Beoordelingen Autobedrijf Ton Wilbrink

9,4
79 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 79 beoordelingen

Monique uit Oss

04-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nu mijn eerste 1000 kilometer er op zit even een ervaring delen.
Renault twingo gekocht op 12 mei 2017. Ervaring met dit bedrijf; afspraakbetrouwbaar en eerlijk met n goeie dosis humor!
Het was t ritje vanuit Brabant meer dan waard !


Ja, ik beveel dit aan

Diana uit T harde

18-02-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben vanmiddag doblo gekocht en daar zijn we blij mee. Afgelopen woensdag voor het eerst bij deze garage en gelijk goed gevoel bij. Bij binnenkomst gaven ze de ruimte om eerst zelf te kijken en daarna bakkie koffie en open en vriendelijke manier van communiceren en alles keurig geregeld. Vandaag was de auto klaar en ook nu weer alle tijd voor ons en legt ook alles goed uit. Ton bedankt en succes en topzaak


Ja, ik beveel dit aan

Mia uit Apeldoorn

17-02-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Het is een fantastisch Autobedrijf. Klantvriendelijk, behulpzaam. ( Treed niet details ), Ton weet wel wat ik bedoel. Staat altijd voor je klaar. Sta je met pech, je hoeft maar te bellen en dan word je auto kosteloos opgehaald. Wat ik ermee wil zeggen: heb je een nieuwe of tweede hands auto nodig, Ga naar dit autobedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Toon uit Apeldoorn

10-01-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klant vriendelijk, zeer snelle service


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Apeldoorn

07-10-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto midden in de nacht defect, wordt de volgende morgen opgehaald ,dus komt onverwachts bij Ton en Ed.
Geen Probleem, word gemaakt , erger nog zullen we uit voorzorg de rest ook even controleren en vervangen ,dus denken ze goed mee ! Ton en Ed stellen je gerust en dat zegt een hoop, deze twee mensen zijn mij een hoop waard en al eens eerder laten weten , ze zijn zo gek als een deur , maar een betere garage is er niet te vinden!!


Ja, ik beveel dit aan

D. uit AMSTERDAM

15-11-2015
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig bedrijf waarbij er eerlijk wordt gecommuniceerd met de klant! Ton was een duidelijke persoon waar ik als Amsterdammer erg van houdt. Nu 1 week mijn tweedehands auto in mijn bezit en erg blij met mijn rit richting Apeldoorn!


Ja, ik beveel dit aan

p uit horst

14-11-2015
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanuit limburg voor de speciale auto. Goed geholpen. Zeer klantvriendelijk.Goede informatie. Heel blij mee.


Ja, ik beveel dit aan

francina uit nunspeet

30-09-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Hartelijk vertrouwd en ontzettend vriendelijk personeel! Super fijn geholpen en rijden nu naar huis in onze nieuwe auto!! Waar we ontzettend blij mee zijn!!


Ja, ik beveel dit aan

Linda uit Apeldoorn

11-07-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Fijn bedrijf met goed personeel dat verstand van zaken heeft!


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Apeldoorn

10-07-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima garage ,ze zijn prettig gestoord , en wat ze doen doen ze goed! Staan ook altijd klaar, Ton , Edwin , beteren heb ik in Apeldoorn niet kunnen vinden.


Ja, ik beveel dit aan