Beoordelingen Autobedrijf TVSAUTOS.NL

9,5
32 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,5
  • Klantvriendelijkheid 9,6
  • Bereikbaarheid 9,5
1 t/m 10 van 32 beoordelingen

Renault uit Arnhem

19-05-2019
9,7

Ervaring: Tweede bezoek aan deze garage en ben super geholpen! Vriendelijk personeel en vrolijke bedrijfshond


Ja, ik beveel dit aan

Max uit westervoort

08-05-2019
9,0

Ervaring: Ik had zelf nog twee nagel nieuwe banden .Met de vraag of Marco deze voor mij op de velgen wou leggen en balanceren was geen enkel probleem. Top service


Ja, ik beveel dit aan

Jules uit Duiven

26-03-2019
9,0

Ervaring: Zeer correcte behandeling ,komt zijn afspraken na en een goede prijs kwaliteit verhouding.


Ja, ik beveel dit aan

Renault uit Arnhem

20-03-2019
9,7

Ervaring: Onderhoudsbeurtje en paar ruitenvegers voor een nette prijs en snel geregeld kom zeker terug


Ja, ik beveel dit aan

Arjen uit Westervoort

08-03-2019
9,7

Ervaring: zeer goed, afspraken worden goed nagekomen en Marco is zeer deskundig, top


Ja, ik beveel dit aan

Dietmar uit Westervoort

29-01-2019
9,0

Ervaring: Ik doe heel veel zelf maar heb ik Marco nodig voor hulp/advies of iets wat zelf niet lukt dan krijg ik altijd de juiste info en word er gerepareerd voor een eerlijke prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Westervoort

22-01-2019
10

Ervaring: Ook bij onaangekondigd “bezoek” staat men bij TVS direct voor de klant klaar, en komt op uiterst professionele wijze onmiddellijk in actie!


Ja, ik beveel dit aan

Mario

18-01-2019
10
Ja, ik beveel dit aan

Jeles uit Duiven

12-01-2019
9,0

Ervaring: Vriendelijke en deskundige benadering en goede prijs & kwaliteit verhouding


Ja, ik beveel dit aan

Timo uit Arnhem

19-12-2018
10

Ervaring: Perfect service.


Ja, ik beveel dit aan