goed geholpen door de eigenaar Tom. Ik heb een hele mooie v50 gekocht van 2010.


Ja, ik beveel dit aan

G. uit Dordrecht

18-04-2019
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het heeft totaal geen zin om een afspraak te maken voor bezichtiging van een auto bij Tomcars, want de verkoper verkoopt de auto gewoon een paar uur ervoor aan iemand anders. Daarná!!! belt hij je dan op om te zeggen dat de auto waar je naar wilde komen kijken net verkocht is, terwijl je bijna startklaar staat om naar het bedrijf te rijden (afstand 1 uur). De verkoper gaat er al vanuit dat je niet komt opdagen. Op wie of wat kan je dan nog vertrouwen? Op een afspraak met Tomcars in ieder geval niet!


Marco uit Amersfoort

04-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer prettig , mooie nieuwe auto voor de prijs van een occasion .
Een 8 maanden terug een zo goed als nieuwe Peugeot 2008 gekocht.
Wat een heerlijke automaat


Ja, ik beveel dit aan

YVONNE uit Alkmaar

19-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Charles uit Geldrop

08-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik zocht een gebruikte Alfa Romeo 147 en kwam via internet bij Tomcars terecht. Bij Tomcars heb ik de Alfa Romeo 147 gevonden, die in alle opzichten aan mijn wensen voldeed. Ik ben zeer te spreken over Tom's klantvriendelijkheid en het nakomen van afspraken. Ik beveel Tomcars bij een ieder aan die een goede occasion of een nieuwe wagen wil aanschaffen.


Ja, ik beveel dit aan

Oscar

30-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer professioneel, sympathieke en gezellige ontvangst, goede inruil prijs en daarmee goede deal kunnen maken voor een zo goed als nieuwe Peugeot! Heel positief en blij met de auto en het aankoopproces. Heel veel succes en ik kom zeker terug in de toekomst!


Ja, ik beveel dit aan