Beoordelingen Autobedrijf Tonnie van der Heijden B.V.

8,7
101 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 101 beoordelingen

Peter uit Tilburg

04-02-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na enige tijd zoeken op internet kwam ik een mooie Lexus CT200 Hybrid tegen. Aankoop en afwikkeling ging op een prettige manier, alle afspraken werden nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Ellen uit Ochten, Gelderland

09-12-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een dikke 10! Net bedrijf, mooie en nette auto's, flexibel en meedenkend. Kortom een aanrader als je bij dit bedrijf een auto wil kopen.
(Marc, bedankt!)


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Venlo

01-10-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-10-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: In eerste instantie hadden we een afspraak gemaakt om een auto te bekijken. Bij aankomst bleek een uur van te voren al iemand aanwezig die de auto ook heeft gekocht. Men had ons hierover wellicht telefonisch kunnen informeren. Toch verder gekeken en uit het ruime aanbod een andere keuze gemaakt. Verdere afhandeling van onze aankoop was prima en de service uitstekend en klantgericht.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-09-2016
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer slechte ervaring met dit auto bedrijf!
Ze beloven je om een offerte te maken van een gebruikte auto!
Vervolgens hoor je 2 dagen niets en kijk je op internet is de auto ineens verkocht aan iemand anders! Dan krijg he te horen dat er een collega bezig was de verkoop van de betreffende auto! Erg vreemd dat ze dat nog niet wisten van te voren! Ik had inmiddels mijn eigen auto al particulier kunnen verkopen omdat ik zeker was dat het die auto van dit bedrijf zou worden hoe dan ook!
Nu zit ik dus zonder auto!
Vervolgens zet je hier een klacht nerren benoem je de verkoper bij z'n naam en dan een paar dagen later krijg je een mail dat dat niet kan en daardoor de beoordeling verwijderd is terwijl bij de positieve reacties wel de naam staat van deze verkoper! Dan kan het dus ineens wel! Zulke bedrijven vind ik dag niet het recht hebben te bestaan! Zo ga je dus niet met je klanten om!
Ik beveel dit bedrijf daarom ook nooit bij niemand aan het lijkt wel beunhazerij en daar houd ik niet van


David uit Mierlo

26-09-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik rijd al jaren een auto die van beterrijden af komt. De service is fantastisch, het personeel is bijzonder vriendelijk. Adviezen die gegeven worden zijn deskundig en professioneel zonder dat het geld hoeft te kosten!


Ja, ik beveel dit aan

patrick uit deurne

17-09-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: we hebben daar een auto gekocht
prima service en klantvriendelijk
hebben er heerlijke koffie !!!
en hele mooie betaalbare auto's


Ja, ik beveel dit aan

C uit Eindhoven

17-09-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een hele positieve ervaring met de aankoop van mijn auto, hier weten ze hoe je met klanten om moet gaan. No nonsense, geen opdringerigheid. Zo hoort het.


Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Emmercompascuum

17-09-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Eindhoven

17-06-2016
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Voor de eerste keer na aankoop van een Ford Fiesta een afspraak gemaakt voor onderhoud.
Flexibel en op korte termijn een afspraak inplannen was geen probleem.
Prettig ontvangst, duidelijke communicatie en terugkoppeling over de uitgevoerde werkzaamheden.


Ja, ik beveel dit aan