Beoordelingen Autobedrijf Tomcars

8,8
33 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 33 beoordelingen

Herman uit Boxtel

20-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mij eerste indruk was gelijk uitstekend. Wat een mooie showroom. Ben ook gelijk heel goed geholpen door de eigenaar Tom. Ik heb een hele mooie v50 gekocht van 2010.


Ja, ik beveel dit aan

G. uit Dordrecht

18-04-2019
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het heeft totaal geen zin om een afspraak te maken voor bezichtiging van een auto bij Tomcars, want de verkoper verkoopt de auto gewoon een paar uur ervoor aan iemand anders. Daarná!!! belt hij je dan op om te zeggen dat de auto waar je naar wilde komen kijken net verkocht is, terwijl je bijna startklaar staat om naar het bedrijf te rijden (afstand 1 uur). De verkoper gaat er al vanuit dat je niet komt opdagen. Op wie of wat kan je dan nog vertrouwen? Op een afspraak met Tomcars in ieder geval niet!


Marco uit Amersfoort

04-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer prettig , mooie nieuwe auto voor de prijs van een occasion .
Een 8 maanden terug een zo goed als nieuwe Peugeot 2008 gekocht.
Wat een heerlijke automaat


Ja, ik beveel dit aan

YVONNE uit Alkmaar

19-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Charles uit Geldrop

08-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik zocht een gebruikte Alfa Romeo 147 en kwam via internet bij Tomcars terecht. Bij Tomcars heb ik de Alfa Romeo 147 gevonden, die in alle opzichten aan mijn wensen voldeed. Ik ben zeer te spreken over Tom's klantvriendelijkheid en het nakomen van afspraken. Ik beveel Tomcars bij een ieder aan die een goede occasion of een nieuwe wagen wil aanschaffen.


Ja, ik beveel dit aan

Oscar

30-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer professioneel, sympathieke en gezellige ontvangst, goede inruil prijs en daarmee goede deal kunnen maken voor een zo goed als nieuwe Peugeot! Heel positief en blij met de auto en het aankoopproces. Heel veel succes en ik kom zeker terug in de toekomst!


Ja, ik beveel dit aan

TMJ uit DEN DUNGEN

30-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Dinesh uit Rotterdam

08-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede prijs en kwalitietsverhouding. Heb hier onlangs een nieuwe Nissan Qashqai (december 2017) gekocht en mijn oude auto ingeruild. Fantastische service van Tomcar. Als je overweegt een nieuwe auto te kopen, ga dan zeker bij Tomcars langs!


Ja, ik beveel dit aan

jan uit santpoort

08-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: tom is een fijne eerlijke verkoper zonder op te dringen en hanteert een eerlijke inruil prijs en heeft scherpe prijs met nieuwe auto .een aanrader


Ja, ik beveel dit aan