Beoordelingen Autobedrijf Ton Wilbrink

9,4
84 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 84 beoordelingen

Joost uit Hoofddorp

28-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag mijn nieuwe (tweedehands) auto opgehaald. Prettige service en goede prijs/kwaliteits verhouding. Absoluut een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Camiel uit Wageningen

19-03-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super fijn bedrijf om een auto te kopen!
Eerlijke mensen
Eerlijke auto


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Apeldoorn

22-02-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik vind het een eerlijk en integer bedrijf. Ze brengen alleen de kosten in rekening als ze wat gemaakt hebben.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Alphen aan den Rijn

03-02-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed, deskundig bedrijf waar Service met een hoofdletter geschreven is.


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Apeldoorn

20-09-2017
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Schade aan mij Renault Clio hersteld. Ziet er zeer netjes uit!


Ja, ik beveel dit aan

Monique uit Oss

04-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nu mijn eerste 1000 kilometer er op zit even een ervaring delen.
Renault twingo gekocht op 12 mei 2017. Ervaring met dit bedrijf; afspraakbetrouwbaar en eerlijk met n goeie dosis humor!
Het was t ritje vanuit Brabant meer dan waard !


Ja, ik beveel dit aan

Diana uit T harde

18-02-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben vanmiddag doblo gekocht en daar zijn we blij mee. Afgelopen woensdag voor het eerst bij deze garage en gelijk goed gevoel bij. Bij binnenkomst gaven ze de ruimte om eerst zelf te kijken en daarna bakkie koffie en open en vriendelijke manier van communiceren en alles keurig geregeld. Vandaag was de auto klaar en ook nu weer alle tijd voor ons en legt ook alles goed uit. Ton bedankt en succes en topzaak


Ja, ik beveel dit aan

Mia uit Apeldoorn

17-02-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Het is een fantastisch Autobedrijf. Klantvriendelijk, behulpzaam. ( Treed niet details ), Ton weet wel wat ik bedoel. Staat altijd voor je klaar. Sta je met pech, je hoeft maar te bellen en dan word je auto kosteloos opgehaald. Wat ik ermee wil zeggen: heb je een nieuwe of tweede hands auto nodig, Ga naar dit autobedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Toon uit Apeldoorn

10-01-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klant vriendelijk, zeer snelle service


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Apeldoorn

07-10-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto midden in de nacht defect, wordt de volgende morgen opgehaald ,dus komt onverwachts bij Ton en Ed.
Geen Probleem, word gemaakt , erger nog zullen we uit voorzorg de rest ook even controleren en vervangen ,dus denken ze goed mee ! Ton en Ed stellen je gerust en dat zegt een hoop, deze twee mensen zijn mij een hoop waard en al eens eerder laten weten , ze zijn zo gek als een deur , maar een betere garage is er niet te vinden!!


Ja, ik beveel dit aan