Beoordelingen Autobedrijf Tomcars

8,8
40 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 40 beoordelingen

Robert uit Hulsberg Zuid-Limburg

23-08-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een uitstekend bedrijf met super service. Via de mail contact gezocht mbt een proefrit en interesse in een (nieuw op papier 2 de hands) voertuig. Snelle reactie en een datum in kunnen plannen. Op de dag van de proefrit stond het voertuig netjes gewassen klaar en de medewerker was netjes op ons aan het wachten. We werden correct te woord gestaan en alle tijd werd genomen voor toelichting en uitleg. Na de proefrit kregen wij weer alle tijd en ruimte. Tomcars kwam met een riante inruilprijs. Besloten om tot koop over te gaan. In het gekochte voertuig zat een vlekje in de dak bekleding. Deze zou netjes door de poetser verwijderd worden. Een dag voor aflevering werden we gebeld. Het vlekje bleek niet te verwijderen. Mogelijk lijm vanuit de productie. Zonder vragen werd direct een ruime vergoeding aangeboden of de mogelijkheid om de koop te ontbieden. Op de dag van aflevering viel ons op dat er een stukje lak ontbrak op het dak van het voertuig. Nadat de medewerker dit zag werd wederom direct een oplossing geboden. Namelijk dat het dak opnieuw op kosten van het bedrijf gespoten werd. Hiervoor werd een afspraak gemaakt. Volgens afspraak kwam een chauffeur met een auto ambulance ons voertuig ophalen en werd er een leenauto achter gelaten. Dit terwijl wij op 2 uur rijden van het bedrijf wonen. 1.5 dag later hadden we ons voertuig netjes gespoten, gewassen en uitgezogen terug. Al met al een fantastisch bedrijf wat eerlijkheid en klantgerichtheid bieden. Tim en Tom bedankt voor jullie service! En geen adder onder het gras mbt aflever pakket ed !


Ja, ik beveel dit aan

Guus uit Oirschot

15-08-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Recent mijn derde auto bij Tom gekocht en zeker niet de laatste


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Berghem

02-08-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gekocht een jonge Peugeot partner goede service en vriendelijk geholpen komen hier zeker nog eens een auto kopen fam kempen berghem


Ja, ik beveel dit aan

Victor

09-07-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vandaag een prima service ervaren van Tomcars.
We stonden met een lege accu - vlak voor vertrek naar ons vakantie adres - en daarmee tevens ontregelde electronica van onze Ford C Max. Door Tom binnen een uur een nieuwe accu geregeld, geplaatst en auto opnieuw uitgelezen.
Prima service binnen de garantieperiode. TOP!

Victor


Ja, ik beveel dit aan

Bianca uit Geertruidenberg

11-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super service, alles goed besproken en in een mum van tijd geregeld. Goed gevoel als je daar binnenkomt. Onze oude bolide ingeruild en ook fat was super regeld. Geen gedoe.


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Leende

11-05-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kwam voor een 2e hands Megane, werd zeer vriendelijk te woord gestaan door Pim.
Na de testrit een prima inruilprijs gekregen, ook de mogelijkheid om alles daarna telefonisch en via mail af te handelen getuigt van uitstekende service.
Wat mij betreft zeker een bedrijf om in de toekomst terug te komen.


Ja, ik beveel dit aan

Gea uit Dordrecht

24-04-2019
2,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Beste heer de Bruyckere,

Het is inderdaad zo dat ik heel teleurgesteld ben in uw bedrijf, zeker omdat recensies van veel klanten heel goed zijn. Ik begrijp best dat u een klant die een auto wil kopen niet wilt laten gaan. Wat wij niet wisten, en u ons nu pas in uw reactie laat weten, is dat zo’n afspraak voor u vrijblijvend is, wat betekent dat u de auto gewoon aan een ander verkoopt als die zich eerder aandient dan dat wij de afspraak hebben gepland. U had tijdens het maken van de afspraak moeten zeggen dat zo’n afspraak geen zekerheid geeft dat u de auto niet eerder verkoopt, dan had ik zeer waarschijnlijk tegen u gezegd dat ik hem ongezien wilde kopen, afgaande op de advertentie en wat u mij tijdens ons gesprek vertelde, in plaats van een vrijblijvende bezichtigingsafspraak met u te maken, zo graag wilde ik die auto hebben! Zeker gezien de recensies van andere klanten, want uw bedrijf scoort goed in klantvriendelijkheid en service.
We hebben gelezen dat u juist graag op afspraak werkt en in de review van Charles uit Geldrop staat zelfs dat hij zeer te spreken is over het feit dat u afspraken nakomt.
Voor ons is een afspraak een afspraak. U heeft ons schijnzekerheid gegeven door gewoon een afspraak met ons te maken zonder te vermelden dat dit voor ons geen zekerheid geeft dat de auto tussentijds niet verkocht wordt.
Waarom belt u pas achteraf als u de auto al verkocht heeft? Op die manier word ik voor een voldongen feit geplaatst, ik heb geen keuze meer.
Wat u had moeten doen, en in het vervolg moet doen als u vergeet bij een bezichtingsafspraak te vermelden dat u zich het recht voorbehoudt om de auto vóór de gemaakte afspraak te verkopen is vóórdat u de auto verkocht aan die onverwachte klant, telefonisch contact opnemen met mij (de klant) en mij (de klant) de kans geven om de auto ongezien te kopen. Dan had ik (de klant) op dat moment nog een keuze gehad, ongezien kopen of niet het risico nemen en weten dat de auto aan een ander verkocht wordt.
In ieder geval is het nu voor iedereen die dit leest duidelijk dat een bezichtigingsafspraak geen zekerheid geeft dat de auto niet een paar uur voor je afspraak aan een ander verkocht wordt.

Met vriendelijke groet,
Gea Vos


Herman uit Boxtel

20-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mij eerste indruk was gelijk uitstekend. Wat een mooie showroom. Ben ook gelijk heel goed geholpen door de eigenaar Tom. Ik heb een hele mooie v50 gekocht van 2010.


Ja, ik beveel dit aan

G. uit Dordrecht

18-04-2019
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het heeft totaal geen zin om een afspraak te maken voor bezichtiging van een auto bij Tomcars, want de verkoper verkoopt de auto gewoon een paar uur ervoor aan iemand anders. Daarná!!! belt hij je dan op om te zeggen dat de auto waar je naar wilde komen kijken net verkocht is, terwijl je bijna startklaar staat om naar het bedrijf te rijden (afstand 1 uur). De verkoper gaat er al vanuit dat je niet komt opdagen. Op wie of wat kan je dan nog vertrouwen? Op een afspraak met Tomcars in ieder geval niet!


Marco uit Amersfoort

04-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer prettig , mooie nieuwe auto voor de prijs van een occasion .
Een 8 maanden terug een zo goed als nieuwe Peugeot 2008 gekocht.
Wat een heerlijke automaat


Ja, ik beveel dit aan