Beoordelingen Autobedrijf Tomcars

8,8
29 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 29 beoordelingen

Anoniem

10-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Charles uit Geldrop

08-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik zocht een gebruikte Alfa Romeo 147 en kwam via internet bij Tomcars terecht. Bij Tomcars heb ik de Alfa Romeo 147 gevonden, die in alle opzichten aan mijn wensen voldeed. Ik ben zeer te spreken over Tom's klantvriendelijkheid en het nakomen van afspraken. Ik beveel Tomcars bij een ieder aan die een goede occasion of een nieuwe wagen wil aanschaffen.


Ja, ik beveel dit aan

Oscar

30-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer professioneel, sympathieke en gezellige ontvangst, goede inruil prijs en daarmee goede deal kunnen maken voor een zo goed als nieuwe Peugeot! Heel positief en blij met de auto en het aankoopproces. Heel veel succes en ik kom zeker terug in de toekomst!


Ja, ik beveel dit aan

TMJ uit DEN DUNGEN

30-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Dinesh uit Rotterdam

08-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede prijs en kwalitietsverhouding. Heb hier onlangs een nieuwe Nissan Qashqai (december 2017) gekocht en mijn oude auto ingeruild. Fantastische service van Tomcar. Als je overweegt een nieuwe auto te kopen, ga dan zeker bij Tomcars langs!


Ja, ik beveel dit aan

jan uit santpoort

08-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: tom is een fijne eerlijke verkoper zonder op te dringen en hanteert een eerlijke inruil prijs en heeft scherpe prijs met nieuwe auto .een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Amsterdam

06-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Tom heeft ons geholpen met het zoeken van een nieuwe auto. We zijn erg blij met hoe dat gegaan is en hebben veel vertrouwen in Tomcars. Hij heeft een eerlijke prijs gerekend en de auto in heel nette staat opgeleverd. Bovendien heeft hij ons goed advies gegeven over welke auto's niet te nemen en waarom niet.


Ja, ik beveel dit aan

Sandy uit Tilburg

05-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Perfecte goede en snelle service. Fijne communicatie en auto afgeleverd zoals afgesproken


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Rotterdam

05-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Het contact en de onderhandelingen verliepen zeer prettig. Tomcars is deskundig. Een goede verkoper zonder de welbekende opdringerigheid!


Ja, ik beveel dit aan

Willy en Thea uit Heesch

02-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super goed bedrijf. Ik had geen tijd komt Tom gewoon de aflevering thuis doen.
Super bedankt Tom we zijn heel blij met onze nieuwe Nissan Qash Qai


Ja, ik beveel dit aan