Beoordelingen Autobedrijf Tomcars

8,7
25 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 25 beoordelingen

Dinesh uit Rotterdam

08-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede prijs en kwalitietsverhouding. Heb hier onlangs een nieuwe Nissan Qashqai (december 2017) gekocht en mijn oude auto ingeruild. Fantastische service van Tomcar. Als je overweegt een nieuwe auto te kopen, ga dan zeker bij Tomcars langs!


Ja, ik beveel dit aan

jan uit santpoort

08-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: tom is een fijne eerlijke verkoper zonder op te dringen en hanteert een eerlijke inruil prijs en heeft scherpe prijs met nieuwe auto .een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Amsterdam

06-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Tom heeft ons geholpen met het zoeken van een nieuwe auto. We zijn erg blij met hoe dat gegaan is en hebben veel vertrouwen in Tomcars. Hij heeft een eerlijke prijs gerekend en de auto in heel nette staat opgeleverd. Bovendien heeft hij ons goed advies gegeven over welke auto's niet te nemen en waarom niet.


Ja, ik beveel dit aan

Sandy uit Tilburg

05-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Perfecte goede en snelle service. Fijne communicatie en auto afgeleverd zoals afgesproken


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Rotterdam

05-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Het contact en de onderhandelingen verliepen zeer prettig. Tomcars is deskundig. Een goede verkoper zonder de welbekende opdringerigheid!


Ja, ik beveel dit aan

Willy en Thea uit Heesch

02-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super goed bedrijf. Ik had geen tijd komt Tom gewoon de aflevering thuis doen.
Super bedankt Tom we zijn heel blij met onze nieuwe Nissan Qash Qai


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Tilburg

02-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Hagestein

31-01-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig bedrijf. Tom doet zijn uiterste best om de klant tevreden te stellen met een goede service en communicatie. Heb bij hem mijn Nissan Qashqai ingeruild voor een nieuwe.


Ja, ik beveel dit aan

ron uit Amsterdam

07-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan